Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#525009 Μη λες λογια που δεν ειπα
Και επισης βαρεθηκα τις απαντησεις του στυλ

Ναι αλλα και οι αλλοι τα ιδια εκαναν κλπ κλπ

Και στην τελικη ρε Γρηγορη οι Συριζ μια ζωη στην αντιπολιτευση εκραζαν και εκραζαν.
Τωρα που τους δωθηκε η ευκαιρια να κυβερνησουν γιατι δεν τα κανουν σωστα τα πραγματα?? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#525010 Aυτή η |λογοκρισία| (που δεν είναι Ελληνική μόνο) του να πρέπει να συντονίσει ο Πρωθυπουργός/Υπουργός θα σταματήσει ποτέ; ffs
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#525011 Η δουλεια του πρωθυπουργου δεν ειναι να σβηνει φωτιες, ουτε να συντονιζει ενεργειες. Υπαρχουν αλλοι καταλληλοτεροι για αυτη τη δουλεια στην Πολιτικη Προστασια, στην Πυροσβεστικη, στην Αστυνομια.

Για τα ματια του κοσμου τους βλεπουμε να μιλουν, να ρωτανε κατα βαση πραγματα που τους ειπαν να ρωτησουν πριν.

Ολα αυτα συμβαινουν γιατι ποτε δεν μας ενοιαξε σαν χωρα, σαν πολιτες να κανουμε τα πραγματα με τον νομιμο τροπο. Σε αλλες χωρες πρωτα γινονται δρομοι, πλατειες, υποδομες και μετα χτιζονται.

Εμεις εδω το κανουμε αναποδα και οι δρομοι μας ειναι στενοι γιατι σιγα μην δεχτουμε να χασουμε μετρα απο το οικοπεδο, δεν καθαριζουμε εξω απο την περιουσια μας, δεν φροντιζουμε για τις υποδομες και μετα οταν ερθει η φωτια, το νερο, φωναζουμε και λεμε που ειναι το κρατος.

Μετα μετραμε νεκρους :(

Για λιγο ομως, μολις περασει λιγος καιρος θα τα ξεχασουμε ολα και θα συνεχισουμε οπως πριν.
Εκτος απο αυτους που εχασαν τους ανθρωπους τους :(
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
rx8_drifter έγραψε:Καλα ρε καημενε γκεακο, σ αυτο βρηκες να κανεις μικροπολιτικη? δε ντρεπεσαι λιγο?

Εσυ ετσι πεταγεσαι. Δεν περιμενα κατι διαφορετικο.
Μονο εγω κανω μικροπολιτικη όπως λες ?? @

Εγω ένα σχολιο αν θα παραιτηθεί κανεις ασχετος εκανα...Αλλοι το συνεχισαν

Εσυ γενικα ντρεπεσαι για κατι δεν μας ειπες
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 3 και 24 Ιούλ 2018, 13:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
drdino έγραψε:Aυτή η |λογοκρισία| (που δεν είναι Ελληνική μόνο) του να πρέπει να συντονίσει ο Πρωθυπουργός/Υπουργός θα σταματήσει ποτέ; ffs

Είναι βλακώδες, συμφωνώ.

Ωστόσο, σημειολογικά και μόνο, όταν η χώρα περνάει τέτοια καταστροφή η ηγεσία ΠΡΕΠΕΙ να είναι εδώ.

Καλώς γύρισε θεωρώ ο Τσιπρας. Το γελοίο είναι όταν παίρνουν περισπούδαστο ύφος «παιδιά το ´χω, γύρισα και θα τα γ@μησω όλα».
Άβαταρ μέλους
By DAP
#525015 Μα ειναι βλακεια να νομιζει κανεις οτι ξερει ο Τσιπρας και ο καθε Τσιπρας περισσοτερα για τις πυρκαιες απο ενα απλο πυροσβεστη.....Απλως η παρουσια του εξαλειφει τυχον διχογνωμιες/αντιρρησεις των διαφορων αρμοδιων.....
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Νίκος Παππάς έγραψε:φωναζουμε και λεμε που ειναι το κρατος.
Και μάλιστα ανάλογα την πολιτική μας ξεδιαντροπιά δικαιολογούμε ή κατηγορούμε...
Αυτοί είμαστε.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#525023 Επειδή δεν θ' ασχοληθώ άλλο με κάποιον που θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις, για εμένα τα πράγματα είναι απλά:
-Σε μια τέτοια καταστροφή, οι υπεύθυνοι πρέπει ΠΑΝΤΑ να στέλνουν τις παραιτήσεις τους στον πρωθυπουργό. Γιατί ακόμη και αν έκαναν ό,τι μπορούσαν, προφανώς δεν έκαναν αρκετά όταν υπάρχουν νεκροί και τέτοια καταστροφή.
-Το παραπάνω θα γινόταν αν υπήρχε η κατάλληλη κουλτούρα στους πολιτικούς μας και στους πολίτες. Δεν υπάρχει κανένα από τα δύο.

Επί του προκειμένου λοιπόν: όπως είπα και στο πρώτο ποστ, μακάρι να δούμε κάποιες παραιτήσεις, έτσι για να δείξουν κάποιοι πως έχουν λίγη ευθιξία. Δεν νομίζω πως θα το δούμε βέβαια.

Όσο για την προσπάθεια να δημιουργηθούν εντυπώσεις από κάποιους εδώ μέσα με υπεκφυγές, ειρωνείες και εξυπνάδες, θα την αφήσω ασχολίαστη. Όταν υπάρχει τέτοια καταστροφή, είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να γίνεται. Αλλά από την άλλη, κάποιοι άνθρωποι δεν είναι για παραπάνω.
:vava:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#525027 Εισαι σοβαρος ρε συ?

Ποιος εβαλε το λινκ από in.gr και αρχισε τις ειρωνιες?

Πρωτο ποστ δικο μου ηταν για τις παραιτησεις.
Απαντησες.
Συμφωνησα και εληξε εκει.
Μετα όμως εσυ συνεχισες..

Κουνας και το δαχτυλο...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Geo f1 έγραψε:Εισαι σοβαρος ρε συ?

Ποιος εβαλε το λινκ από in.gr και αρχισε τις ειρωνιες?

Πρωτο ποστ δικο μου ηταν για τις παραιτησεις.
Απαντησες.
Συμφωνησα και εληξε εκει.
Μετα όμως εσυ συνεχισες..

Κουνας και το δαχτυλο...

Κοίτα, σου έχω ξαναπεί πως η ειρωνεία δεν σου πάει.
Στάματα να σκούζεις και να φωνάζεις και σεβάσου λίγο τους νεκρούς και τους ανθρώπους που καταστράφηκαν.
Λίγη τσίπα, ήμαρτον.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#525034 εσυ εβαλες το λινκ και εδειξες ασεβεια.

Και ασε τα μαθηματα ηθικης.

Δεν ειρωνευτηκα κανεναν. Η λουλου η άλλη πεταγεται και σιγονταρει..Αλλα δεν της δινω σημασια.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#525035 ΟΚ, αν και κάποια μαθήματα σίγουρα σου χρειάζονται. Αν όχι ηθικής, τότε ανθρωπιάς.
Ούτε μία λέξη δεν πρόκειται να χαραμίσω ακόμη.
:s_howdy
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#525036 Παψε να δημιουργεις εντυπώσεις και να τρολλαρεις.
Σε κανει αντιπαθη.

Εχω ασχοληθεί ελαχιστα με την πολιτικη στο φορουμ και ολο το ιδιο γινεται.
Κοιταξε το.