Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kyr80 έγραψε:dimitrisp@ Η τροφική δηλητηρίαση ΔΕΝ εκδηλώνεται αμέσως. Θέλει τουλάχιστον 2ώρες με συνήθη χρόνο 4-6 ώρες. Είχες φάει τίποτα από πριν;

Εμείς είμαστε Αθηναίοι Κυριάκο, ξερναμε εύκολα.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#206674 Αυτό είναι παρότρυνση που μας έκανε επιθεωρητής του ΕΦΕΤ 2 χρόνια πριν. Είχε ένα ξενοδοχείο μια παρτίδα αλλοιωμένο κρέας και έφυγαν καμιά 20ρια Ρώσοι με δηλητηρίαση. Γνωστοί μ@λ@κες οι Ρώσοι σαν τουρίστες, πηγαίναν μετα στα μαγαζιά και το παίζανε άρρωστοι μόλις τρώγανε για να μην πληρώσουν. Από τον ΕΦΕΤ μας είχαν πει να μην ψαρώνουμε, και ότι αποκλείεται ΑΜΕΣΑ να δηλητηριάστηκε.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
Νίκος Παππάς έγραψε:
kyr80 έγραψε:dimitrisp@ Η τροφική δηλητηρίαση ΔΕΝ εκδηλώνεται αμέσως. Θέλει τουλάχιστον 2ώρες με συνήθη χρόνο 4-6 ώρες. Είχες φάει τίποτα από πριν;

Εμείς είμαστε Αθηναίοι Κυριάκο, ξερναμε εύκολα.

Από το Moto G

Γατάκια δηλαδή.... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#206685 Κυριάκο δεν ήταν τροφική, έχω πάθει και ξέρω :vava: Το πιο πιθανό είναι να έπεσε βαρύ το γλυκό μετά την ήδη βαριά σως. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#206691 Καλα λεμε, ειστε τρομεροι, λες και ο βαθμος δηλητηριασης ειναι ο ιδιος σε ολους και σε ολες τις περιπτωσεις. Αν αντι για ξερασμα αμεσαο τον πηγαινε νερο για κανα 3ωρο στις 4το πρωί της επομενης τι θα ηταν? Εφαγε πολυ?

Τι πιο απλο απο το "ηταν |λογοκρισία| το φαγητο"?

Κοντοσουβλι κοτοπουλο... με σως και εντονα ΑΛΜΥΡΟ? :iconcool:
Ψαρονεφρι με σως... :slap:

ΕΛΕΟΣ.

(εδιτ λεπτομερεια)
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#206697 Όταν μιλάμε για χαλασμένο τρόφιμο, τότε ναι. Ο βαθμός εκδήλωσης διαφέρει, αλλά είναι συγκεκριμένα τα συμπτώματα. Εκτός αν σου βάλουν χλωρίνη στο φαγητό ή υδροχλωρικό για να σε δολοφονήσουν.

Αν τον πήγαινε αίμα στις 4 το πρωί, τότε θα μιλούσαμε πιθανότατα για τροφική δηλητηρίαση.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#206702 Μπορει να ειναι πολυ γρηγορος, εχω συναντησει ιδιαιτερη περιπτωση τετοια:
Ατομο που ήξερα, αν ετρωγε κατι λιιιιγο υποπτο (που τα στομαχια των υπολοιπων "νορμαλ ανθρωπων" το χωνευαν απλα λιγο δυσκολοτερα), γινοταν το κοριτσακι στον εξορκιστη :lol: μεσα σε ΛΕΠΤΑ της ωρας απο το φαγητο...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#206706 Να το μελετήσει το άτομο αυτό ο οργανισμός υγείας.

Υπάρχουν 3 ειδών κίνδυνοι στα τρόφιμα. Φυσικοί, χημικοί και βιολογικοί. Με εξαίρεση τον φυσικό που τον καταλαβαίνεις άμεσα(π.χ. σπασμένο κομμάτι συσκευασίας μέσα στο τρόφιμο) τα άλλα δεν εκδηλώνονται αμέσως.
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
popolaros έγραψε:ελια + λεμονι ===>>> ολοι οι χαροκαμενοι της θεσσαλονικης...

ασε με τωρα.

Επαυξάνω. Επίσης αν μάθεις ποιους προμηθευτές έχει στα κρέατα που σου σερβίρει την μερίδα ~7€ δεν θα ξαναπατήσεις ΠΟΤΕ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#207201 Σημερα μετα απο χρονια θα βρεθουμε οι 6 κολλητοι (που μεγαλωσαμε μαζι) και ενας προτεινε και θα παμε σε εναν

Μπαρμπα Μητσο Λαδοκολα στον Αγιο Δημητριο!!
Ξερουμε τι λεει??

Ειμαι με αντιβιωση και πρεπει να τρωω καλα :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#207226 Just perfect :eat: :eat: :eat: :eat:

Απλώς κάντε κράτηση γιατί μπορεί να περιμένετε καμιά ώρα :lol:

(Στον Ασύρματο είναι συγκεκριμένα, πίσω από το νεκροταφείο Καλλιθέας)
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#207364 Δεν νομίζω οτι κάνει κρατήσεις ο συγκεκριμένος. Η παραγγελία σας θα είναι 6 μερίδες μπιφτέκια, 4 χοιρινές, μια χωριάτικη, μια τυροκαυτερή, μια φέτα και έξτρα ψωμί. Ελπίζω να τρώτε πολύ !

ΥΓ: Το λουκάνικο δεν λέει, να το αποφύγετε ...

Βασικά να έρθω κι εγώ ; :lol: