Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#122292 ρε συ Ace , τι είν τούτο? αυτή είναι στα όρια της νευρικής ανορεξίας , με extra ενίσχυση στο βυζί.. :thumbsdown: :thumbsdown:
Χάλια χέρια , χάλια κώλος ... σε είχα για πιο εκλεκτικό.. :x
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#122299 Πλάκα κάνεις, έτσι ? Η τύπισσα είναι τούμπανο, και από όσο μπορώ να καταλάβω και να κρίνω από το βιντεάκι :shifty: φυσικότατη. Λίγο κοντούλα για τα μέτρα μου (<1.70μ), αλλά ούτε ανορεξική είναι (μια χαρά καμπύλες έχει, και όχι δεν εννοώ τα -ομπαλα) ούτε είναι άσχημη. Δεν είναι και Μόνικα βέβαια, αλλά ένα 8,5/10 το παίρνει άνετα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#122307 Τραβελίζει ελαφρώς ή μου φαίνεται; :ninja:
I'll pass :oops:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
giannik1977 έγραψε:ρε συ Ace , τι είν τούτο? αυτή είναι στα όρια της νευρικής ανορεξίας , με extra ενίσχυση στο βυζί.. :thumbsdown: :thumbsdown:
Χάλια χέρια , χάλια κώλος ... σε είχα για πιο εκλεκτικό.. :x

Scotch έγραψε:Τραβελίζει ελαφρώς ή μου φαίνεται; :ninja:
I'll pass :oops:

Τώρα που ξαναείδα το videάκι λίγο πιο άνετα :shifty: φαίνεται να έχει χάσει αρκετά κιλά για τη φωτογράφηση του Playboy (ήταν πριν κανά χρόνο νομίζω), όντως φαίνεται....κάπως στο video, λίγο "άδεια", λίγο....κάπως.... :s_sad
Άβαταρ μέλους
By gianik
#122507 :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#122510 Είναι όντως κόκκαλο η τύπισσα στο βίντεο, φαίνονται τα κόκκαλα όταν σκύβει :protest:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Dimitris_P έγραψε:Είναι όντως κόκκαλο η τύπισσα στο βίντεο, φαίνονται τα κόκκαλα όταν σκύβει :protest:

ΚΑΚΚΑΛΑ να μη φαινονται οταν σκυβει, και με τα κοκκαλα δεν εχουμε προβλημα. :lol:

Ειναι λιγο "Σουλα, πιασε το μπουζοκλειδο" η φατσα.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#122542 Τις φλέβες στην κοιλιά μόνο εγώ τις πρόσεξα.
Αντιαισθητικό imho
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#122548 Την παλεύετε κάποιοι; Το κορίτσι (που είναι το λιγότερο θεά) που πόσταρε ο Ace είναι του Dan Bilzerian η νέα αγαπημένη, την κουβέντα του είχαμε χθες με φίλους...
:s_dance
Το story είναι πως ο συγκεκριμένος έφαγε εμπάργκο από το Snapchat όταν πόσταρε φωτογραφίες στον λογαριασμό του από την καλή του, αφού την είχε περάσει ένα μανίκι στο ιδιωτικό του τζετ.
http://www.guyhut.com/hot-ladies/meet-l ... nd-photos/
http://www.dailydot.com/lol/dan-bilzera ... -snapchat/

Περιττό να πω πως αν εξαιρέσουμε τα όπλα που τα απεχθάνομαι και μόνο που τα βλέπω, ο εν λόγω είναι μεγάλη συμπάθεια (για προφανείς λόγους...).
:metalo: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#122632 Είναι θεα αυτή στο video (του Ace) ?
Άβαταρ μέλους
By trident1971
giannik1977 έγραψε:Είναι θεα αυτή στο video (του Ace) ?

Μια εντυπωσιακη γκομενα με μεγαλα βυζια ειναι. Εχει κανει πλαστικη στη μυτη (κανενα προβλημα, μπορει να υπηρχε λογος) και εχει καπως εντονες φλεβες στα χερια (αγνωστο γιατι). Ολοι θα ηθελαν να την πηδηξουν, μεχρι το "θεα" ομως, η αποσταση ειναι τεραστια. Το ποιος την πηδαει, αδιαφορο.
Άβαταρ μέλους
By IKE
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#122771 Στο βίντεο που έβαλε ο Ace αφού εξαιρέσουμε τα βυζγιά και τη φάτσα, δεν είναι ωραίο που φαίνονται τα κόκκαλα στο υπόλοιπο σώμα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα την έδιωχνε κάποιος αν ήθελε να μιλήσει...Ισπανικά :innocent: Σε κάτι άλλες φωτό που ποσταρίστηκαν άλλωστε έδειχνε οκ, να 'χει ισιώσει.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#122774 Ναι ρε σεις, αν δείτε άλλα videos ή photos της εν λόγω, θα δείτε ότι μια χαρά καμπύλες έχει η κοπέλα (είπαμε, δεν μιλάμε για τα -ομπαλα, εκεί είναι κομπλέ :metalo: ), στο συγκεκριμένο video όμως φαίνεται να έχει πέσει τρελή δίαιτα ή/και περίεργη διατροφή ή/και διουρητικά για να χάσει βάρος εν'όψει φωτογράφησης ?!?! :hmmm:

Γι'αυτό και φαίνεται τόσο περίεργη....βέβαια να μου πεις, στο video είναι δύσκολο το photoshopping, ενώ στις στατικές photos κάνεις ότι γουστάρεις, αλλά στα άλλα videάκια μια χαρά φαίνεται....