Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By soch
Anonymous Founder έγραψε:To είχα πάθει και εγώ το θέμα με ισχυρότατες ημικρανίες, λίγο πριν την κορύφωση και όσο πλησίαζα, τόσο χειροτέρευαν. :help:
Το αποτέλεσμα μια φορά ήταν να τελειώσω και ταυτόχρονα να νιώθω πως σπάει το κεφάλι μου, έκλαιγα από πόνο (και όχι από ηδονή... :s_blush ).
Τελικά, ήταν απλώς άγχος. Ηρέμησα και μου πέρασε. :s_blush
Μέχρι να συμβεί αυτό όμως, με είχε πιάσει τρόμος, "θα λέει η κοπέλα με ανίκανο έμπλεξα και απλά κάνει πως τον πονάει το κεφάλι"!
:vava: :s_tongue

Το πρώτο που έκανα ήταν να αποκλείσω κάτι σοβαρό στο κεφάλι: ευτυχώς η μαγνητική βγήκε καθαρή.
Επειδή όμως έχω κάτι "σφιξίματα" δεξιά (από πίσω μέχρι εμπρός στο μάτι) υποψιάζομαι κάτι τύπου ψύξη, ίσως από παράθυρο, ίσως από τον αερισμό του κράνους. Θα δω. Επίσης θα πάω σε οφθαλμίατρο να δει το μάτι, μήπως προέρχεται από κει.
Πάντως, προς το παρόν αποχή και βλέπουμε. Την τελευταία φορά μου πήρε 24 ώρες να συνέλθω.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#531482 Νευρολογο δοκίμασες; Η κορύφωση επηρεάζει αρκετά νεύρα του συστήματος τα οποία μεταφέρουν το συναίσθημα της ηδονής. Ίσως κάποιο malfunction. Λέω εγώ τώρα
Άβαταρ μέλους
By Serf
#532601 Πήγα πριν λίγο στο φαρμακείο για το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς (varivax) για τον μικρό και μου είπαν ότι είναι σε έλλειψη. Πώς είναι δυνατόν να είναι σε έλλειψη εμβόλιο με σταθερή "κατανάλωση" πανελληνίως και υποθέτω παγκοσμίως;;; Για ποιο λόγο ο προμηθευτής να μην έχει παραγάγει την απαραίτητη ποσότητα;

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#532602 Παίζουν λαμογιες με εξαγωγές φαρμάκων.
Ο dpg πχ είναι μανούλα σε κάτι τέτοια
Άβαταρ μέλους
By gianik
Serf έγραψε:Πήγα πριν λίγο στο φαρμακείο για το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς (varivax) για τον μικρό και μου είπαν ότι είναι σε έλλειψη. Πώς είναι δυνατόν να είναι σε έλλειψη εμβόλιο με σταθερή "κατανάλωση" πανελληνίως και υποθέτω παγκοσμίως;;; Για ποιο λόγο ο προμηθευτής να μην έχει παραγάγει την απαραίτητη ποσότητα;

< Note >

Εμεις αύριο θα κανουμε την 2η δοση του bexsero στην μπεμπα..
Κλασσικά,καθε εμβολιο το παραγγελνω καμμια βδομαδα πριν στον φαρμακοποιό μου ωστε να αποφυγω ελλειψεις κλπ...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#533239 Αυτά τα μαραφέτια είναι καλή αναβάθμιση σε σχέση με το οδοντικό νήμα (ειδικά για όσους είναι σαν κινέζικο βασανιστήριο) ή απλώς gimmick; :hmmm:

https://www.amazon.co.uk/Panasonic-Cord ... ic+flosser
https://www.amazon.co.uk/Philips-Sonica ... s+airfloss
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#533246 Έχω τη δεύτερη εδώ και 2 χρόνια. Για αναβάθμιση δεν θα το έλεγα, μάλλον φάση "από τ' ολότελα...". Κρίνοντας από το αίμα που βγήκε την πρώτη φορά, μάλλον κάνει δουλίτσα. Και σίγουρα είναι πιο πρακτικό από το νήμα (για εμένα τουλάχιστον).
Καλή τιμούλα πάντως. Εγώ την είχα πάρει κανένα 60ρι, αν θυμάμαι καλά.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#533267 Το συγκεκριμένο μοντέλο που σκέφτομαι είναι αυτό εδώ https://www.philips.co.uk/c-p/HX8274_20 ... r/overview

Σετάκι οδοντόβουρτσα και flosser που βρήκα στα £80.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#533270 Εγώ είχα πάρει μόνο το airfloss (στις 54,99 λίρες, απ' ό,τι βλέπω στην παραγγελία), συν ένα σετ 3 nozzles για 12,80 λίρες (το πρώτο κράτησε σχεδόν 2 χρόνια). Για την οδοντόβουρτσα δεν έχω άποψη.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#533274 Επειδή έχω και γω θέμα με το νήμα, χρησιμοποιώ βουρτσακια, νομίζω ότι είναι το αμέσως καλύτερο μετά.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#533829 Το νημα παντα το μπορουσα, τα βουρτσακια με τιποτα. :thumbsdown:

Ερωτηση:
Ακουω οτι δεν πρεπει να παιζει συνδυασμος αντιβιωσης με ποτο... Γιατι δεν πρεπει να γινεται?