Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#83560 Δεν έκανες εσύ signup για το preorder σαν εμένα ε;
Άβαταρ μέλους
By corsair
drdino έγραψε:Δεν έκανες εσύ signup για το preorder σαν εμένα ε;

Ααα δεν ξέρω, συνηθως το ΠΛΑΙΣΙΟ μου στέλνει mail οτι ξεκινουν τα pre orders. Λογικά μέσα στην βδομάδα θα μας πούνε για να κλείσουμε κομμάτι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#83564 2600mah μπαταρία+QHD ανάλυση :s_laughat :s_laughat :s_laughat
Πάλι καλά που δεν βάλανε κανα χαμστερακι να γυρίζει κανα τροχό για να δίνει ρεύμα.

Οπως το πες σοφε γέροντα. Εκκλησίες θα κλέβουν οι κινέζοι και φέτος.
Και ασε τους γνώστες να λένε για Χαβαες κτλ
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#83629 Έχουν πλάκα τα όσα γράφουν στο γνωστό φόρουμ.

Όλα όσα τους ενοχλούσαν σε αλλα κινητά (qhd που ρουφάει μπαταρία και τρώει τσάμπα πόρους,μη επεκτάσιμη μνήμη,κάμερα που εξέχει,μπαταρία που δεν αλλάζει και είναι και μικρής χωρητικότητας) και βλέπεις σχόλια όπως είναι κουκλί,επανήλθε ο γίγαντας κλπ.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#83641 το edge αξιζει.... :shifty:
Μ9 με τιποτα.

και το απλο s6 ασπρο μια χαρα,μου κανει...

μεχρι τοτε....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#83642 Στο edge ηλπιζα για κάτι καλό αλλά είναι μία μούφα και μισή. Εν αναμονή LG G4...αυτοί εκεί στη Samsung δεν την παλεύουν καθόλου πλέον...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#83644 Τι βλακες είναι αυτοί με τέτοια ανάλυση και τόσο μικρή μπαταρία; :dizzy: Αδιάφορο τελείως δε νοείται σήμερα να μιλάμε για ναυαρχίδες με κάτω από 3000mAh, εκτός αν στοχεύουν τους κατόχους iPhone που το θέμα της αυτονομίας το έχουν βγάλει από το μυαλό τους εδώ και χρόνια
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#83645 Προφανώς και στοχεύουν σ΄αυτούς. Δεν είδες πως το χουν κάνει οι άμπαλοι? Γύρω γύρω ίδιο με γιωτόφωνο! :slap:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#83650 σε ενα κινητο πιο πολυ απο τα mAh παιζουν ρολο τα wh...
πιστευω ενα 5ωρο SOT θα την βγαζει.
αν οχι ,τοτε εχασε. :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#83655 Παρα μα παρα πολυ ομοργο το Σ6..Ειδικα το edge..Γενικα το edge και στο Νοτε και στο 6 τα λατρευω!!
Άβαταρ μέλους
By drdino
pik. έγραψε:σε ενα κινητο πιο πολυ απο τα mAh παιζουν ρολο τα wh...
αν οχι ,τοτε εχασε.

Τα Wh είναι άμεσα συσχετισμένα με τα Ah, ειδικά εφόσον η ταση μένει ίδια.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
pik. έγραψε:σε ενα κινητο πιο πολυ απο τα mAh παιζουν ρολο τα wh...
αν οχι ,τοτε εχασε. :lol:

εδώ δεν ξέρω αν καταφέρνει να φτάσει τόσο το note 4, φίλος μου που πήγε σε αυτό από το 2 μου λέει ότι παρατηρεί χειρότερη κατανάλωση

γενικά το wqhd νομίζω ότι είναι σκότωμα για τα κινητά και χωρίς λόγο

το gs6 πιστεύω ότι δε θα πηγαίνει πολύ καλά, ειδικά με οθόνη αναμμένη, 4ωρο και αν...
σε αναμονή υπάρχουν διάφορα κόλπα για οικονομία, αλλά στην οθόνη θα φανεί η μικρή μπαταρία
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 02 Μαρ 2015, 11:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#83662 Τωρα διαβασα καποια χαρακτηριστικα..

Καλα δεν παιρνει επεκταση μνημης? Ουτε βγαινει η μπαταρια??

Αισχος!!! :protest:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#83663 Γίνεται Γκεο με λίγο κατσαβιδιασμα. Παρτο και εγώ είμαι εδώ..
Κιουση αυτό το κόλπο με τις αναλύσεις εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. Πώς γίνεται και σε μερικούς δεν επαρκεί το 720p σε οθονιτσα 5 ιντσών ενώ παίζει και η ΕΞΑΠΛΑΣΙΑΣ διαγωνίου οθόνη της τηλεορασης τους να μην έχει παίξει πάνω από 576i;