Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#606887 Από την μία :

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

και από την άλλη :

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

τον λένε πρεζάκια κλπ , όμως είναι έτη μπροστά σε θέματα marketing , βίας στο γήπεδο κλπ...
Δημήτρη Γιαννακόπουλε πάρε την ΠΑΕ.... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By skous
#606931 Φοβερες στιγμές χθές στο γήπεδο.

Μέχρι και τον διαγωνισμό βολών κέρδισε ενα πιτσιρικάκι 10 ετών της ΑΕΚ φορώντας την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας κιόλας, και το ενθάρρυνε και το χειροκροτούσε όλα το γήπεδο..

Το καλύτερο με τον υποβιβασμό του βόθρου είναι μάλλον ότι και τα πράσινα ανθρωποειδή που είναι αντίστοιχα με τα ανθρωποειδή του βόθρου, χάνουν το ενδιαφέρον τους και δεν πατάνε στο γήπεδο. Ουστ και καλά ξεκουμπίδια.

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
skous έγραψε:Φοβερες στιγμές χθές στο γήπεδο.

Μέχρι και τον διαγωνισμό βολών κέρδισε ενα πιτσιρικάκι 10 ετών της ΑΕΚ φορώντας την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας κιόλας, και το ενθάρρυνε και το χειροκροτούσε όλα το γήπεδο..

Το καλύτερο με τον υποβιβασμό του βόθρου είναι μάλλον ότι και τα πράσινα ανθρωποειδή που είναι αντίστοιχα με τα ανθρωποειδή του βόθρου, χάνουν το ενδιαφέρον τους και δεν πατάνε στο γήπεδο. Ουστ και καλά ξεκουμπίδια.

< >

+άπειρο !!!!!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#607426 https://www.zougla.gr/greece/article/kl ... olimpiakos

:s_rofl :s_rofl

Μλκ elteo πες μου οτι δεν ειναι φαρσα...

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By pro
#607428 Τα λεφτά για το νοίκι ήταν μωρέ. Τα λεφτά για τη ΔΕΗ (300εκ) τα έχει ο Αγγελόπουλος στο ντουλαπάκι από το αυτοκίνητο. Μόνο κασέρι οι πρόεδροι.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#607429 20' εχω που διαβασα την ειδηση κ με εχει ακουσει ολη η Εκαλη ... :s_rofl

Δεν γινεται ρε γμτ τοσο σανο ομως.... :s_no
Νταξει καπου κανουμε κ μεις καζουρα με τους γαυρους αλλα δεν γινεται να ειναι τοσο προβατα ρε γμτ...δεν γινεται... :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#607430 Το πρόβατα που κολλάει;
Τι μας νοιάζει εμάς αν έκλεψαν και πόσα έκλεψαν από το χρηματοκιβώτιο; :dizzy:
ΛΟΛ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ :lol: Εντελώς όμως
τσαμπιολιγκ παιζω το βραδυ θα ασχοληθω αν εκλεψαν τα συρτάρια. οτι να ναι :slap:
χαχαχααχχαχα ρε τους βαζέλες δεν ξέρουν απο που να πιαστούν :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
Bayern7 έγραψε:Το πρόβατα που κολλάει;
ΛΟΛ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ Εντελώς όμως
τσαμπιολιγκ παιζω το βραδυ θα ασχοληθω αν εκλεψαν τα συρτάρια. οτι να ναι :slap:
χαχαχααχχαχα ρε τους βαζέλες δεν ξέρουν απο που να πιαστούν
Ελπιζω να μην εκλαψαν κ τα λαβαρα Bayern μου (LOL)

.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
gianik έγραψε:
ΛΟΛ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ Εντελώς όμως
χαχαχααχχαχα ρε τους βαζέλες δεν ξέρουν απο που να πιαστούν
Ελπιζω να μην εκλαψαν κ τα λαβαρα Bayern μου (LOL)

.

Gianik μου είπες στην κυρά να σου χει έτοιμη τη φανέλα την ερυθρόλευκη του Ερυθρού Αστέρα το βράδυ; Πλυμένη σιδερωμένη; :shifty:
Θα τα βάλεις και τα ερυθρόλευκα σήμερα. Τι να κάνεις; Θα το πιεις και αυτό το πικρό ποτήρι :(
Άβαταρ μέλους
By gianik
#607433 Στην δουλειά εχω 3 συναδέλφους που ακολουθουν παντου. Εφυγαν οδικως εχθες...
Μολις γινεται η κληρωση των ομιλων ,το ιδιο βραδυ μαζευονται ,συσκεπτονται (οκ ,οσο μπορει να σκεφτει ενας γαυρος... :lol: ) κ κλεινουν αεροπορικα...

Οταν γυρνανε κ εχουν χασει πεφτει καζουρα ,οταν κερδιζουν τους βαζω κ κερνανε καφε... :lol: win win
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
gianik έγραψε:Στην δουλειά εχω 3 συναδέλφους που ακολουθουν παντου. Εφυγαν οδικως εχθες...
Μολις γινεται η κληρωση των ομιλων ,το ιδιο βραδυ μαζευονται ,συσκεπτονται (οκ ,οσο μπορει να σκεφτει ενας γαυρος... :lol: ) κ κλεινουν αεροπορικα...

Οταν γυρνανε κ εχουν χασει πεφτει καζουρα ,οταν κερδιζουν τους βαζω κ κερνανε καφε... :lol: win win

Ετσι είμαστε οι γάβροι, ανοιχτοχέρηδες, γαλαντόμοι, δε λογαριάζουμε το χρήμα μπροστά στις χαρές της ομάδας. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese

Αθάνατο ελληνικό σκεπόμενο μπάσκετ. 3 πόντους πάνω στα 11" με τον αντίπαλο να έχει βάλει 5 τρίποντα σε 40' παιχνιδιού. Πως μπορούμε να χάσουμε; Μα φυσικά με ένα σκεπτόμενο φάουλ στα 8" :yahoo: Ευχαριστούμε τον αυτοκράτορα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
ΛΟΛ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ :lol: Εντελώς όμως
χαχαχααχχαχα ρε τους βαζέλες δεν ξέρουν απο που να πιαστούν :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Εικόνα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η κλοπή 763.700 από το χρηματοκιβώτιο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την οποία δεν έγραψε ποτέ κανείς!

ΟΥΠΣ
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#607815 Το πρωί μίλησα με ένα παιδί της d-team, ο οποίος μου επιβεβαίωσε ότι όλο το κόνσεπτ διαμορφώνεται γύρω από το βασικό άξονα της ανάδειξης νέων παιδιών.
Νομοτελειακά λοιπόν ο χρόνος συμμετοχής θα προσαρμοστεί ανάλογα, με τα νέα παιδιά να γράφουν περισσότερα λεπτά.

Τον ρώτησα τί θα συμβεί σε περίπτωση ανόδου σε πείσμα του -6, για να λάβω την απάντηση ότι σε τέτοια περίπτωση θα προβιβαστεί κανονικά στην Α1. :hmmm:
Σύγγαυρε πάγερν;