Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Corto Maltese έγραψε:Κι αν έχω διαβάσει παλαβομάρες εδώ μέσα και τελειωμό δεν έχουν. Είναι προς συμφέρον μας 80χλμ από το σπίτι μας να υπάρχουν φτωχομπινέδες, τους οποίους μάλιστα ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ εχθρευόμαστε; Δηλαδή αν πας εσύ να ανοίξεις μαγαζί κάπου θα ψάξεις να βρεις φτωχές γειτονιές και αν αυτές πάνε να γίνουν πλουσιότερες θα το θεωρήσεις ενάντιο στα συμφέροντά σου; :dizzy: :help: :omg: :vava:

εγώ δεν έχω το "κεφάλαιο" να ανοίξω μαγαζί κάπου οπότε δεν με νοιάζει να σου πω την αλήθεια, με νοιάζουν τα του οίκου μου

δεν έχω κανένα θέμα ένας λαός να προκόψει και να γίνει πιο πλούσιος (και μπράβο τους όσοι το κάνουν, ειδικά αυτοί που βγήκαν από κομμουνισμό) , συνεχίζω όμως να μην καταλαβαίνω για ποιο λόγο να με ενδιαφέρει

ίσως μόνο για τον λόγο που αναφέρει ο rx, αλλά και πάλι ούτε αυτό το έχω ιδιαίτερο καημό, οι οικονομικοί μετανάστες που ήρθαν τα προηγούμενα χρόνια εδώ εκ του αποτελέσματος χρειάζονταν όταν οι προηγούμενες γενιές εγκατέλειπαν μαζικά την επαρχία αλλά και συγκεριμένα επαγγέλματα

τελοσπάντων μακάρι οι άνθρωποι να αναπτυχθούν, για το δικό τους καλό, αλλά μέχρι εκεί. το να έχουμε άλλη μια βουλγαρία δίπλα μας δίνει απλά περισσότερες ευκαιρίες για φοροδιαφυγή/φοροαποφυγή, δε νομίζω ότι περιμένουμε τα χρήματα των σκοπιανών να μας σώσουν. η ιστορία όμως θα δείξει και θα δείξει κυρίως ποιο θα είναι το κλίμα απέναντι στη χώρα μας και με μελλοντικές κυβερνήσεις που ενδεχομένως δεν θα είναι τόσο συνεννοήσιμες όπως η τωρινή
Άβαταρ μέλους
By italakias
#522277 Aνυπαρκτο θεμα, μονο κατι τυποι στην βορεια ελλαδα που πηγαιναν και εβαζαν καυσιμα ή ψωνιζαν στα σκοπια και εδω στην αθηνα ασχολουνται.
Οι υπολοιποι εχουν σοβαροτερα προβληματα.
Και οι σκοπιανοι με τον καιρο θα καταλαβουν οτι το να λεγονται μακεδονες δεν θα τους προσφερει τιποτε απολυτως.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#522286 Η μειονοτητα εκει που κοπτεται για να το παιζουν Μακεδονες ειναι τα υπολημματα απο τους Ελληνες που εφυγαν μετα τον Γραμμο. Αυτοι σκιζοντουσαν και πριν την ηττα τους για να κανουν τοτε την Μακεδονια κρατος ανεξαρτητο που περιελαμβανε και την περιοχη της δικιας μας Μακεδονιας. Αυτοι ειναι τωρα οι VMRO.... Αυτοι ειναι που εχουν δραστηριες κοινοτητες Σκοπιανων σε Αυστραλια κ.λ.π.
Και απο αυτους λοιπον τους υπολοιπους κατοικους Αλβανους Βουλγαρους κανεις δεν ενδιαφερεται για τα ονοματα της γλωσσας κ.λ.π. Λες και οι Αρχαιοι Μακεδονες ειχαν δικια τους γλωσσα.... Ελληνικα μιλαγαν....
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
markvag έγραψε:
21 quadra έγραψε:Το όνομα είναι μεγάλο θέμα και αφορά την ιστορία μας, όμως στα 20 άρθρα περιλαμβάνονται πολλά θέματα εξ ίσου σημαντικά όπως το θέμα της ΑΟΖ που ακόμα δεν έχουμε ( μας ζητάνε δηλαδή να παραχωρήσουμε κάτι που - ακόμα - δεν έχουμε και όταν το έχουμε θα το έχουμε ήδη παραχωρήσει

Που ζητήθηκε (και συμφωνήθηκε κιόλας :lol: ) παραχώρηση ΑΟΖ;;; :dizzy: Να δω παρακαλώ που γράφεται αυτό στη συμφωνία! :rtfm:

DAP έγραψε:
Δεν ξερω αν ισχυει και σημερα αλλα η πρωην Γιουγκοσλαβια ειχε προσβαση στο θαλασσιο εμποριο μεσω της Ελευθερας Ζωνης του Λιμενος Θεσσαλονικης.Ετυχε να ειμαι σε βαπορι που ξεφορτωνε εμπορευματα κατ'ευθειαν σε φορτηγα και χωρις τελωνειακες διατυπωσεις εφευγαν κατ'ευθειαν για Γιουγκοσλαβικα συνορα....
Αραγε αυτο το καθεστως υπαρχει σημερα;

Ε, για κάτι τέτοιο μιλάμε... Δεν είναι παράλογο, υπάρχουν αρκετές τέτοιες συμφωνίες διεθνώς... Η παραχώρηση ΑΟΖ σε σχέση με αυτό είναι τόσο όμοια όσο ο αραμπάς του παππού μου με τον πύραυλο της Space X... :lol:

21 quadra έγραψε: να επιμένουν να καπιλεύονται ιστορία, εθνικότητα, ιθαγένεια, το αριστερό μότο των ανοιχτών συνόρων, της μη εθνικότητας, και της κατάργησης πατρίδας, θρησκείας, οικογένειας κλπ

Μα, ίσα ίσα, αναγνωρίζουν πως δεν είναι Έλληνες και δεν έχουν σχέση ούτε με αρχαία Μακεδονία, ούτε με Μεγαλέξανδρους και ΣΙΑ... Πόσο πιο λιανά να γίνει δηλαδή;;; :dizzy: Και επιπλέον αναγνωρίζουν σε 2-3 σημεία πως τα τωρινά σύνορα είναι απαραβίαστα στο διηνεκές! :rtfm: Ειλικρινά αναρωτιέμαι αν την έχεις διαβάσει τη συμφωνία...

Τώρα, για τα υπόλοιπα, πατρίς, θρησκεία, οικογένεια... τα αφήνω ασχολίαστα... :roll:

Όπως το λες είναι, δεν την έχω διαβάσει, εσύ που την διάβασες την κατάλαβες ? Είσαι νομικός με εμπειρία σε θέματα κρατικών συμφωνιών, γεωπολιτικής, ιστορίας κλπ ? Έχεις παρακολουθήσει αναλύσεις των εδαφίων κάθε άρθρου από ειδικούς ?

Εγώ ψάχνω και διαβάζω δεξιά - αριστερά γνώμενς και αναλύσεις από άτομα που ασχολούνται με τέτοια θέματα όπως είναι καθηγητές δικαίου, καθηγητές που διδάσκουν σε στρατιωτικές σχολές, διπλωμάτες κλπ και προσπαθώ να καταλάβω αν συμφέρει ή όχι τη χώρα αυτό το προσύμφωνο.

Νομίζω πως μένεις σε ότι εσύ καταλαβαίνεις από αυτά που διαβάζεις αλλά να με συγχωρείς ότι διαβάζουμε δεν έχει καμμία σχέση με αυτά που νομίζουμε ότι εννοούν αν δεν σου τα αναλύσουν λέξη - λέξη, πολύ απλά μένεις σε μια γενική άποψη.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
QsisVTS έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Κι αν έχω διαβάσει παλαβομάρες εδώ μέσα και τελειωμό δεν έχουν. Είναι προς συμφέρον μας 80χλμ από το σπίτι μας να υπάρχουν φτωχομπινέδες, τους οποίους μάλιστα ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ εχθρευόμαστε; Δηλαδή αν πας εσύ να ανοίξεις μαγαζί κάπου θα ψάξεις να βρεις φτωχές γειτονιές και αν αυτές πάνε να γίνουν πλουσιότερες θα το θεωρήσεις ενάντιο στα συμφέροντά σου; :dizzy: :help: :omg: :vava:

εγώ δεν έχω το "κεφάλαιο" να ανοίξω μαγαζί κάπου οπότε δεν με νοιάζει να σου πω την αλήθεια, με νοιάζουν τα του οίκου μου

δεν έχω κανένα θέμα ένας λαός να προκόψει και να γίνει πιο πλούσιος (και μπράβο τους όσοι το κάνουν, ειδικά αυτοί που βγήκαν από κομμουνισμό) , συνεχίζω όμως να μην καταλαβαίνω για ποιο λόγο να με ενδιαφέρει

ίσως μόνο για τον λόγο που αναφέρει ο rx, αλλά και πάλι ούτε αυτό το έχω ιδιαίτερο καημό, οι οικονομικοί μετανάστες που ήρθαν τα προηγούμενα χρόνια εδώ εκ του αποτελέσματος χρειάζονταν όταν οι προηγούμενες γενιές εγκατέλειπαν μαζικά την επαρχία αλλά και συγκεριμένα επαγγέλματα

τελοσπάντων μακάρι οι άνθρωποι να αναπτυχθούν, για το δικό τους καλό, αλλά μέχρι εκεί. το να έχουμε άλλη μια βουλγαρία δίπλα μας δίνει απλά περισσότερες ευκαιρίες για φοροδιαφυγή/φοροαποφυγή, δε νομίζω ότι περιμένουμε τα χρήματα των σκοπιανών να μας σώσουν. η ιστορία όμως θα δείξει και θα δείξει κυρίως ποιο θα είναι το κλίμα απέναντι στη χώρα μας και με μελλοντικές κυβερνήσεις που ενδεχομένως δεν θα είναι τόσο συνεννοήσιμες όπως η τωρινή

Το ότι δεν καταλαβαίνεις απλά πράματα (όπως πχ το θετικό του να υπάρχουν ευκατάστατοι γείτονες σε ένα κράτος), ενώ "καταλαβαίνεις" αμάσητες τις ηλιθιότητες που σου σερβίρει το infowar και το duran (το ένα), ΛΥΠΑΜΑΙ αλλά δεν είναι θέμα συζήτησης σε ένα φόρουμ, είναι θέμα πολύ έντονου προβληματισμού, όσο υπάρχει ακόμα αυτή η δυνατότητα.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#522329 α εσένα δηλαδή ο καημός σου είναι να αναπτύξουμε οικονομικές σχέσεις και να τονώσουμε την οικονομία μας με τις εξαγωγές μας στους σκοπιανούς και όχι ότι τους τρίψανε στα μούτρα στους αντιδρούντες φασίστες/εθνικιστές (γιατί όλοι είδαμε ποιοι είναι αυτοί που αντιδρούν) ότι θα λέγονται μακεδονία και αν τους αρέσει; :lol:

εντάξει κι εγώ πιστεύω στην παγκόσμια ειρήνη και τον άγιο βασίλη
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#522334 Είδες; Υπάρχει μεγάλο θέμα. Εσύ μίλησες για τη Βουλγαρία και πόσο καλύτερα θα ήμασταν αν είχαν μείνει φτωχοί (θέση που μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να σχολιαστεί). Ξαφνικά μπλέξανε με ευλιγισία 21quadra και η πΓΔ της Μακεδονίας και τι με νοιάζει αν θα τονώσουμε τις σχέσεις μας με τους Μακεδόνες και τι θα πούμε σε κάποιους που δεν κατάλαβα τι λες και ο αϊβασίλης.

Επαναλαμβάνω. Έχει ξεφύγει από θέμα συζήτησης σε φόρουμ, βρες τα με τον εαυτό σου εάν ακόμα έχεις περιθώριο.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#522337 ε βλέπεις εγώ δεν έχω καθοδηγητή για αυτό πέφτω σε αντιφάσεις, σε αντίθεση με την αριστερή σκέψη που έχει ειρμό :shifty:

λοιπόν για να τελειώνουμε, ψιλοσταπαπάκια μου αν οι γείτονές μας πεινάνε ή όχι. δεν με ενδιαφέρει όπως δεν τους ενδιαφέρει και αυτούς

το ότι ζούσαμε σε καλύτερη φάση όσο οι γείτονές μας ήταν τελείως τριτοκοσμικοί (ή ζούσαν σε κάποιο παράδεισο που μετά έγινε κόλαση χάρη σν καπιταλισμό) είναι κάτι ιστορικά αδιαμφισβήτητο, τώρα αν ήταν θέμα συγκυριών, θέμα πασοκ ή οτιδήποτε άλλο μου είναι αδιάφορο..

αυτή τη στιγμή η "ευρωπαϊκή" βουλγαρία το μόνο που προσφέρει στην ελλάδα είναι φοροαποφυγή, όλα τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα

και το ίδιο θα μου προσφέρουν και τα σκόπια.. τώρα αν ο καημός σου είναι να είμαστε αδελφωμένοι με τους φίλους μας τους μακεδόνες που έχουν δικαίωμα να λέγονται μακεδόνες γιατί έτσι νιώθουν, ενώ εμείς οι μπάσταρδοι έλληνες όταν μιλάμε για ελληνικότητα είμαστε φασίστες, πήγαινε και αδελφώσου οκ (άλλωστε είναι επίσης ιστορικά καταγεγραμμένο το τι έλεγε το κόμμα σχετικά με τη περιοχή, οπότε το να βγαίνει ο οποιοσδήποτε από αυτό το χώρο να μιλάει για εθνικά συμφέροντα είναι λόγια του αέρα και ψηφοθηρία στη καλύτερη, αφού με βάση τη λογική τους δεν μας ενδιαφέρει το έθνος) , τα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας που ζεις όμως παραμένουν (τουλάχιστον για όσους δεν έχουν ένα εξασφαλισμένο πιάτο φαί στο τραπέζι τους) και για αυτά δεν έχει καμιά πρακτική λύση η αγαπημένη σου κοσμοθεωρία (ούτε και η άκρα δεξιά βεβαίως μιας και ξετσίπωτα με κατατάσσεις σε αυτό το χώρο )
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 09 Ιούλ 2018, 14:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By DAP
21 quadra έγραψε:.............................................................................................................................................
Όπως το λες είναι, δεν την έχω διαβάσει, εσύ που την διάβασες την κατάλαβες ? Είσαι νομικός με εμπειρία σε θέματα κρατικών συμφωνιών, γεωπολιτικής, ιστορίας κλπ ? Έχεις παρακολουθήσει αναλύσεις των εδαφίων κάθε άρθρου από ειδικούς ?

Εγώ ψάχνω και διαβάζω δεξιά - αριστερά γνώμενς και αναλύσεις από άτομα που ασχολούνται με τέτοια θέματα όπως είναι καθηγητές δικαίου, καθηγητές που διδάσκουν σε στρατιωτικές σχολές, διπλωμάτες κλπ και προσπαθώ να καταλάβω αν συμφέρει ή όχι τη χώρα αυτό το προσύμφωνο.

Νομίζω πως μένεις σε ότι εσύ καταλαβαίνεις από αυτά που διαβάζεις αλλά να με συγχωρείς ότι διαβάζουμε δεν έχει καμμία σχέση με αυτά που νομίζουμε ότι εννοούν αν δεν σου τα αναλύσουν λέξη - λέξη, πολύ απλά μένεις σε μια γενική άποψη.

Για ενα λεπτο φιλε Μαστορα.....Απο τη μια μας λες οτι δεν εχεις διαβασει τη συμβαση γιατι δεν εχεις νομικες γνωσεις κλπκλπ και απο την αλλη μας μεταφερεις γνωμες και αποψεις αλλων προσωπων εγκυρων κατ'εσε,αγνωστων παντελως σε ολους εμας που σε διαβαζουμε.Καλο θα ηταν λοιπον να αναφερεις αυτες τις πηγες σου για να μπορεσουμε και μεις να σχηματισουμε μια αλφα γνωμη για τη συμβαση...
ΓΡΑΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ με υπογραφη.....
Αντε μπραβο....
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#522349 Επειδή έχω ρίξει μια ματιά στα λεγόμενα/γραφόμενα των "ειδικών", αυτό που παρατηρώ είναι ότι προσπαθούν να πείσουν το πόπολο ότι ΟΛΑ σχεδόν τα άρθρα και οι διατάξεις είναι open to interpretation, οπότε παίρνουν μία φράση ή ακόμα και μία λέξη και αναρωτώνται εάν αυτό σημαίνει ότι θα μας πάρουν την αόζ, το άλλο ότι θα μας κλέψουν τους υδατάνθρακες, το τρίτο εάν θα οικειοποιηθούν τον αλεξάντερδεγκρέητ και τον χαλβά κοκ.

