Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
< Note 2 >
ωπ οχι ξανα 2 συνεχόμενα ποστ, τη λες τωρα
famas έγραψε:Μου άρεσε η γνωριμία, συζήτηση, περιποίηση με πολυθρύλητο συμφορουμιτη. Ακόμα περισσότερο η βόλτα με το επισης συζητημενο αυτοκίνητο του. Δν μου άρεσε ότι οι ευθείες τέλειωναν τρομακτικά γρήγορα κι ότι οι στροφές διαρκούσαν πολύ περισσότερο.
.
Θεωρώ πως ο famas αναφέρεται σε μένα, αν και υπερβάλει λιγάκι ...
g8777 έγραψε:Dimsabas έγραψε:Όταν οι περισσότεροι επιλέγουν Opel και λοιπές βάρκες (π.χ. Μερκ), είναι σημαντικό να διευκρινίζουμε ότι κάποιοι επιλέγουν αυτοκίνητο με κριτήριο την οδηγική απόλαυση.
Και για να μην παρεξηγηθώ, θα ήθελα πολύ να ανήκω κι εγώ σε αυτή την κατηγορία αγοραστών αλλά δε δύναμαι.
Mισο λεπτο. Η οδηγικη απολαυση ειναι κατι το μετρησιμο; Αναλυεται σε επιμέρους δεικτες; Οχι; Αρα τοτε ειναι κατι το εντελως προσωπικό ναι;
Οποτε τα περι "βαρκας", "μαούνας" κλπ δεν είναι τπτ αλλο παρα το 30χρονο πιπιλισμα των αυτιων περι Π.Ο. και λοιπες μαλακιες του Καββαθα. Oδηγικη ευχαριστηση μπορεί να στη βγάζει ακομα και ενα Lada Niva, δεν χρειαζεται να ΞΕΖΑΝΤΩΝΕΤΑΙ το αμαξι για να λες οτι εισαι ΠΟ.
Για τον φίλο με τα ¨θεματάκια¨.
Είπα να παίξω λίγο με τον κουβά μου.

Πέρα απο την πλάκα και την μύγα πάντως, δε νομίζω να επέλεξες τη Merc με γνώμόνα την οδηγική απόλαυση όπως την εννοεί ο dimsabas και το ξέρεις...
υγ: οι τροχοί σου σε όλα τα καρέ κοιτάνε προς τα μέσα ρε... και την έβαλες για να δει "παιχνίδι" ο dimsabas? ...και σε χώμα κιόλας? ...Good luck with that...
Το τι είναι οδηγική απόλαυση για τον dimsabas ειναι καγκουριά για εμένα, το τι είναι για εμένα είναι φλωριά για τον dimsabas...
Υ.Γ.: ειχαν γυρίσει μετά και απο την έξω μεριά, αλλα δεν έφτασε το buffer, για εμένα αυτό είναι παιχνίδι, μου άρεσε, το έκανα, το χάρηκα
Απλά το φωτογραφικό σου ντοκουμέντο δεν ήταν και το πιό εύστοχο στην προκειμένη...
mirage έγραψε:Για να σπασουμε μπάλες;
< Note 2 >
Ισως γιατί έτσι του αρέσει και είμαστε το θέμα μου αρέσει- δεν ΣΟΥ αρέσει
JasonLouk έγραψε:famas έγραψε:Mirage, γιατί δν καταλαβαίνω το σχόλιο σου, ειλικρινά.
.
Γιατί ακόμα ψάχνουμε τον forumα με το αυτοκίνητο των 4.κατι μέτρων απο την προηγούμενη συνάντηση.
4,441m
Dimitris_P έγραψε:Την κολοκυθιά θα παίζουμε; Θάνο εσύ ήσουν δεν κατάλαβα;
Που;
Δεν μου αρεσει το καθημερινο stress στην δουλεια. Υπαρχουν μερες που θελω να βγω εξω , να αρχισω να τρεχω μεχρι κ εγω δεν ξερω που να φτασω. Τουλαχιστον οταν γυρναω σπιτι προσπαθω κ τα ξεχναω οταν με παιρνουν αγκαλια η
κ ο
...Υ.γ
Πειτε ρε σεις κανα μυστικο καταπολεμησης του stress..
https://n26.com/r/thomasm9467