Corto Maltese έγραψε:Κι αν έχω διαβάσει παλαβομάρες εδώ μέσα και τελειωμό δεν έχουν. Είναι προς συμφέρον μας 80χλμ από το σπίτι μας να υπάρχουν φτωχομπινέδες, τους οποίους μάλιστα ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ εχθρευόμαστε; Δηλαδή αν πας εσύ να ανοίξεις μαγαζί κάπου θα ψάξεις να βρεις φτωχές γειτονιές και αν αυτές πάνε να γίνουν πλουσιότερες θα το θεωρήσεις ενάντιο στα συμφέροντά σου;![]()
![]()
![]()
εγώ δεν έχω το "κεφάλαιο" να ανοίξω μαγαζί κάπου οπότε δεν με νοιάζει να σου πω την αλήθεια, με νοιάζουν τα του οίκου μου
δεν έχω κανένα θέμα ένας λαός να προκόψει και να γίνει πιο πλούσιος (και μπράβο τους όσοι το κάνουν, ειδικά αυτοί που βγήκαν από κομμουνισμό) , συνεχίζω όμως να μην καταλαβαίνω για ποιο λόγο να με ενδιαφέρει
ίσως μόνο για τον λόγο που αναφέρει ο rx, αλλά και πάλι ούτε αυτό το έχω ιδιαίτερο καημό, οι οικονομικοί μετανάστες που ήρθαν τα προηγούμενα χρόνια εδώ εκ του αποτελέσματος χρειάζονταν όταν οι προηγούμενες γενιές εγκατέλειπαν μαζικά την επαρχία αλλά και συγκεριμένα επαγγέλματα
τελοσπάντων μακάρι οι άνθρωποι να αναπτυχθούν, για το δικό τους καλό, αλλά μέχρι εκεί. το να έχουμε άλλη μια βουλγαρία δίπλα μας δίνει απλά περισσότερες ευκαιρίες για φοροδιαφυγή/φοροαποφυγή, δε νομίζω ότι περιμένουμε τα χρήματα των σκοπιανών να μας σώσουν. η ιστορία όμως θα δείξει και θα δείξει κυρίως ποιο θα είναι το κλίμα απέναντι στη χώρα μας και με μελλοντικές κυβερνήσεις που ενδεχομένως δεν θα είναι τόσο συνεννοήσιμες όπως η τωρινή

) παραχώρηση ΑΟΖ;;;