Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
kacey έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε: :iconcool:
kacey έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:... για να πληρώσω τον τράγο που πάντρεψε τον κολλητό (250€ να τα φάει στους γιατρούς κι αυτός και η αρχιεπισκοπή που δήθεν προορίζονται)...

τα 250 πως προκυπτον?

Τόσο κοστολογεί το μυστήριο ο Μητροπολίτης Μεσογείων
γαμώ το χριστούλη του.

δηλαδη ειναι επισημη ταριφα? Με τιμοκαταλογο κλπ? Αποδειξη δινουν?

:offtopic:
Οταν θες να φας ψαρι και θελεις να σε σερβιρει ο Λαζαρου και οχι ο σερβιτορος που σερβιρει τους υπολοιπους, θα το πληρωσεις παραπανω...
Τα μεταξωτα αμφια θελουν και επιδεξιους κώλους. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
mousatos έγραψε:Για να δούμε τι θα γίνει και με μας στον ιδιωτικό τομέα που πληρωνόμαστε την τελευταία μέρα του μήνα δηλ. αύριο.

Κάποιοι πληρωνόμαστε την 1η του μήνα (bonus μπαίνω ταμείο ανεργίας).. Oπότε los poulos.. Πάλι καλά έχω αδέρφια και γονείς. Ελπίζω να μην περιμένουν να πληρώσω την εφορία τώρα ε; Α ρε πούστηδες...
Άβαταρ μέλους
By kacey
trident1971 έγραψε:δηλαδη ειναι επισημη ταριφα? Με τιμοκαταλογο κλπ? Αποδειξη δινουν?

:offtopic:
Οταν θες να φας ψαρι και θελεις να σε σερβιρει ο Λαζαρου και οχι ο σερβιτορος που σερβιρει τους υπολοιπους, θα το πληρωσεις παραπανω...
Τα μεταξωτα αμφια θελουν και επιδεξιους κώλους. :lol:[/quote]
επειδη απαντας στη παραπανω ερωτηση, σου λεω οτι ο Λαζαρου εχει και αυτος τιμοκαταλογο και αποδειξεις.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Bayern7 έγραψε:
stavrosg έγραψε:
Bayern7 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Ναι εγω κ ο Σαλλας τρομαρα μου.
Ενας υπάλληλος στην κινηση κεφαλαιων ειμαι Πανεεε

< 3

Ενημέρωσε μας Geako. Έχω μείνει ταπί και έχει λήξει και η κάρτα αναλήψεων...
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΛΗΞΕΙ;

Κι εμένα μου έληξε τον Φεβρουάριο, η τράπεζα είχε ταχυδρομησει νέα τον Ιανουάριο, και την έλαβα τέλη Μαρτίου (ΕΛΤΑ FTW!) οπότε την επίσκεψη στην τράπεζα δεν την γλίτωσα, γιατί στο μεταξύ είχε ακυρωθεί αφού δεν ενεργοποιηθηκε σε λογικό χρόνο από την ταχυδρομηση...

Σε ποια τράπεζα. Γιατί στην εθνική και μένα μου στείλανε.
Στην Πειραιώς τρομπάρουν.

Πειραιώς. Και μου ζήτησε κι εμένα τα ίδια δικαιολογητικά, απλά επειδή η μισθοδοσια μου είναι στην alpha τώρα δεν καήκαμε κιόλας... Τα πήρα μετά από μερικές μέρες.
Άβαταρ μέλους
By criuser
#130232 Τελικά οι τράπεζες προφανώς θα είναι κλειστές , όπως ήταν και αναμενόμενο .

Ελεγα μήπως περίμεναν αύριο να ανοίξουν οι αγορές , να καθυστερήσουν λίγο τις αναλήψεις μεγάλων ποσών , ώστε να δουν τι θα γίνει , αλλά μάλλον ήθελαν να αποφύγουν τις αυριανές ουρές από τα ξημερώματα .

Φτάσαμε στην εποχή που οι έχοντες μετρητά , αφού το έπαιζαν άρχοντες τόσα χρόνια , τώρα ζορίζονται .

Υπάρχει και μιά φήμη ότι σε περίπτωση δραχμής η κουρέματος , θα συμπεριληφθούν και οι καταθέσεις Ελλήνων πολιτών στο εξωτερικό , αφού είναι γνωστές αυτές στο ευρωσύστημα .

Ας μας πουν κάποιοι που γνωρίζουν αν ισχύει .
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Nikos! έγραψε:
saxon_747 έγραψε:Μέχρι 6 Ιουνίου κλειστές οι τράπεζες. Αύριο κλειστά τα ατμ

ΙουΛιου

< >

Σωστός, το διόρθωσα, είμαι απο tapatalk...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#130239 καρα κουφάλα γκέο Φ1

έπρεπε να γινω τραπεζικός
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Geo f1 έγραψε:Ειναι επισημο?
Ξεν

< 3

Σε λίγο θα κανει διάγγελμα ο Τσίπρας και λογικά θα το ανακοινώσει.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#130330 Εμενα μου ειπαν να παω. Το τμημα προσωπικου ειπε οτι οι κεντρικες υπηρεσιες θα ανοιξουν..Τωρα τι δουλεια θα κανουμε αυριο θα δουμε.