Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Zorz έγραψε:
dimviii έγραψε:
Serf έγραψε:Ο φούρνος μικροκυμάτων φαίνεται ότι μας άφησε...
(...)
- Να κρατήσει καμιά δεκαετία όπως ο τρέχων

siemens με κλειστα ματια :shifty:

Πλάκα, πλάκα, ο φούρνος μικροκυμάτων που έχω στο πατρικό μου είναι εκεί από τον πρώτο ιδιοκτήτη (κάπου στο 1983-84) και συνεχίζει ακάθεκτος. Είναι η μόνη συσκευή της κουζίνας που ακόμα δουλεύει, ενώ οι υπόλοιπες (επίσης Siemens) αλλάχτηκαν με τη πάροδο του χρόνου όταν άρχισαν να φτουράνε. Ο φούρνος μικροκυμάτων όμως ακόμα εκεί, εδώ και 35 χρόνια, και όντας εντοιχισμένος δεν έχει νόημα να τον αλλάξουμε. :superman: Είναι και flatbed. :iconcool:

και ο Κικιζας ηξερε μια μ3 με 200κ χλμ που δεν εβγαλε τις μπιελες στο δρομο. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#574353 Πού τις εβγαλε; :hmmm:

@ Serf

Sharp 12 χρονια τωρα , κανενα προβλημα.

Κοιτα να αγορασες με ηλεκτρονικο πανελ και οχι με περιστροφικους διακοπτες.
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 02 Απρ 2019, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
g8777 έγραψε:

+1 Για να ρυθμίσω τον χρόνο στον 5ετίας Samsung μου είναι σαν να ψάχνω συνδυασμό σε χρηματοκιβώτιο :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#574357 Εγώ αγοράζω μόνιμα φθηνούς και με περιστροφικούς διακόπτες, είναι άσχημοι, φθηνοί, αλλά δεν χαλάνε, παρόλα τα θρυλούμενα εδώ μέσα.
Και στην δουλειά έναν τέτοιον έχουμε που μια χαρά δουλεύει και ζεσταίνει κάμποσα κάθε μέρα.

Γενικώς, δεν αξίζει τον κόπο να δώσεις λεφτά για κάτι τέτοιο, εκτός αν ψάχνεις εντοιχιζόμενο.
Θεωρώ εκ των προτέρων πως θα χρησιμοποιείται για ζέσταμα ή ξεπάγωμα και όχι κάτι άλλο (που δεν κάνει και για κάτι άλλο εδώ που τα λέμε... άντε και βράσιμο στο τσακίρ κέφι!).
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#574364 Κοίτα να αγοράσεις με περιστροφικούς διακόπτες και όχι με ηλεκτρονικό πάνελ :rtfm:
Πολύ πιο πρακτικοί
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#574367 Πιο πεταμένα λεφτά από τα 400+ για εντοιχιζομενο δεν πρέπει να έχω δώσει
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Asimov έγραψε:Πιο πεταμένα λεφτά από τα 400+ για εντοιχιζομενο δεν πρέπει να έχω δώσει

:lipsealed:

Κλαίνε και οι ρέγγες ρε :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#574373 Ναι, του γνωστού ομίλου. Φυσικά, αν έπαιρνα Miele, θα έπρεπε να ξοδέψω τα διπλάσια και πιθανότατα θα τραβιομουν στα service 9 χρόνια τώρα.
Κάτω από 300 εντοιχιζομενο δεν θα βρεις πάντως...
Btw η αδερφή μου ειχε πάρει Miele με 1200 περίπου και ήταν απλά ένα μεσαίο μοντέλο. Εννοείται ότι χάλασε και το άφησε έτσι γιατί της ζητήθηκε ένα εξωφρενικό πόσο για επισκευή.
Άβαταρ μέλους
By elteo
Asimov έγραψε:Btw η αδερφή μου ειχε πάρει Miele με 1200 περίπου και ήταν απλά ένα μεσαίο μοντέλο. Εννοείται ότι χάλασε και το άφησε έτσι γιατί της ζητήθηκε ένα εξωφρενικό πόσο για επισκευή.

sticky post για να βάλετε μυαλό όσοι δίνετε τόσα λεφτά. Και αξιόπιστο να ήταν 1200€ για μικροκυμάτων δεν τα έδινα με την καμία. Μόνο αν ήμουν γιος του Βαγγέλα του Μαρινάκη. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Asimov έγραψε:Ναι, του γνωστού ομίλου. Φυσικά, αν έπαιρνα Miele, θα έπρεπε να ξοδέψω τα διπλάσια και πιθανότατα θα τραβιομουν στα service 9 χρόνια τώρα.
Κάτω από 300 εντοιχιζομενο δεν θα βρεις πάντως...
Btw η αδερφή μου ειχε πάρει Miele με 1200 περίπου και ήταν απλά ένα μεσαίο μοντέλο. Εννοείται ότι χάλασε και το άφησε έτσι γιατί της ζητήθηκε ένα εξωφρενικό πόσο για επισκευή.

Βλέπω κάποια με 200€ στο skroutz, όχι γερμανικά βέβαια, ιταλικά. Παίζουν οι τιμές πολύ με την χωρητικότητα βλέπω. Με 200€ παίρνεις με το ζόρι 20 λίτρα, όταν αυτά τα δίνουν στους απλούς ακόμη και τα φτηνιάρικα των 50€.
:help:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#574388 Περισυ που το έψαχνα είχαν κάτι 600ρια + οι γνωστές εταιρείες εκτός Miele που ξεκινούσαν από 800 για εντοιχιζομενο. Διαφορά με τους free standing καμια μην πω ότι σε χωρητικότητα ήταν καλύτεροι οι 2οι.

Με ένα 100ρικο κάνεις την δουλειά σου και με το παραπάνω πάντως κι αν έχεις προβλέψει ρεύματα κλπ τον βάζεις στο ράφι που θα έμπαινε ο εντοιχιζομενος και είσαι κομπλέ.

Ο επόμενος μου όταν τα φτύσει τελείως ο περιστροφικος διακόπτης του Samsung κι αν βαρεθώ να το ανοίξω να το φτιάξω θα είναι LG.
Έχει πάρει το μάτι μου κάτι ωραία μοντελάκια στα αμαζονς.

< >
Άβαταρ μέλους
By Serf
g8777 έγραψε:Πού τις εβγαλε; :hmmm:

@ Serf

Sharp 12 χρονια τωρα , κανενα προβλημα.

Εννοείται με ψηφιακό. Με τους περιστροφικός διακόπτες δεν τα πάω καλά, το "περίπου" στον χρόνο με εκνευρίζει. Και για ξανά φαγητό θα πεις οκ. Δέκα δευτερόλεπτα πάνω στο γάλα του μικρού σημαίνουν γκρίνια μέχρι να κρυώσει για να μπορεί να το πιει!!!

< Note 4 >
Άβαταρ μέλους
By Serf
#574414 Τελικά άφησα τον προβληματικό για έλεγχο σε ένα service μικρών συσκευών και βλέπουμε. Δεν παίρνει λεφτά για τον έλεγχο. Θα δούμε το κόστος επισκευής και θα αποφασίσουμε.

< Note 4 >