Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
trident1971 έγραψε:

και ο ομορφαντρας ΜΕΤΑ

Εικόνα

Μια χαρά σε έφτιαξε. Μην σου πω καλύτερα από τον μπαρμπέρη

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By Chris
otso έγραψε:
Chris έγραψε:Κατα καιρους κουρευομαι μονος μου οταν βαριεμαι το κανονικο μαλλι και θελω να τα κανω τερμα κοντα. Βαζω ενα καθρεφτη στο πατωμα και καθομαι οκλαδον. Σε κανα δυβδομαδο θα χρειαστει λογικα. Βαζω το καπακι των 6-9mm, τα παιρνω ολα, και μετα μια δυο σκαλες κατω (3-6mm) και παιρνω απο κατω προς τα πανω, το καθετο μερος του κεφαλιου. Θελει πολλη προσοχη και συνεχεις κινησεις με το αλλο χερι σαν να τα χαιδευεις γιατι μενουν ευκολα λωριδες ακουρευτες. Παρα πολλα περασματα να σιγουρευτεις πως τα εχεις παρει ολα στο ιδιο μηκος. Και μετα στα δυσκολα, ενα καθρεφτη χειρος στο ενα χερι πισω απο το κεφαλι, και στο αλλο τη μηχανη χωρις καπακι για το σβερκο, μετα απο λιγο συγχρονιζεται ο εγκαφαλος με τις αναποδες κινησεις. Ειναι ευκολοτερο αν σε πρωτη δοση σημαδεψεις το σχημα (δλδ κουρεψεις με τη μηχανη ακινητη, κι οσο παρει) και μετα επιστρεψεις και καθαρισεις απο κει που σημαδεψες και κατω. Ή, αν υπαρχει καποιος που θεωρειτε πως μπορει να το κανει χωρις να τα καταστρεψει ολα, go for it, μαλλι ειναι, μεχρι να τελειωσει η καραντινα θα ξαναβγει.

Εγω πιστευω πως θα χρειαστω μερικα τετοια κουρεματα αναγκης, γιατι ακομα και να βγουμε απο τα σπιτια, τα κουρεια θα εχουν κατι μηνες αναμονης στην αρχη

< >

Χριστος και Παναγιά μ

μπορω να εχω μια φωτο;

Δες αν μπορεις να πας σε κανα πανεπιστημιακο νοσοκομειο να σε εξετασουν σαν Φαινομενο
μπορει να βγαλεις και κανα φραγκο.
Τι σε εξεπληξε????

Να εδω, με τα χερακια μου το εκανα. Δυστυχως δεν εχω και καμια σβερκο, αλλα ξερω σιγουρα πως δεν βγαινει αποτελεσμα κομμωτηριου, αλλα δεν βγαινει και τελειως χαλια, αλλιως η γυναικα θα μου το ειχε απαγορεψει

Εικόνα

Edit οντως πολυ καλο αποτελεσμα ο τριντεντ για ψαλιδι & ερασιτεχνικο χερι. Μηπως αρχισεις να σκεφτεσαι σοβαρα να γλιτωσεις το δεκαρικο/μηνα. Μονο να βελτιωθει μπορει αυτο το αποτελεσμα τις επομενες φορες

< >
Άβαταρ μέλους
By otso
#640276 Dεν πιστευω να πηγαινεις δουλεια με τον Jolly Roger στην μπλουζα;
παρατηρηση δευτερη το κουρεμα νεοσύλλεκτου παραδοξως καλο αλλά σε συνδυασμο με το εντελως απαραδεκτο μουσι
θυμιζει επαναστατημενο μουλά , υποσημειωση αν η δουλεια σου ειναι σε υπογεια εχειν καλως , αν εχει επαφες με πελατες
και ημουν εργοδοτης θα ειχες απολυθει παραυτα .
τριτη εχεις παρει τουλαχιστον 10 κιλα , ο γαμος κτλ κτλ + οτι εδεσες τον γαιδαρο κτλ κτλ
Άβαταρ μέλους
By Chris
#640278 St Pauli ειναι το φουτερ. Στη δουλεια ειμαστε χυμα τελειως ευτυχως, παω με τζηνακι και φουτερ, οχι το συγκεκριμενο ομως, με εξωτερικους μιλαω μονο μεσω τηλεφωνου ή email. Δεν ξερω αν θα την παλευα σε εταιρεια με υποχρεωτικο business ντυσιμο, ανατριχιαζω οποτε γραφει ο ντιμικ τα δικα του. Σπανια ξεμενω τοσο αξυριστος, θα τυχε.

Στη φωτο, πριν 2 χρονια δηλαδη, οντως ειχα παρει μια δεκαρα, τα εχασα σχεδον ολα, 1-2 μενουν για να επανελθω στα κανονικα μου.

< >
Άβαταρ μέλους
By diplomat
otso έγραψε:με το εντελως απαραδεκτο μουσι
θυμιζει επαναστατημενο μουλά , υποσημειωση αν η δουλεια σου ειναι σε υπογεια εχειν καλως , αν εχει επαφες με πελατες
και ημουν εργοδοτης θα ειχες απολυθει παραυτα .

Με την τωρινή μου τριχοφυϊα προσώπου (μηχανή χωρίς σκάλα + μία μέρα), με απέλυες ή όχι κύριε ότσο; :oops:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By otso
#640282 Οχι γιατι φαινεται σαν εφηβικη τριχοφυια αλλά προφανως θα δουλευες η στο τμημα παιχνιδιων η στα μωρουδιστικα καθως
μοιαζεις για baby face
δηλαδη δεν θα σε εστελνα για διαπραγματευση αγορας τανκερ
Άβαταρ μέλους
By diplomat
otso έγραψε:μοιαζεις για baby face

Δε μοιάζω, είμαι. :lol:

Η τριχοφυϊα είναι κάπως αδύναμη γι' αυτό μοιάζει εφηβική. Υποψιάζομαι ότι η κιρσοκήλη που με ταλαιπωρεί μου ρίχνει την τέστο. :(
Άβαταρ μέλους
By glf
#640284 Αύριο περιμένω να έρθει η κουρευτική μηχανή και να με πιάσει η δικιά μου.
Έχω και εύκολο μαλλί, μόνο... μερεμετια θέλει.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
otso έγραψε:δεν μου χρειαζονται κουρευτικες
ειμαι εκ φυσεως κουρεμενος καραφλος

σχολιο για τον g τιποτα? :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By otso
#640298 g κλασικη μεθυσμενου ρωσου μαφιοζου που κλαιει με το αρκουδακι του αφου πρωτα εχει δειρει την οικογενεια του με το κνουτο

παρτε και δικες μου απο το μακρινο παρελθον , με dress code και σε τοπο που κανεις σας δεν εχει δει ουτε στους χειροτερους εφιαλτες του , φαμπρικα νυχτερινη βαρδια υπευθυνος και για τις 3 μηχανες αλλα και ολο το εγοστασιο απο το κοντρολ .

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
otso έγραψε:g κλασικη μεθυσμενου ρωσου μαφιοζου που κλαιει με το αρκουδακι του αφου πρωτα εχει δειρει την οικογενεια του με το κνουτο

παρτε και δικες μου απο το μακρινο παρελθον , με dress code και σε τοπο που κανεις σας δεν εχει δει ουτε στους χειροτερους εφιαλτες του , φαμπρικα νυχτερινη βαρδια υπευθυνος και για τις 3 μηχανες αλλα και ολο το εγοστασιο απο το κοντρολ .

Εικόνα
Εικόνα

:omg:
Οτσο δεν πρέπει να είχες αφήσει θηλυκιά γάτα έτσι;

_ Α Β Ι Λ Ι Α Ρ Η Σ :iconcool: