Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
panos2171 έγραψε:Όχι, δεν είναι εξτρα εφαρμογή, είναι η εφαρμογή της μπαταρίας. Μια ιδέα είναι να απενεργοποιήσω γενικά το pin αλλά δεν ξέρω πόσο καλή είναι. Αρχικά θα βάλω κάποια εφαρμογή να δω τι παίζει. Αν έχετε να μου προτείνετε καμία δε θα με χάλαγε.

Η καλυτερη ιδεα ειναι να απενεργοποιησεις το PIN. Ειδικα αν εισαι καρτοκινητος.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#83177 Nαι καρτοκινητός. Ούτως η άλλως αν χαθεί το τελευταίο που θα με ένοιαζε είναι η sim.

Για bluetooth ακουστικό παίζουν συμβατότητες ή παίρνω όποιο να ναι;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#83219 Μα δεν χρειάζεται PIN όταν βγαίνει από λειτουργία πτήσης, μόνο όταν ανάβεις τη συσκευή. Έτσι δεν είναι;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#83220 Σε μένα ζητάει...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
sknipper έγραψε:Μα δεν χρειάζεται PIN όταν βγαίνει από λειτουργία πτήσης, μόνο όταν ανάβεις τη συσκευή. Έτσι δεν είναι;

Το ανάποδο. Εννοείται ότι μιλάμε για κλείδωμα sim, όχι συσκευής.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#83226 Το τηλέφωνο δεν το κλειδώνω για SIM λέω. Μου ζήτάει pin η SIM μόνο στο άναμμα, μετά από flight mode όχι.
Άβαταρ μέλους
By avel
#83410 Ισως επειδη εχεις και άλλου τυπου κλειδωμα, π.χ. pattern lock.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#83412 Βοηθεια.
Χρειαζομαι νεο κινητο. Θελω οπως καταλαβαινετε μεγαλη μνημη καλες φωτο και πολυ intrnet media player και σχετικα μεγαλη οθονη. Οχι πανω απο 4 ρα.
Ολες οι προτασεις καλοδεχτες.
Προτιμηση σε sumsung .
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#83418 Οχι πανω απο 250 γιουρια. Δε μου χρειαζεται.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#83419 Σε ευχαριστω Αρη! Εχει καποιες ενδιαφερον συσκευες.
Άβαταρ μέλους
By Άρης
#83456 *Ουφ, τώρα αισθάνομαι άσχημα*

F&G, λεπόν, καταρχήν: 4 ίντσες θεωρούνται πολύ μικρή οθόνη για android, δε θα βρεις καμία συσκευή. Τα iPhones μέχρι πέρισυ ήταν 4 ίντσες ( φαντάζομαι από εκεί το λες).
Στα λεφτά αυτά η καλύτερη συσκευή από Ελλάδα μάλλον είναι το LG G2 16GB, με αρνητικό το μη επεκτάσιμο της εσωτερικής μνήμης.
Δες και τα Moto G 2014 και Samsung A3. Το πρώτο αν θες να γλιτώσεις λεφτά και επιδόσεις, το δεύτερο μέγεθος και επιδόσεις.
http://www.kimovil.com/en/compare/lg-g2 ... -galaxy-a3
Για σύγκριση μεγεθώνε, σκρολαρε στο prototypes
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#83493 Το samsung galaxy s4 mini επίσης δεν είναι άσχημο! Εχει μεγαλύτερη ram. .......Piki piki ram! :lol:
Ok thank's!
Άβαταρ μέλους
By corsair
#83558 Τα S6 και M9... χμμμ μιεχ. Διεκρινα μια προσπάθεια για να παρουσιάσουν κάτι "μοναδικο", να διαφοροποιήσουν την πρόταση τους. Κάπως έχουν εξαντληθεί λιγάκι τα πράγματα. Τα λεφτά που ζητάνε ειναι πάρα πολλά πλέον και μόνο στην πράξη θα φανεί τι ψάρια πιάνουν σε επιμέρους στοιχεία (πχ κάμερες). Πολλοι κατασκευαστές που φυτοζωοουσαν πλέον έχουν πεδίο δράσης (λογω τιμολογιακού κενου που άφησαν οι μεγάλοι) και προσφέρουν ηδη μια καλή android εμπειρία και καλά specs χωρίς να ζητάνε ουτε τα μισά...

Προσωπικά θα περιμένω να βγει το S6 pre order απο το ΠΛΑΙΣΙΟ για να το πάρω... υπολογίζω καμια 1200, αν κρίνω απο τις τιμές στην Αγγλια.