πρέπει να σε προστατέψουμε απ' τον εαυτό σου
.'Ίδιοι';
δηλαδή τώρα είμαστε σαν τους αντυμνοιμωνειακωυσ;
Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει η 'αριστερά'...
πρέπει να σε προστατέψουμε απ' τον εαυτό σου
.
δηλαδή τώρα είμαστε σαν τους αντυμνοιμωνειακωυσ;
Anonymous Founder έγραψε:................ η ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων σε μια χρεωκοπημένη χώρα, δεν έκανε καθόλου καλό............................

markvag έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:................ η ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων σε μια χρεωκοπημένη χώρα, δεν έκανε καθόλου καλό............................
Βασικά, σε προσωπικό επίπεδο, έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες για το αν και κατά πόσο η ελέυθερη διακίνηση κεφαλαίων γενικά οφελεί τις οικονομίες...![]()
Παράδειγμα: Αν η Χ χώρα αποφασίσει να αυξήσει τους φορολογικούς της συντελεστές, τότε είναι εξαιρετικά εύκολο πολλά κεφάλαια να φύγουν αλλού και να μην φορολογηθούν. Αποτέλεσμα θα επιβαρυνθούν αυτοί που δεν μπορούν να φύγουν περισσότερο και τα έσοδα δεν θα αυξηθούν όσο θα περίμενε η χώρα...
Φιλοσοφικού επιπέδου απορία βέβαια...
trident1971 έγραψε:
Ναι σωστα επρεπε να μην υπαρχουν κεφαλαια, για να μη φευγουν.

trident1971 έγραψε:Γιατι να αποφασισει να αυξησει τους φορολογικους συντελεστες μια χωρα? γιατι πχ εκανε σκατοδιαχειριση ολα αυτα τα χρονια και τωρα θελει να παρει "γρηγορα λεφτα"? για να πληρωθουν οι ΔΥ της για παραδειγμα?

markvag έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:................ η ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων σε μια χρεωκοπημένη χώρα, δεν έκανε καθόλου καλό............................
Βασικά, σε προσωπικό επίπεδο, έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες για το αν και κατά πόσο η ελέυθερη διακίνηση κεφαλαίων γενικά οφελεί τις οικονομίες...![]()
Παράδειγμα: Αν η Χ χώρα αποφασίσει να αυξήσει τους φορολογικούς της συντελεστές, τότε είναι εξαιρετικά εύκολο πολλά κεφάλαια να φύγουν αλλού και να μην φορολογηθούν. Αποτέλεσμα θα επιβαρυνθούν αυτοί που δεν μπορούν να φύγουν περισσότερο και τα έσοδα δεν θα αυξηθούν όσο θα περίμενε η χώρα...
Panosss έγραψε:Λέων, ειρωνικά το είπα...
j.marr έγραψε:markvag έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:................ η ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων σε μια χρεωκοπημένη χώρα, δεν έκανε καθόλου καλό............................
Απορώ πως επιβιώνετε/βιοπορίζεστε ορισμένοι πραγματικά.![]()
![]()
![]()
j.marr έγραψε:markvag έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:................ η ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων σε μια χρεωκοπημένη χώρα, δεν έκανε καθόλου καλό............................
Απορώ πως επιβιώνετε/βιοπορίζεστε ορισμένοι πραγματικά.![]()
![]()
![]()
leonp έγραψε:Panosss έγραψε:Λέων, ειρωνικά το είπα...
Δεν έχει σημασία.
Το 2009 αντίστοιχα θα μπορούσαν να απολύσουν 150.000 ΔΥ και να μην πάρουν κανένα άλλο μέτρο, ούτε χαράτσια, ούτε μειώσεις μισθών, ούτε καταστροφή του ιδιωτικού τομέα.
Πάντα όμως η Ελλάδα επιλέγει την καταστροφή.
.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]