Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#162877 Μιας και είναι μπασκετικός ΑΡΔ ας το ποστάρουμε εδώ.
Τα καλά νέα της ημέρας λοιπόν:

ΑΛΗΤΕΙΑ: Επίθεση τραμπούκων στον Θανάση Ασπρούλια

Θύμα τραμπούκικης επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος Θανάσης Ασπρούλιας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

:metalo: :metalo: :thumbsup:

Ο δημοσιογράφος που είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός του ΣΠΟΡ FM 94.6, επέστρεφε από τη Γαλλία, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες για την κάλυψη του Ευρωμπάσκετ και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με οπαδούς του Ολυμπιακού που ταξίδευαν μαζί με την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Να προσέχει τι πτήσεις παίρνει ο κύριος Ασπρούλιας. :rtfm:

Ο Θανάσης Ασπρούλιας δέχθηκε αρχικά βίαιη λεκτική επίθεση από 5-6 άτομα που τον περικύκλωσαν και στη συνέχεια κλοτσιές, που του προκάλεσαν τραύμα στον αστράγαλο.

:thumbsup:
Καλα να πάθει στα ίσα. Στα ίσα και να ξαναφάει. :iconcool:

Και το καλύτερο

Όλα έγιναν με αυτόπτη και απαθή μάρτυρα τον διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά, που δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει τον δημοσιογράφο με τον οποίο έχουν συνυπάρξει στα ίδια δημοσιογραφικά γραφεία.

:s_laughat :s_rofl

Παλί καλά που δεν του ριξε και αυτός καμία ψιλή.

Βέβαια εμείς καταδικάζουμε την βία. Αυτά τα πράγματα καλό είναι να μη γίνονται. :shifty:

http://www.sport-fm.gr/article/podosfai ... ia/3110006
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#162922 Μεγάλο κατόρθωμα.

Πιο καυστικά άρθρα για τον Παναθηναϊκό γράφει ο Ασπρούλιας παρά ο Μελάγιες.

Για τον στρατό του Μαρινάκη μου κάνει εντύπωση. Θα περίμενα να μείνουν σπίτι να ψηφίσουν τον Γιάννη τον Λαγό.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#163062 Εντάξει, γνωστό ότι οι γαύροι είναι πιο βλάκες και από τους κανονικούς γαύρους, ούτε καν ζώα δεν μπορείς να τους πεις. Και έχεις βέβαια και την άλλη πουτανίτσα μαϊμού τον μουσάτο πισωγλέντη "που δεν έκανε τίποτα"...σώωωωωωπα, το κ@ργιολ@κι έβαλε τις αμοιβάδες να τον χτυπήσουν...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#163817 Σοβαρή ζημιά με Μποχωρίδη

Η γιορτή του Παναθηναϊκού αμαυρώθηκε απ' το σοβαρό τραυματισμό του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου τρεις μήνες.

http://www.sport-fm.gr/article/basket/s ... di/3110587

ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#163850 Kάτι παίζει με τον Παύλο (και τον Θανάση ?), τον βλέπουμε όλοι πως είναι τα τελευταία 3-4 χρόνια, αλλά όλο αυτό το ξαφνικό (ονομασίες, βραβεύσεις κλπ) εμένα μου δείχνει κάτι άσχημο λίαν συντόμως.... :hmmm:

Βγήκε και ο σίφουνας και είπε "να με θάψετε με την σημαία" και λέω "ωπ τι έχουμε εδώ ?"

Γλυκόπικρο το χθεσινό, όταν έπεσε ο Μποχώ το καταλάβαμε όλοι ότι κάτι σοβαρό είχε γίνει, λέγαμε στην αρχή για χιαστούς, μετά λέγαμε για κανά σύνδεσμο, αλλά μόλις είδα πάγο στο καλάμι λέω στη παρέα "ή μυϊκό, 5 μέρες, ή κόκκαλο, δηλαδή μήνες"...δυστυχώς μου βγήκε το δεύτερο :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#163865 Ο Παύλος στην κατάσταση που τον είδα, δεν προλάβαινε να πάει για του χρόνου η βράβευση.

Ο Θανάσης μια χαρά δείχνει.

Ο Μποχωρίδης έπεσε πολύ άσχημα, φώναξε, και μετά σφάδαζε οπότε προφανώς κάτι είχε παίξει. Οι Σέρβοι έπεφταν ώρες ώρες αδικαιολόγητα δυνατά για φιλικό.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#163893 Οπότε ή θα πάει για extra μεταγγραφή ή θα πέσει στα βαθιά ο Λούντζης ...
Άβαταρ μέλους
By skous
#164081 Για ποιό λόγο; Αφού εκεί μπορούν να παίξουν και άλλοι, νομίζω δεν υπάρει κενό και ότι ο Μποχω δεν θα είχε τρελο χρόνο συμμετοχής (εκτός εάν ανέβαινε επίπεδο), οπότε μια χαρά θα καλυφθεί η θέση από Νικ, Μήτσο και κατα συνθήκη Παππά.
Άβαταρ μέλους
By Vasilakis
#165529 Αρθρο: An oral history of the 2000 nba slam dunk contest - The Rise Of Vinsanity
+

Αν μπορειτε διαβαστε το αρθρο και μην πατε απευθειας στο video, ειναι ακομη πιο απολαυστικο ετσι. :iconcool:

Υ.Γ. Το οποιο αρθρο ανακαλυψα διαβαζοντας και αυτο. :ninja: :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#166456 Βλέπω το φιλικό της ΑΕΚ με τους Τούρκοι και παρατηρώ πολύ αλλαγμένο το Μαυροκεφαλίδη. Δεν ξέρω αν έχει πάρει σπέσιαλ καριόλια ή είναι φρέσκος απ' τις διακοπές, αλλά φαίνεται σαν αδυνατισμένος, σαν πιο ανάλαφρος και γρήγορος. :hmmm: