Μου θύμισες εμένα στο δημοτικό που η δασκάλα έβαζε στις χορωδίες των εορτών τους "εκλεκτούς", όσοι δλδ έπαιρναν Ά (με τόνο έτσι; το σκέτο Α ήταν άλλο κατώτερο)
Μια, δυο, εγώ δεν το καταλάβαινα, ώσπου η μάνα μου με καναδυο άλλες κολλητών μου το παρατήρησαν και με σχετική ερώτηση στην δασκάλα, εκείνη έμμεσα το παραδέχτηκε.
saxon_747 έγραψε:Kon5 έγραψε:πετυχημένο.
Έπειτα το κύριο ζόρι θα το τραβήξει η γυναίκα, η οικοδομή έχει 10+ σκαλιά πριν φτάσεις στον ανελκυστήρα οπότε πρέπει να βρω κάτι με τα πιο πάνω χαρακτηριστικά.
Αν έχεις δικο σου πάρκινγκ, τα πραματα ειναι απλά: αφήνεις το καρότσι στο αμάξι, περνεις το παιδί αγκαλιά.
Αν όχι, ότι καρότσι και να πάρεις ένα χ βάρος θα το έχει. Οι διαφορές στο βαρος είναι ελάχιστες στα περισσότερα (Graco evo trio έχουμε, βάρος 3,9kg. Είτε 3 ήταν, είτε 5, δεν είναι τόσο το βάρος που με δυσκολεύει όσο ο όγκος και το ότι πρέπει να κουβαλάς πολλά πράματα ταυτόχρονα)
Επίσης σκέφτηκε κανεις οτι να ανεβαίνει 10 σκαλιά με καροτσια και πράγματα + το παιδι αγκαλιά είναι επικίνδυνο?
Μια τούμπα να φαει η κοπελα αν σκονταψει σε σκαλί δε θέλω να σκεφτώ που και πως θα προσγειωθεί το μωρο.
Βρείτε μια αλλη λύση ρε κων/νε.
Και σιγα μη δώσεις 800 για ενα καρότσι που ή θα βγει βίδες και θα το πεταξεις ή θα χρησιμοποιείται 1-2 χρόνια μαξ.
Dimsabas έγραψε:Μάρκο, καταρχάς σιγουρέψου ότι ειπώθηκε ακριβώς αυτό, γιατί πρόκειται περί μεγάλης χοντράδας. Σκέψου να είπε ότι "αυτοί οι πέντε ρόλοι, που είναι πολύ απαιτητικοί, θα δοθούν σε μαθητές που μπορούν να τα βγάλουν πέρα" και τα παιδιά να το γενίκευσαν. Έχει διαφορά.
Ουτε αυτο λεγεται. πάλι γινεται μια διακριση στα παιδια. Και σιγα. Η γιορτη γινεται ετσι κι αλλιως για εκπαιδευτικους λογους. Επομενως το στοιχημα και η επιτυχια για το δασκαλο ειναι οι απαιτητικοι ρολοι να παιχτουν απο παιδακια οχι και τοσο 'προχωρημενα'.
R21
Kon5 έγραψε::lol: πετυχημένο.
Ρε συ καταρχήν δεν έχω ιδέα από το θέμα καρότσια. Έπειτα το κύριο ζόρι θα το τραβήξει η γυναίκα, η οικοδομή έχει 10+ σκαλιά πριν φτάσεις στον ανελκυστήρα οπότε πρέπει να βρω κάτι με τα πιο πάνω χαρακτηριστικά. Τιμή φυσικά όσο πιο κάτω τόσο πιο καλά αλλά δεν ξέρω σε τί τιμή μπορώ να βρω αυτά που ζητάω γι'αυτό και είπα να ρωτήσω εδώ όσους έχουν εμπειρία.
Φίλε μου, η καλύτερη λύση είναι να μένει το καρότσι κάτω (στο αμάξι αν το παρκάρετε σε καμιά πυλωτή ή σε κάποιο άλλο χώρο). Δεν υπάρχει λόγος να ανεβάζετε το καρότσι πάνω, άσε που στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι είναι εξουθενωτικό (π.χ. πάει η γυναίκα σου ΣΜ και γυρίζει με 2-3 σακούλες, το μωρό, το καρότσι, την τσάντα της κτλ. είναι αδύνατο -και επικίνδυνο- πολλές φορές ακόμη και για ένα δυνατό άντρα). Στην αρχή το ανεβοκατεβάζαμε και εμείς μέχρι που συνειδητοποιήσαμε ότι απλά είμαστε πόντιοι...
Μένω κέντρο πόλης, χωρίς πυλωτή, το αμάξι μια εδώ και μια εκεί
, η δε πολυκατοικία πολυσύχναστη και αν αφήνω κάτω καρότσι μάλλον θα κάνει φτερά. Μπάρα δεν γίνεται να μπει καθόσον η υψομετρική διαφορά της σκάλας είναι μεγάλη. Μόνο ασανσεράκι θα μπορούσε να μπει δίπλα από τη σκάλα για να εξυπηρετούνται αυτές οι περιπτώσεις και ανάλογες. Έχει και ηλικιωμένους η οικοδομή και απορώ πως ανεβοκατεβαίνουν τα σκαλιά
Φυσικά υπάρχει και η λύση να αλλάξω σπίτι αλλά μόλις το ανακαίνισα

Σκέφτομαι
junior gt έγραψε:Ακριβως.Dimsabas έγραψε:Μάρκο, καταρχάς σιγουρέψου ότι ειπώθηκε ακριβώς αυτό, γιατί πρόκειται περί μεγάλης χοντράδας. Σκέψου να είπε ότι "αυτοί οι πέντε ρόλοι, που είναι πολύ απαιτητικοί, θα δοθούν σε μαθητές που μπορούν να τα βγάλουν πέρα" και τα παιδιά να το γενίκευσαν. Έχει διαφορά.
Ουτε αυτο λεγεται. πάλι γινεται μια διακριση στα παιδια. Και σιγα. Η γιορτη γινεται ετσι κι αλλιως για εκπαιδευτικους λογους. Επομενως το στοιχημα και η επιτυχια για το δασκαλο ειναι οι απαιτητικοι ρολοι να παιχτουν απο παιδακια οχι και τοσο 'προχωρημενα'.
Ακομα και τα οχι και τοσο προχωρημενα παιδια θυμουνται απ'εξω καμποσα τραγουδια αγαπημενων τραγουδιστων, αρα ειναι αστειο σαν επιχειρημα.
Εχει να κανει μονο με την ευκολια του δασκαλου και την αποψη οτι ο πιο "καλος" μαθητης θα το μαθει πιο ευκολα και θα το πει πιο καλα, που δεν ισχυει.
Fiat Panda 7,6l/100km
Kon5 έγραψε:Καταρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά![]()
Μένω κέντρο πόλης, χωρίς πυλωτή, το αμάξι μια εδώ και μια εκεί, η δε πολυκατοικία πολυσύχναστη και αν αφήνω κάτω καρότσι μάλλον θα κάνει φτερά. Μπάρα δεν γίνεται να μπει καθόσον η υψομετρική διαφορά της σκάλας είναι μεγάλη. Μόνο ασανσεράκι θα μπορούσε να μπει δίπλα από τη σκάλα για να εξυπηρετούνται αυτές οι περιπτώσεις και ανάλογες. Έχει και ηλικιωμένους η οικοδομή και απορώ πως ανεβοκατεβαίνουν τα σκαλιά
![]()
Φυσικά υπάρχει και η λύση να αλλάξω σπίτι αλλά μόλις το ανακαίνισα
Σκέφτομαι
Το δυσκολευεις Κωνστανινε, το δυσκολευεις . ..
Καροτσι για νεογεννητο κατω απο 8 κιλα δεν εχω βρει και το αν μπορει η γυναικα να ανεβασει- κατεβασει καροτσι με παιδι τοσα σκαλια, το ξερεις εσυ και αυτη. Και να μπορει, θα κανει μονο αυτο, δηλαδη ψωνια κτλ αποκλειονται.
http://www.skroutz.gr/s/6112336/Chipoli ... -in-1.html
Γενικα ειναι θεμα και μαλιστα σοβαρο γιατι τα νεογεννητα δεν θελουν πολλους κραδασμους, δηλαδη το να κατεβαινει απο την σκαλα στο καροτσι σκαλι- σκαλι, το ξεχνας
Fiat Panda 7,6l/100km
corsair έγραψε:Εδώ είσαι ρε ντεμέκ τύπε και με τα ρέστα βάζεις xenon![]()
http://www.skroutz.gr/s/431002/Lorelli- ... cover.html
Με πρόλαβε η γυνή... είπα να λείψω από την πόλη. Πήρε το ινγκλεσίνα τρίλοτζι χωρίς πορτ μπεμπε 400 κάτι ψιλά.
Νταξ αμα σκάσω με το slk για παραλαβή θα έχω άδικο?
Μας πρόλαβαν οι εξελίξεις λοιπόν!!
markvag έγραψε:Kon5 έγραψε:Φοβερό![]()
Έχουμε να μάθουμε πολλά εδώ μέσα λοιπόν!
Και πού 'σαι ακόμα...Η εμπειρία είναι μεγάλος δάσκαλος...
![]()
![]()
![]()
Σε άλλα νέα... Χθες κόντεψα να κάνω φόνο. Εκπαιδευτικού. Εξηγώ:
Η τάξη της μεγάλης (Γ δημοτικού) θα ανεβάσει την παράσταση του σχολείου στη γιορτή της 25ης Μαρτίου. Ωραία μέχρι εδώ. Ο δάσκαλος βρήκε ένα θεατρικό. Πολύ καλά. Οι ρόλοι όμως δεν φτάνουν για όλα τα παιδιά, οπότε αναγκαστικά 6 παιδάκια (το 1/3 της τάξης) θα πρέπει να πουν ένα μικρό ποιηματάκι (3-4 στίχους - επίπεδο δυσκολίας παιδικού σταθμού), απλά για να κάνουν κάτι και αυτά. ΟΚ μέχρι εδώ. Χθες μοίρασε τους ρόλους... 6 παιδάκια πήραν τα ποιηματάκια. ΟΚ... ΑΛΛΑ με ποιο κριτήριο;;; Όπως είπε ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, "Ανάλογα με την αξία σας"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΑΠΑΡΑΣ πρέπει να είσαι για να βγεις και να πεις σ' ένα παιδάκι 8,5 χρονών (και μπροστά σε όλους τους φίλους του) ότι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
Η δικιά μου (που ήταν στα 6 παιδάκια) ήρθε σπίτι μέσα στα νεύρα και δεν θέλει να πάει στη γιορτή (και εγώ δεν πρόκειται να την αφήσω να πάει), ενώ ένα άλλο κοριτσάκι (πάλι στους 6) ήταν σε αντίστοιχη φάση. Υπόψη, 2 παιδάκια που ρωτήσαμε, μας είπαν ακριβώς το ίδιο πράγμα, άρα δεν ήταν απλά κάτι κατάλαβε λάθος η δικιά μας. Υπόψη επίσης, πως η δικιά μου στα τεστ που γράφουν τα πάει πολύ καλά (εκτός από το τελευταίο που δεν διάβασε) και ο ίδιος ο δάσκαλος μας είπε (πριν 1,5 μήνες) ότι είναι καλή. Και αν είδες ρε παπάρα τέτοια πτώση στην απόδοση του παιδιού (που δεν παίζει), γιατί δεν ενημέρωσες;;;
Ξαναλέω, το πρόβλημά μου δεν είναι ότι δεν πήρε ρόλο το παιδί μου. Κανένα πρόβλημα να γίνει μία μοιρασιά, αλλά όχι και να λες σε 8-9χρονα δημοσίως και κατάμουτρα ότι ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ...
και που εισαι ακομα . οταν εγραφα εδω μεσα και στο αλλο φορουμ για τα φρουτα που λενε οτι ειναι εκπαιδευτικοι και ελεγα οτι στα 3/4 τους αξιζει μια σφαιρα στο κεφαλι ημουν γραφικος . βεβαια δεν ξερω με τι κριτηρια ερχονται επαρχια και ισως να ησαστε στις πολεις πιο τυχεροι αλλα που θα παει ολοι θα τα λουστειτε ,και δεν μιλαμε τωρα για θεματα εκπαίδευσης αλλα κοινης λογικης. φαντασου τωρα στην τοπικη κοινωνια που επεμβαινουν και οι τοπικοι προυχοντες .
Αγαπαμε Πιπινο και παιδια του 1976.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Οποτε ραντεβου ολοι, ΟΛΟΙ στου Δια για βουτες στην πισινα.
Φερε και τις κοτες, θελει κινουμενους στοχους ο Διας.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY

πετυχημένο.