:s_laughat
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#522352 καλά εννοείται ότι θα μας πάρουν τον χαλβά και τις γυναίκες :rtfm:

εγώ πάντως για να μην μπερδευτώ το γύρισα ήδη από μακεδονικό σε όλυμπο, γιατί ο όλυμπος ρε φίλε είναι σίγουρα ελληνικός, δε νομίζω να φτάσουν και μέχρι εκεί κάτω τώρα που θα πλουτίσουν και θα ρίξουν αεροπλανοφόρα στο αιγαίο
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
QsisVTS έγραψε:το ότι ζούσαμε σε καλύτερη φάση όσο οι γείτονές μας ήταν τελείως τριτοκοσμικοί (ή ζούσαν σε κάποιο παράδεισο που μετά έγινε κόλαση χάρη σν καπιταλισμό) είναι κάτι ιστορικά αδιαμφισβήτητο, τώρα αν ήταν θέμα συγκυριών, θέμα πασοκ ή οτιδήποτε άλλο μου είναι αδιάφορο..
To μόνο που είναι ιστορικά αδιαμφισβήτητο είναι ότι όσοι καταφέυγουν σε τέτοιες βαρύγδουπες εκφράσεις, δεν ξέρουν τι λένε. Και ιστορικός ερευνητής να ήσουν μία πισινή θα την κρατούσες.

Τα υπόλοιπα τα παραληρηματικά τα αφήνω ασχολίαστα, η παρουσία σου πλέον μου φαίνεται θλιβερή, γιατί μέσα σε αυτή φαίνεται και η μετεξέλιξη μεγάλου κομματιού της κοινωνίας προς την αφροσύνη. Το μόνο θετικό είναι ότι ενώ με τους μουσουλμάνους είχες μία κάλυψη αθεΐας και ότι είσαι ενάντια σε θρησκευτικούς φονταμενταλισμούς, στο Μακεδονικό ζήτημα αυτές οι θέσεις είναι απλά σύμπλευση με εθνικιστική ρητορική. Οπότε και στους μουσουλμάνους στο μέλλον άσε τον φερετζέ, άχρηστος είναι. Εμείς οι Έλληνες είμαστε εναντίον του έτσι κι αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#522376 πρέπει να είσαι μεγάλο σπίρτο

πρώτα από όλα έχω δηλώσει ότι η λύση της βόρειας μακεδονίας είναι η ιδανικότερη λύση :roll:

αυτό σχετικά με το όνομα, τις μεταξύ μας "διαμάχες" σαν 2 ξεχωριστές χώρες , να μην μας ζαλίζουν τα @@ οι σωτήρες σύμμαχοι μας, γενικά να μην το σέρνουμε άλλο, είχε καταντήσει γραφικό και στην τελική πρακτικά είχαμε χάσει αφού όλοι τους έλεγαν σκέτο μακεδονία κτλ κτλ

ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει

τώρα από κει και πέρα το οτι κερδίσαμε σαν χώρα, το ακούω όπως το "βγήκαμε από τα μνημόνια", παπάτζα και παραμυθάκια

το ότι δεν με νοιάζει, είναι επίσης το πώς νιώθω, δεν με νοιάζει..
όπως δεν με νοιάζει που κάποιους για δικούς τους λόγους τους ενοχλεί και βγαίνουν να διαδηλώσουν (παρότι δεν συμφωνώ που το κάνουν), κανονικά θα πρέπει να είναι δικαιώμα τους, αλλά είναι και αυτοί φασίστες έτσι παίζει τσουβάλιασμα η αυτού αριστερότης

θες να με κατηγορήσεις επειδή με ενδιαφέρουν τα προβλήματα συγκεκριμένων ανθρώπων και δεν βλέπω ταξικούς δράκους (με τον τρόπο που τους βλέπεις εσύ)

πήγαινε πούλα αλλού το παραμύθι σου σε όσους θέλουν να το ακούσουν και κυρίως μην το κάνεις εκ του ασφαλούς. και δεν θα μου πει κανένα φερέφωνο τι είμαι και τι δεν είμαι, που λυπάσαι κιόλας. σιγά που με κοιτάς και αφ'υψηλού επειδή παπαγαλίζεις μερικές ασυναρτησίες που ανάθεμα και αν καταλαβαίνεις τι λένε.. για μένα είναι σαν να μου μιλάει ο pik για το θεό, ανάλογο επίπεδο επικοινωνίας
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#522379 To ότι δεν καταλαβαίνεις εσύ κάτι δε σημαίνει ότι δεν το καταλαβαίνει και κανένας. Άλλωστε δεν είναι όλοι τόσο κόπανοι να ποστάρουν ως "τροφή για σκέψη" το duran ή το infowar. Ο εύπιστος δηλαδή και ο επιρεπής στην κατανάλωση αμάσητης ακροδεξιάς προπαγάνδας είσαι αποδεδειγμένα εσύ.

Και το πόσο ποτισμένο πλέον είναι το μυαλό σου στην ακροδεξιά διαλεκτική είναι ότι εξακολουθείς να μιλάς παραληρηματικά για την πΓΔ της Μακεδονίας, ενώ η αρχική σου θέση και η απάντησή μου είχε να κάνει αποκλειστικά με τη Βουλγαρία, ότι εξακολουθείς να με εγκαλείς πχ ότι μιλάω δογματικά και άλλες τέτοιες μπαρούφες που πανάθεμα με αν καταλαβαίνεις την έννοιά τους, όταν εγώ ουδέποτε διεκδίκησα δάφνες αλάθητου, εσύ πάλι υποστήριξες ότι αυτό που υπάρχει στο κρανίο σου μέσα είναι ιστορικά αδιαμφισβήτητο. Και υπογραμμίζω για άλλη μια φορά το να εγκαλείς τον άλλον για πράματα που εσύ υποστηρίζεις ή λες, είναι ο ορισμός της ακροδεξιάς ρητορικής και διαλεκτικής. Για την ακρίβεια κάνεις (και εσύ, αλλά και πάρα πολύς κόσμος ακόμα ομοϊδεάτες σου) το Straw man fallacy. Αν θες να πεις κάτι, πες σε αυτά που είπα, αλλιώς κάντο όπως ο Έντι με (το όποιο) χιούμορ.

Και κάτι ακόμα. Όταν με το καλό εδώ γίνουμε όπως το φαντάζεσαι να δίνεις εντολές ποιος θα γράφει και που. Μέχρι τότε όχι μόνο θα γράφω ότι θέλω, αλλά και καλυμένο φασισμούλη σαν αυτό που βρωμάς εδώ και κάποιο διάστημα θα τον ξεβρακώνω με κάθε ευκαιρία. Κατάλαβες; Σε ανοιχτά φόρα σχολιάζει ο καθένας όποιον και όπως θέλει.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Corto Maltese έγραψε:
Και κάτι ακόμα. Όταν με το καλό εδώ γίνουμε όπως το φαντάζεσαι να δίνεις εντολές ποιος θα γράφει και που. Μέχρι τότε όχι μόνο θα γράφω ότι θέλω, αλλά και καλυμένο φασισμούλη σαν αυτό που βρωμάς εδώ και κάποιο διάστημα θα τον ξεβρακώνω με κάθε ευκαιρία. Κατάλαβες; Σε ανοιχτά φόρα σχολιάζει ο καθένας όποιον και όπως θέλει.

άμα τα πράγματα γίνουν όπως τα φαντάζομαι το μόνο βέβαιο είναι ότι θα μπορείς να μου λες πολύ χειρότερα από αυτά που μου λες

αν έρθουν ποτέ οι δικοί σου στα πράγματα με βλέπω σε κάνα ξερονήσι

fan fact

ήμουν τις προάλλες σε μια παραλιούλα έτσι απομερη που γενικά σκάνε νορμάλ ατομάκια, όχι καγκουρώ (και δεν έχει και ρακέτες, πολύ σημαντικό)

τελοσπάντων βλέπω κάτι φουσκωτούς περίεργους πάω, λέω τι φάση; και βλέπω τατού με σύμβολα "αίματος και τιμής" , λέω σε ένα φίλο μου που ήμασταν μαζί: μπράβο στους τύπους (εννοώντας μπράβο για την καθυστέρηση που ζωγραφίζει |λογοκρισία| στο σώμα του και άμα του περάσει η φάση θα τρέχει να τα καλύπτει με πεταλούδες και άλλα περίεργα)

γυρνάει ο φίλος μου πολύ σοβαρά και μου λέει: γιατί μπράβο , γιατί το λές αυτό;

προχωράω πέρα απογοητευμένος και του λέω, ε είσαι τελείως καθυστερημένος

κάπως έτσι τη νιώθω τη φάση γενικά :hmmm: