Θα με βόλευε και τέτοιο είναι η αλήθεια, του χρόνου σίγουρα θα βάλω.
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
)
CARυοθραύστης έγραψε:Αυτό με την αντίστροφη λειτουργία για το χειμώνα δεν το έπιασα (περί ανεμιστήρα ο λόγος).
Θα με βόλευε και τέτοιο είναι η αλήθεια, του χρόνου σίγουρα θα βάλω.
Νομίζω 170lt είναι ο υπάρχων ηλιακός. Δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω σε χωρητικότητα.
Serf έγραψε:Ο "γιατρός" του ηλιακού απεφάνθη ότι είναι στα τελευταία του... έχει σπάσει εσωτερικά ο σωλήνας του υγρού που ζεσταίνεται από τα κάτοπτρα με αποτέλεσμα να αναμιγνύεται με το νερό της παροχής.
Pitt έγραψε:Serf έγραψε:Ο "γιατρός" του ηλιακού απεφάνθη ότι είναι στα τελευταία του... έχει σπάσει εσωτερικά ο σωλήνας του υγρού που ζεσταίνεται από τα κάτοπτρα με αποτέλεσμα να αναμιγνύεται με το νερό της παροχής.
Αν η διάγνωση του τεχνικού είναι σωστή, τότε σε συμβουλεύω να αποσυνδέσεις ΑΜΕΣΩΣ τον ηλιακό και να μην τον ξαναχρησιμοποιήσεις.
Να έχεις υπόψη σου ότι κάποια από τα ψυκτικά υγρά που προορίζονται για ηλιακούς θερμοσίφωνες είναι τοξικά. Αν δεν γνωρίζεις τι είδους υγρό χρησιμοποιείς, σταμάτα την χρήση του το ταχύτερο. Γι’ αυτό θα έπρεπε να σε είχε ενημερώσει και ο "γιατρός".
Geo f1 έγραψε:Παιδια σας ευχαριστω για τους ανεμιστηρες. Μαλλον θα παρω εναν απο πρακτικερ απλο να κανω την δουλεια μου.
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]