Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Νίκος Παππάς έγραψε:Βρε Qsis αν ηθελε, αν γουσταρε θα το ειχε κανει απο τα 18-20, που και παλι σιγουρο δεν ειναι.

Σαν την δικια μου, ειχε διπλωμα απο τα 18 και οδηγησε οταν η δουλεια της πηγε 4 χιλιομετρα μακρυα στα 39!
Βελτιωθηκε πολυ οταν εσπασα το χερι οπου για 3 μηνες δεν επιασα τιμονι και πλεον οδηγει καθημερινα και οδηγει καλα. Προβλημα εχει μονο στα παρκιν των σουπερμαρκετ γιατι τις κολωνες και τα τοιχακια τα βαζουν πολυ κοντα στα αυτοκινητα :lol: :lol: .

Αλλα αν ειμαι μαζι δεν υπαρχει περιπτωση να πιασει τιμονι.

καλά και η αδερφή μου που το έχει από τα 18 πυρότουβλο είναι, το φοβάται :tomato:

αν και έχει υποχρεωθεί κι αυτή να το πιάνει κάπως παραπάνω λόγω δουλειάς και έχει βελτιωθεί, αλλά θα μπορούσε να οδηγεί περισσότερο, έχουμε 4 αυτοκίνητα και οδηγούμε 3 άνθρωποι πρακτικά :dizzy:

αλλά η γυναίκα αντικειμενικά αφού δεν είχε τα απαραίτητα χρήματα να παρθεί αυτοκίνητο, δε την απασχόλησε και το δίπλωμα, κακώς βέβαια δε λέω και άλλες κοπέλες που ξέρω το έχουν βγάλει από μικρές και ας μην έχουν κατά δικό τους αυτοκίνητο..

τέσπα, όλα αυτά θα αλλάξουν τώρα που αποφάσισα ότι θα οδηγήσει, θα την κάνω κατ'εικόνα και καθ'ομοίωσιν μου και θα γίνει θηλυκό καγκουρώ :shifty:

από τότε που κάνει και πρακτικά μαθήματα πάντως έρχεται και μου κωλοτρίβεται και μου ζητάει να της το δώσω λίγο να το κάνει μερικά τετράγωνα, αλλά εγώ βράχος, τηρώ τον κοκ :shifty:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
rx8_drifter έγραψε:Καλά, η αλήθεια είναι ότι ισχύει και το αν δεν δοκιμάσεις δεν ξέρεις αν θα σ αρέσει :shifty:

καλά κι εγώ πριν πάρω δίπλωμα δεν είχα ενδιαφέρον για την οδήγηση, μόλις μπήκα πρώτη φορά πίσω από το τιμόνι κατάλαβα ότι μου αρέσει (να μένω και ον τόπικ) και γλυκάθηκα

αλλά πέρα από αυτό το να έχεις την ελευθέρια να πας όπου θες είναι σημαντικό και ας μη σε ξετρελαίνει η διαδικασία

βέβαια όταν τα περισσότερα μέρη που πας είναι κοντά σου (εκτός από πανεπιστήμιο όταν πήγαινε που 18-22 πες το ανέχεσαι πολύ άνετα το συνεχόμενο λεωφορείο ) τότε συνηθίζεις τα πόδια (και είσαι και φιτ έτσι;) ή τα μμμ
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
gianik έγραψε:Οποτε θες να σου κάνω ένα μικρό σεμινάριο πως να διαβιβάσεις....

.

Συναινείς σε συνεκπαίδευση; Αλλά με κωδικούς και Ελληνικό και ΝΑΤΟικό φωνητικό! :iconcool: :lol:

@Κιούσης: Ντροπή ρε για petrolhead!!! Με την παρέα μου όταν είμασταν 10 ετών για 2 πράγματα περιμέναμε όταν θα μεγαλώναμε... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By htanso21
REALZEUS έγραψε:
gianik έγραψε:Οποτε θες να σου κάνω ένα μικρό σεμινάριο πως να διαβιβάσεις....

.

Συναινείς σε συνεκπαίδευση; Αλλά με κωδικούς και Ελληνικό και ΝΑΤΟικό φωνητικό! :iconcool: :lol:

Ρε στην (λέμε τώρα) πυροσβεστική είμαι! :lol:
Τι να τα κάνω τα Ελληνικά και ΝΑΤΟικά φωνητικά!
Αν πω του οδηγου delta, charlie κτλ, οταν γυρισει θα με ταράξει στις φάπες! :lol:

Εμείς είμαστε απλοί άνθρωποι, δεν έχουμε τέτοια. :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#266412 Κι εμείς έχουμε ρε και δεν είμαι σε κάποιο από τα σώματα ασφαλείας! :lol: :lol:

Ιδίως σε συνθήκες που δεν ακούς καλά τον άλλον (πχ από ασύρματο, οδηγώντας μία θορυβώδη γκουμούτσα :iconcool: ) βοηθάει πάρα πολύ
Άβαταρ μέλους
By drdino
markvag έγραψε:Ιδίως σε συνθήκες που δεν ακούς καλά τον άλλον (πχ από ασύρματο, οδηγώντας μία θορυβώδη γκουμούτσα :iconcool: ) βοηθάει πάρα πολύ

Καταλαβαίνω ότι πέρασε η περιόδος του έρωτα και τα πράματα είναι πιο πεζά τώρα, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο θορυβώδης η 3αρα. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimik έγραψε:
gianik έγραψε:Bravo Mike Whiskey...

Bravo Echo Bravo Echo Kilo Alfa :rtfm:

Mike Echo Romeo Charlie Hotel Echo Delta Echo Sierra . Ρηγας Ερμης :rtfm:

Αμπαλοι! :s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Νίκος Παππάς έγραψε:
dimik έγραψε:

Mike Echo Romeo Charlie Hotel Echo Delta Echo Sierra :rtfm:

Αμπαλοι! :s_tongue :s_tongue

Το "hotel" είναι περιττό... :iconcool:

:s_tongue :s_tongue :s_tongue
Τελευταία επεξεργασία από Pitt και 11 Ιουν 2016, 12:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mirage
dimik έγραψε:

Delta Alpha Foxtrot Uniform Charlie Kilo

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Pitt έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
dimik έγραψε: