Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#460067 ναι στα 5Κ όντως πέφτει δεσμευσάρα

βέβαια αν μιλάμε για κεαο (τώρα που έγιναν όλα ένα με τον εφκα) ρυθμίζεις, πληρώνεις μια δόση και σου ξεμπλοκάρουν άμεσα τους λογαριασμούς (κρατάνε και κάτι βέβαια για τις επόμενες δόσεις), δεν είναι σαν την εφορία που είναι πιο μπελαλίδικη διαδικασία

αλλά αν μιλάμε για κερατιάτικα, τι να ρυθμίσεις..; από το ταμείο πέρασες καμιά βόλτα να το ξεκαθαρίσεις
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#460081 Έχω περάσει και από το ταμείο, έχω κάνει και δήλωση, έχω πάει και αντίγραφο της πρόσληψης από το ΕΡΓΑΝΗ, και απλά μου είπαν πως τα συστήματα δεν έχουν ενημερωθεί και θα περιμένω.
Όσο για την επιστροφή, πριν τον τελευταίο νόμο δεν επιτρεπόταν, πλέον υπάρχει δυνατότητα.
Άβαταρ μέλους
By Serf
Anonymous Founder έγραψε:Έχω περάσει και από το ταμείο, έχω κάνει και δήλωση, έχω πάει και αντίγραφο της πρόσληψης από το ΕΡΓΑΝΗ

ΤΣΜΕΔΕ ή ΕΦΚΑ αυτά;

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#485714 Ήθελα να δω αν θα μου στείλει ραβασάκι ο ΕΦΚΑ και για τον 1/2018. Και ναι, έστειλε. :dizzy: :omg:
Μιλάμε έχω κλειστά βιβλία από 12/2016 και είμαι μισθωτός από 4ο/2017.
Είναι απίθανοι, αλλά κι εγώ δεν σκοπεύω να τους πληρώσω, ο νόμος είναι σαφής.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#485715 εγω τα εκλεισα 12/2015. Το 2016 δεν μου εστειλαν τιποτα. Τον 1/2018 στο ΕΦΚΑ βγηκαν οφειλες για ολο το 2017.

Πηγα στο ΤΣΜΕΔΕ με το χαρτι απο την εφορια και την συμβαση μου και μου ειπαν θα το διορθωσουν και οτι δεν χρειαζεται να πληρωσω κατι.

Για το 2018 ηρθε 0 με ληξη προθεσμιας πληρωμης.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Anonymous Founder έγραψε:Ήθελα να δω αν θα μου στείλει ραβασάκι ο ΕΦΚΑ και για τον 1/2018. Και ναι, έστειλε. :dizzy: :omg:
Μιλάμε έχω κλειστά βιβλία από 12/2016 και είμαι μισθωτός από 4ο/2017.
Είναι απίθανοι, αλλά κι εγώ δεν σκοπεύω να τους πληρώσω, ο νόμος είναι σαφής.

Ακριβώς το ίδιο. Κλειστά βιβλία από 12/2016, μισθωτός από 04/2017 και μου στέλνει ακόμα ο ΕΦΚΑ :vava: :vava:
Στο ΤΜΕΔΕ μου είπαν να τα αγνοήσω. Αν περάσω τα 5κ τον έφαγα ? :vava: :vava:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#485738 Κι εγώ έχω τον φόβο για τα 5Κ και αν θα κάνουν κάτι, αλλά ελπίζω να φανούν λογικοί και να μην γίνει καμιά βλακεία... :help:
Θα ξαναπάω από το ΤΣΜΕΔΕ να δούμε μήπως έχει χαθεί η πρώτη δήλωση, αν και γίνεται ένας χαμός εκεί κάθε φορά... :lipsealed:
Εντωμεταξύ, κανονικά πρέπει να επιστραφούν και χρήματα σε εμένα, ή έστω να συμψηφιστούν με αυτά που ζητάει αναδρομικά το ΤΣΜΕΔΕ...
:ninja:

Γενικά, είναι απίστευτο αυτό το πράγμα και ενώ μπορώ να δεχτώ πως μπορεί να υπάρχουν τεχνικά προβλήματα που δεν λύνονται εύκολα και γρήγορα, αλλά μια μαμημένη ανακοίνωση θα μπορούσαν να βγάλουν, όταν υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι σε αυτή την κατάσταση.
:s_mad
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#485743 Το ωραιο ειναι οτι οταν πηγα ΤΣΜΕΔΕ μου ειπαν δεν χρωσταω. ΚΑι μετα απο συζητηση μου ειπαν "α αυτα ειναι λαθη του ΕΦΚΑ"
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#485747 Οι πιο πολλοί ΕΕ επαγγελματίες που γνωρίζω έχουν υπολογίσει με τον λογιστή τους το πραγματικό ποσό οφειλής με βάση το εισόδημα του αντίστοιχου έτους και πληρώνουν ανάλογα. Μένει μεν -πλασματικό ? - ανεξόφλητο υπόλοιπο αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν και περισσότερα. :oops:

Δράμα η κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
skous έγραψε:Ναι αλλά νομίζω απο Ιούνιο? 2018, όποιος δεν πληρώνει το full που του βγάζει ο ΕΦΚΑ, μένει ανασφάλιστος!!!

Ιούνιο δεν θα έχουν προλάβει να κάνουν εκκαθάριση με τα εισοδήματα του τρέχοντος
Πάλι θα πληρώνουμε γαμησιατικα μπας και μας τα επιστρέψουν κάποτε :rant:
Άβαταρ μέλους
By italakias
#486085 Κααι αποτι ακουσα τωρα στον σκαι το 2019 θα ειναι ακομη χειροτερο για τους εε.
Αυτη η κυβερνηση μου δινει την εντυπωση οτι θελει να τους τιμωρησει .
Να γινουν εκλογε να ξεκουμπιστουν να αναλαβει η νδ.
Άβαταρ μέλους
By nEK
italakias έγραψε:Κααι αποτι ακουσα τωρα στον σκαι το 2019 θα ειναι ακομη χειροτερο για τους εε.
Αυτη η κυβερνηση μου δινει την εντυπωση οτι θελει να τους τιμωρησει .
Να γινουν εκλογε να ξεκουμπιστουν να αναλαβει η νδ.

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

και τι θα γινουν μετα τα επιδοματα αλληλεγγυης, κλπ κλ
Η αριστεροδεξια τουτη ειναι με το λαο, οχι με τους κλεφτες!