Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#269665 Άνθρωποι κατοικούν σε μεγαλύτερο υψόμετρο από αυτό (16 χιλιάδες πόδια νομίζω)

Στα 8 χιλιόμετρα και πανω θες οξυγόνο
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#269673 Δεν μ αρεσε ούτε η Παρασκευή, ουτε το Σαββατο.
Μ αρεσαν όμως οι υπνοι που εριξα Σαββατο και Κυριακη βραδυ. Επιτέλους χορτασα ύπνο!
Μ αρεσαν τα μπανια που έκανα το σουκου.
Μ αρεσαν κατι μηνυματα που έλαβα στο μεσσεντζερ.

.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#269675 το μπάνιο που έκανα εγώ πάντως χθες ήταν βγαλμένο από τη κόλαση :thumbsdown:

συν ότι μου φορτώθηκαν και ερασιτέχνες του μπάνιου χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό :rant:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
trident1971 έγραψε:Για στακα ομως, απο 12Κ και πανω δεν θελεις οξυγονο κανονικα? :hmmm:
θα το ψαξω περισσοτερο αλλα αυτο θυμαμαι να εχω διαβασει, και για military jumps, που δεν τους πολυνοιαζει ο ανθρωπας. :hmmm:

Νομίζω μου είπαν πάνω από 18Κ θες οξυγόνο.

QsisVTS έγραψε:Άνθρωποι κατοικούν σε μεγαλύτερο υψόμετρο από αυτό (16 χιλιάδες πόδια νομίζω)

Δεν πάει έτσι. Αυτοι έχουν γεννηθεί εκεί, και έχουν προσαρμοστεί επί δεκάδες γενιές.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#269682 Όσοι πήγαν θάλασσα το σ/κ άκουσα ότι γινόταν της μουρλής από πολύ πρωί :thumbsdown: Βάλε και την κίνηση του απογεύματος στην επιστροφή :thumbsdown: Εγώ άραξα στο αρκουδίσιον

Δεν μ'αρέσει που δουλεύω σήμερα ενώ άλλοι της δουλειάς κάθονται (που έτσι πρέπει αφού είναι πνευματική εργασία), δε γαμιέται όμως τι να κάνω. Το καλό ήταν ότι έκανα σε 25 λεπτά Καλαμάκι-Περιστέρι
Άβαταρ μέλους
By markvag
trident1971 έγραψε:
Για στακα ομως, απο 12Κ και πανω δεν θελεις οξυγονο κανονικα? :hmmm:

12Κ πόδια = 4Κ μέτρα (περίπου), είσαι ΟΚ.

Εξάλλου, μην ανησυχείς, θα πέφτεις πολύ γρήγορα για ν' αναπνέεις ούτως ή άλλως... :s_thumbsup :svivhaha: :s_biggrin

Δεν μ' αρέσει που σήμερα αντί για τις 8 το βράδυ θα πρέπει να φύγω από τη δουλειά μετά της 10... :vava:
Δεν μ' αρέσει που το Σ/Κ έγινε πρωτοφανής χαμός στη δουλειά...
Μ' αρέσει βέβαια που θα πάω κατά τη 1 το μεσημέρι...
Μ' αρέσει που, παρόλο το χαμό του Σ/Κ, δεν χρειάστηκε να πάω δουλειά, ούτε να είμαι όλη την ώρα στα τηλέφωνα... Για ΜΙΑ φορά την πλήρωσαν αυτοί που έφταιγαν...

Μ' αρέσει που πέρασα ένα υπέροχο Σ/Κ με τον μικρό μας. Η αδερφή του είναι στη γιαγιά στη Βέροια και μπορέσαμε να περάσουμε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί και τον ευχαριστήθηκα... :inlove: :thumbsup: Απλά το δεύτερο παιδί, λόγω της ύπαρξης του πρώτου είναι αναγκαστικά λίγο "ριγμένο" σε αυτά τα πράγματα... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#269833 Υπαρχει και ενα καλο ομως, το 2ο παιδι ειναι συνηθως πολυ πιο ανεξαρτητο, μαθαινει απο νωρις να στηριζεται στις δικες του δυναμεις, να μην κυνηγα την επιβεβαιωση, να ειναι πιο διπλωματικο, γιατι "μεγαλωνει" πιο γρηγορα βλεποντας τα λαθη του μεγαλυτερου κλπ. Το 1ο παιδι ειναι φαση "μπαμπα κοιτα με τωρα που παιζω, γιατι δεν με κοιτας, μπουχουχου" κλπ. ενω το μικρο αδερφακι εχει ηδη στησει το καστρο με τους πολεμιτες και ηδη σκοτωνει οχτρους.
Άβαταρ μέλους
By markvag
trident1971 έγραψε:Υπαρχει και ενα καλο ομως, το 2ο παιδι ειναι συνηθως πολυ πιο ανεξαρτητο, μαθαινει απο νωρις να στηριζεται στις δικες του δυναμεις, να μην κυνηγα την επιβεβαιωση, να ειναι πιο διπλωματικο, γιατι "μεγαλωνει" πιο γρηγορα βλεποντας τα λαθη του μεγαλυτερου κλπ. Το 1ο παιδι ειναι φαση "μπαμπα κοιτα με τωρα που παιζω, γιατι δεν με κοιτας, μπουχουχου" κλπ. ενω το μικρο αδερφακι εχει ηδη στησει το καστρο με τους πολεμιτες και ηδη σκοτωνει οχτρους.

Αυτό ισχύει!

Βέβαια, ισχύει και στην "κακή" του εκδοχή... το μικρό μαθαίνει τις αταξίες από το μεγάλο πολύ πιο γρήγορα... :lol: :lol: Το μεγάλο πχ χρειάστηκε να φτάσει 3 ετών πάνω κάτω για να σκαρφαλώνει στην πλάτη του καναπέ και να κόβει βόλτες ισορροπώντας εκεί πάνω... Το μικρό το έκανε από τα 2... :rtfm: :lol: :lol: Είχε δασκάλα εσωτερική και καλή! :rtfm: :lol: :inlove:

21 quadra έγραψε:Όσοι έχουμε 2 παιδιά ξέρουμε καλά, όπως και άπειρες φορές μονολογούσαμε γιατί ρε να μην κάνουμε πρώτα το 2ο παιδί ? :dizzy:

Σε μας αυτό δεν έπαιξε... Μπορεί τους πρώτους 12 μήνες να ήταν ένα αγγελούδι που κοιμόταν 18 ώρες το 24ωρο (και ακόμα και τώρα με τον ύπνο τα πάει πολύ καλά), αλλά το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πείσμα του είναι κάτι που δεν το είχε η μεγάλη του αδερφή... :lol: :lol: ισοπαλία μπορώ να πω σε εμάς μικρός - μεγάλη... :lol: :lol: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#270043 Δεν μ' άρεσε καθόλου το 11ωρο+ που δούλεψα χθες... υποτίθεται σε αργία... :rant:

Μ' άρεσε που γνώρισα 2 αλάνια στη δουλειά, μεταλλάδες... :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
21 quadra έγραψε:Όσοι έχουμε 2 παιδιά ξέρουμε καλά, όπως και άπειρες φορές μονολογούσαμε γιατί ρε να μην κάνουμε πρώτα το 2ο παιδί ? :dizzy:

Το τρίτο να δεις, αυτόματος πιλότος :lol:
Άβαταρ μέλους
By famas
#271138 Μου άρεσε η γνωριμία, συζήτηση, περιποίηση με πολυθρύλητο συμφορουμιτη. Ακόμα περισσότερο η βόλτα με το επισης συζητημενο αυτοκίνητο του. Δν μου άρεσε ότι οι ευθείες τέλειωναν τρομακτικά γρήγορα κι ότι οι στροφές διαρκούσαν πολύ περισσότερο.

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
famas έγραψε: πολυθρύλητο συμφορουμιτη.
.

Μιλάς με γρίφους γέροντα... :hmmm:

Εμένα δεν μου άρεσε που τη Δευτέρα έκλεισα 11ωρο στη δουλειά...

Εικόνα

Και την Τρίτη 12+ώρο...

Εικόνα

Στις φωτό η αναχώρηση κάθε μέρα... :rant: :rant: :rant:

Και δεν μου άρεσε που τα επόμενα πρωινά δεν μπορούσα να κοιμηθώ μετά τις 7 (έπρεπε να ξυπνήσω...) :rant: :rant:

Χθες το βράδυ έπεσα και κοιμήθηκα σαν τούβλο... :lol:

Μου άρεσε όμως πάρα πολύ η γιορτή στον παιδικό σταθμό του μικρού μας (3,5 ετών), που ο :inlove: :inlove: μας χόρεψε και τραγούδησε... :yahoo: :yahoo: :yahoo: :inlove: :inlove: :inlove: