Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#244180 @γ8787777877787777
:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Θεέ μου με ημισυνθετικό 10/40 σε βάφτισαν???? :s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Φωτογραφίες της πολυκατοικίας;;;;; :lol: :lol:
Πήγε έβγαλε (respect) ή ήταν από google street (fail) ?
Διευκρινίστε παρακαλώ.

Εικόνα

Άμα δεν έχει ροζ καρδούλες και φουξ ελεφαντάκια δεν λέει! :thumbsdown:

Το όχημα είναι μετατροπή της πενβέ;;; :hmmm: :svivhaha:

@hifi: :lipsealed: Δεν πάμε καλά... χαρά στην υπομονή σου...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#244190 G, δεν είπαμε όχι ονόματα; :rtfm:
Ποιος είναι ο "ΑΛΜΠΕΡΤΟΣ ΝΑΣΗΣΤΑΣ"; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#244219 Καλού κακού ., φράψε κάπου τα admin credentials μην εξαφανιστείς ξαφνικά... :whistlink: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#244229 Δεν θέλω να πω την άποψή μου για το θέμα γιατί απλά δίνουμε συνέχεια χωρίς νόημα. Το θέμα έχει λήξει και είναι και εκτός θέματος.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#244260 auto pou exw na proteinw egw ws JBT :lol: einai na min biazeste na bgazete sumperasmata, asxima eite kala.

999,04554% einai esfalmena.

:s_bye
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:Κανονιστε!

Εικόνα

τι εγινε μαγκα?τραβας κανα ζορι? θελεις να βαλω την πολυκατοικια σου, το μαγαζι σου,και την εκκλησια της ενοριας σου φωτο? :twisted:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Κανονιστε!

Εικόνα

τι εγινε μαγκα?τραβας κανα ζορι? θελεις να βαλω την πολυκατοικια σου, το μαγαζι σου,και την εκκλησια της ενοριας σου φωτο? :twisted:

Μπορείς να μου βρεις κάτι συγγενείς που έχω χάσει ;

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#244316 Αν κατάλαβα καλά έβαλε μια φωτογραφία της πολυκατοικίας που μένει οι HiFi την οποία βρήκε από το google street (βασικά είδα την εικόνα, αλλά δεν διάβασα το κείμενο - θυμάμαι, όμως, την οδό, οπότε τοίχο-τοίχο*). Πώς έφτασε μέχρι την διεύθυνση, όμως; Είναι πραγματική απορία γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας απλός χρήστης μπορεί να κάνει track τα ίχνη του διαχειριστή (το αντίθετο γίνεται εύκολα). Εκτός κι αν είχαν αλληλογραφία, οπότε ξεκίνησε με track στην ip και μετά σιγά-σιγά έβρισκε στοιχεία που οδήγησαν σε όνομα και περιοχή.

Για τον kacey, λοιπόν, κατάλαβα πώς προέκυψε η διαγραφή. Ήταν από κάτι κόντρες στα Εργασιακά. Αυτά τα είδα στα πεταχτά (ένα γρήγορο scan), αλλά κάτι κατάλαβα, χωρίς να δώσω ιδιαίτερη βάση. Για τον A-Viper 7 πώς προέκυψε η διαγραφή;

Ευχαριστώ.

* Εννοείται ότι κάνω πλάκα. Μην αρχίσουμε τις διαγραφές χωρίς λόγο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#244319 Γιατί τόση περιέργεια;
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#244320 Άμα μάθεις ότι πέθανε κάνας συνομήλικος δε ρωτάς. Από τι πήγε?Έπινε? Κάπνιζε πολύ? Είχε άγχος?
Για τον εαυτό σου φοβάσαι και το φέρνεις γύρω γύρω :whistlink:

πλάκα κάνω :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By vice246
#244321 :whistlink: