Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
mousatos έγραψε:
KiloMeater έγραψε:θα κάτσεις σπίτι να κάνεις τιποτα;

προς το παρόν τζογάρω στο ελ.χρηματιστήριο

Εικόνα

Η alpha αγοράστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 31/5 , σε 24 ώρες +4,73% .
Ο ΟΠΑΠ στις 15/5 με προοπτική να μείνει για καιρό αφού δείνει καλό μέρισμα.
Απορώ ποιός ο λόγος να τρέχει κάποιος στα πρακτορία του ΟΠΑΠ και τα καζίνα όταν υπάρχουν τα χρηματιστήρια.

Θα έγραφα πολλά αλλά μάλλον δεν θα γράψω τίποτα... :vava:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#513931 Δεν ειναι συγκροτημα, αλλα σε ρωταει αν ακους το βραδυ ποντικια να ροκανιζουν ξυλο για να φτιαξουν φωλεα (=grindcore).

Tωρα τι ανωμαλια ειναι αυτη, θα σε γελασω, κανε κανα εμβολιο πριν ερθεις σε επαφη καλου κακου.

Ον τοπικ.

Μουσατε ο δρομος προς την κολαση ειναι στρωμενος με Λαναρας Προνομιουχες και ΒΙΟΣΩΛ Κοινες. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#513935 Εγω για Καιζερ Σοζε σε εκοβα οτι θα γινεις και συ μου βγηκες Γιαννα Νταριλη.

ΑΠΕΤΥΧΑ.
Άβαταρ μέλους
By otso
#513939 Ο μουσατος εκανε |λογοκρισία|
θα μπορουσε να αγορασει μια θεσουλα στο δημοσιο με πολυ λιγοτερα χρηματα
αραχτος ξυστης για παντα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#513947 Ποτέ δεν είναι αργά, αν κάποιος έχει τα κατάλληλα κονέ ας στείλει PM . Ο ευρών θα αμειφθεί πλουσιοπάροχα , πληρωμή σε τράπεζα αρεσκείας του στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#513958 Πλήρωνε στην ώρα του.
Σε όλα τα υπόλοιπα ήταν ένα τεράστιο κωλοχανείο γι'αυτό και έκλεισε. Ολόκληρο εργοστάσιο και στο τμήμα του ποιοτικού είμασταν όλο κι όλο 2 άτομα και όταν ο προϊστάμενος καταλάβαινε που ήρθε και την έκανε, έμενα για μήνες μόνος αφού η νεα πρόσληψη καθυστερούσε. Ένα άτομο τι να πρωτοπρολάβει να ελέγξει σε εργοστάσιο που δουλεύει 7/24. Πρώτες ύλες ; έτοιμο προϊόν; παράπονα πελατών ; αξιολογήσεις δειγμάτων ανταγωνισμού; έκδοση συνοδευτικών ποιστοποιητικών καταλληλότητας; Εγώ έκανα τον τελικό έλεγχο την επόμενη μέρα σε κρυο πλαστικό.Συνολικά άλλαξα 5 προϊσταμένους σε 15 χρόνια και έμεινα μόνος σχεδόν 2 συνολικά. Πριν πάω εγώ το 2003 είχαν φύγει άλλοι 3 .
Έναν υποτυπώδη έλεγχο τον έκανε η παραγωγή , οι εργάτες δηλαδή των μηχανών , σε ζεστό πλαστικό και φυσικά τα έβρισκαν όλα τέλεια μιας και σκοπός τους ήταν να τελειώσει η βάρδια και να φύγουν κάνοντας όσο δυνατόν λιγότερα. Ούτε καν φίλτρα άλλαζαν , και όταν τα άλλαζαν μετά από γκρίνια ήταν στο x2 ή το x5 του προβλεπόμενου διαστήματος. Μηχανές ασυντήρητες , ας πούμε οτι ο κατασκευαστής έλεγε για αλλαγή ιμάντα στα 2 χρόνια και αυτός δεν είχε αλλαχτεί ποτέ στα 15 .
Και φυσικά , για τη διεύθυνση, σε όλα έφταιγε ο ποιοτικός . Μπάχαλο , γιαυτό και έκλεισε και δεν το πήρε άλλος .
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
red_monster έγραψε:Τόσο κακός εργοδότης ήταν ο Μαίλης ? :hmmm:

Ήταν ψυχοπαθής και δεν στέριωνε σοβαρός άνθρωπος δίπλα του