Κανένα παράπονο μέχρι τώρα και γλίτωσα κάμποσα καλώδια.
Στα παιχνίδια που με ενδιέφερε να ακούω από που έρχεται ο ήχος χρησιμοποιώ ακουστικά.
Δε ξέρω τι ανεμιστήρα φοράνε τα nuc αλλά λεω να έχουν και ανταλλακτικό σε στοκ μη χρειαστεί να το παραγγείλουν και να πρέπει να ξαναπάς
Πήρα 2 σταθερά voip τηλέφωνα της snom από αγγελία και τελείωσα με το θέμα intercom γκαράζ με σπίτι.
Έβαλα και το παλιό account που είχα στην Omnivoice για τις εξερχόμενες κλήσεις στο 1/10 της χρέωσης του ΟΤΕ (βασικά δεν παίρναμε απο το σταθερό).
Και τώρα έκανα και το.. μεγάλο βήμα που δεν είχα ξανακάνει, να "ρίξω" το SIP account με το σταθερό νούμερο του ΟΤΕ, απευθείας στον asterisk.
Πρέπει να "βγει" off η επιλογή SIP account από το Speedport του OTE, ζήτησα και μου στείλανε τον κωδικό για το sip account και το πέρασα σαν νέο PJSIP endpoint στον asterisk.
Και το πρώτο dialplan ήταν φυσικά να χτυπάνε όλα τα τηλέφωνα όταν έχω εισερχόμενη. Μια χαρά πάει.
Αν υποψιαστώ ότι θα μπορέσω σε κάποια φάση να κλείσω και τις ενοχλητικές εισερχόμενες με καμιά λίστα αριθμών από API θα πεθάνω αχαχαχα
Scotch έγραψε:Τώρα τελευταία ο ανεμιστήρας του Nuc κάνει πολύ θόρυβο. Πρόσβαση στον ανεμιστήρα δεν έχω, πρέπει να ξηλώσω πολύ πράμα και φοβάμαι μην κάνω ζημιά. Ψέκασα όπου μπορούσα με πεπιεσμένο αέρα, μήπως έχει πιάσει σκόνη, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έχουμε καμιά ιδέα; Από το να παιδεύομαι, αν ξέρουμε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί να πεταχτώ να το δουν, δεν θα με χάλαγε (αρκεί να είναι όσο πιο κοντά γίνεται σε Παλλήνη/Γέρακα).
Ποιο μοντέλο είναι; Είσαι σίγουρος ότι είναι πολύ δύσκολη η αντικατάσταση του; Θα μπορούσε επίσης να θέλει απλά καθάρισμα.
Πήρα σε δύο μαγαζιά τηλέφωνο, και οι δύο μου είπαν πως πρέπει να το δουν, να το ακούσουν, να ανοιχτεί για να δουν το πρόβλημα και να κρίνουν αν παίρνει επισκευή. Διαφορετικά βλέπουν το part number και παραγγέλνουν το ανταλλακτικό.
Εμένα μου φάνηκε δύσκολο. Και οι τεχνικοί το ίδιο είπαν (ότι είναι ιστορία και πως πρέπει να λυθεί όλο), αν και δεν περίμενα να έλεγαν "εύκολο είναι, δοκιμάστε το".
< >
Τό πόσο εύκολο ή δύσκολο φαίνεται εδώ
< >
glf έγραψε:Στο θέμα με το εσωτερικό μου.. τηλεφωνικό κέντρο, όλα πάνε μια χαρά.
Πήρα 2 σταθερά voip τηλέφωνα της snom από αγγελία και τελείωσα με το θέμα intercom γκαράζ με σπίτι.
Έβαλα και το παλιό account που είχα στην Omnivoice για τις εξερχόμενες κλήσεις στο 1/10 της χρέωσης του ΟΤΕ (βασικά δεν παίρναμε απο το σταθερό).
Και τώρα έκανα και το.. μεγάλο βήμα που δεν είχα ξανακάνει, να "ρίξω" το SIP account με το σταθερό νούμερο του ΟΤΕ, απευθείας στον asterisk.
Πρέπει να "βγει" off η επιλογή SIP account από το Speedport του OTE, ζήτησα και μου στείλανε τον κωδικό για το sip account και το πέρασα σαν νέο PJSIP endpoint στον asterisk.
Και το πρώτο dialplan ήταν φυσικά να χτυπάνε όλα τα τηλέφωνα όταν έχω εισερχόμενη. Μια χαρά πάει.
Αν υποψιαστώ ότι θα μπορέσω σε κάποια φάση να κλείσω και τις ενοχλητικές εισερχόμενες με καμιά λίστα αριθμών από API θα πεθάνω αχαχαχα
Ωραίος
Δεν το έβαλες σαν trunk του ΟΤΕ;
My Flickr
Μόλις που κατάφερα και intercom όπως το θέλουν τα snom. Η εταιρεία δίνει παράδειγμα στη σελίδα της για ρύθμιση στο sip, έκανα όμως μετατροπή και δοκιμές για να παίξει στο pjsip.
Αν πάρω ένα νέο extension, τα snom κάνουν auto answer και παίζουν την ομιλία από το μεγάφωνο!
Και επειδή βλέπω υποστηρίζουν και web API εντολές, ποιος ξέρει τι σενάρια μπορούν να παίξουν με το smart home.
Ήδη βλέπω ότι τόσο καιρό που περίμενα και δεν έπαιρνα wifi θυροτηλεφωνα ήταν για καλό.
Πρέπει να βάλω sip θυροτηλεφωνα και να παίζουν μέσω του asterisk.