Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#792195 Τι επαθες ωρε Ζορζ παλι? Ολα πανε βαση προγραμματος:

George_Prix έγραψε:Παντως εγω εχω βαλει εντολη για αγορα Μπιτκοιν που ξεκιναει απο 9αρι και περιμενω. Αν κατσει, εκατσε. Αλλιως εχω κι αλλου να χωσω/χασω τα λεφτα μου :shifty:

Τα ελεγε η καφετζου που μου γνωρισες. Πανω η Αττικης και κατω το ΜπιΤιΣι προς το παρον. Οσο για τα Αμερικανακια στο Ναζντακ που επενδυει ο Ζορζ, θα τα φανε οι αρκουδες (μπιαρ μαρκετ που λενε οι ειδικοι του Ζορζ), ΜΕ ειπε η καφετζου (Σαλονικια ειναι :inlove: ).
Άβαταρ μέλους
By g8777
Zorz έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά, πολύ ησυχία έπεσε... :hmmm:

Παρεμπιπτόντως:
glf έγραψε:Ναι τελευταία στιγμή το ξανασκέφτηκα και δε μπήκα (ακόμα). Όταν πάει στις 18.000 θα δω αν έχω διαθέσιμα χαχαχα

$15600 <---- :eat:

-15.41% μέσα σε 24 ώρες. <---- η φάκα.

Ασε με, ειμαι να σκασω, ειχα μπει περισυ κατα τα Χριστουγεννα στα 100k :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Εσυ που εισαι γραμματιζουμενος και τεχνικα καταρτισμενος, λες να το ξαναδουμε εκει φετος στις γιορτες; Ας ειναι και παραμονες Πρωτοχρονιας, δεν με πειραζει. :oops:
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:

Παρεμπιπτόντως:
glf έγραψε:Ναι τελευταία στιγμή το ξανασκέφτηκα και δε μπήκα (ακόμα). Όταν πάει στις 18.000 θα δω αν έχω διαθέσιμα χαχαχα

Ασε με, ειμαι να σκασω, ειχα μπει περισυ κατα τα Χριστουγεννα στα 100k :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Εσυ που εισαι γραμματιζουμενος και τεχνικα καταρτισμενος, λες να το ξαναδουμε εκει φετος στις γιορτες; Ας ειναι και παραμονες Πρωτοχρονιας, δεν με πειραζει. :oops:

Έλα μωρέ, έχασες και 10-20 εκατομμύρια, δεν χάθηκε δα και ο κόσμος, κόψε λίγο τη μισθοδοσία από το προσωπικό και θα έρθεις στα ίσα σου. :rtfm:

Πως κάνεις έτσι τώρα κι εσύ;;

Τίποτα φτωχοί είμαστε;;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#792210 Έχεις κάνα σιγουρακι μπας και τους δώσω κάτι για δώρο Χριστουγέννων; Πνιγομαι Κιλο, σουπερμάρκετ, κάβα, βενζινάδικο, αιολικά πάνε κατά διαόλου με αυτούς που μπλέξαμε. :s_hang
Άβαταρ μέλους
By kubiak

Παρεμπιπτόντως:

Δεν καταλαβαίνεις πως λειτουργεί το όλο θέμα...
και....
Haters are gonna be haters...
Άβαταρ μέλους
By glf
#792250 Ναι, το κοιτάω για.. χόμπι. Είδα που πήγε μέχρι 21Κ και μετά κοιτάξανε να μαζέψουνε και λίγο cash dollars... Μπα, καλύτερα να τα δώσω σε καυσόξυλα τώρα το χειμώνα. θα τα κάψω που θα τα κάψω..
Άβαταρ μέλους
By markvag
glf έγραψε:Ναι, το κοιτάω για.. χόμπι. Είδα που πήγε μέχρι 21Κ και μετά κοιτάξανε να μαζέψουνε και λίγο cash dollars... Μπα, καλύτερα να τα δώσω σε καυσόξυλα τώρα το χειμώνα. θα τα κάψω που θα τα κάψω..

Τουλάχιστον τα καυσόξυλα χρησιμεύουν και σε κάτι... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By glf
#792418 Πτώχευση και το FTX. Δις $,€ σα στραγάλια που κάνανε φτερά.. Σα τα χαρτιά του Λαναρά θα πω εγώ. Τεσπά, αυτό που δεν έχω φιλοσοφήσει είναι οι περιπτώσεις από κόσμο που έχει το ψηφιακό πορτοφόλι "σε ένα USB" δηλαδή αποκλειστικά σε δικό του μέσο, εκτός κάποιας πλατφόρμας. Αυτός τουλάχιστο έχει να αντιμετωπίσει μόνο την τιμή του BTC. Και την περίπτωση να πετάξει η μάνα του το δίσκο καταλάθος στα σκουπίδια χαχαχα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#792469 Με το ledger το πρόβλημα είναι πχ ότι η γυναίκα μου το έχει στα χέρια της αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι με αυτό .
Προσπάθησα να εξηγήσω τι πρέπει κα κανείς κάποια στιγμή αμα χρειαστεί (άνθρωποι είμαστε κτλ κτλ ) αλλά με κοίταγε σε στυλ πλάκα μου κανείς τώρα …
Άβαταρ μέλους
By glf
#792470 Ε ναι. Εδώ η δικιά μου δε θα μπορεί να επέμβει στο... σμαρτ σπίτι για να ανάψει τα φώτα, που να έφτανε η κουβέντα και εκεί lol
Άβαταρ μέλους
By kubiak
KiloMeater έγραψε:Πως κατάλαβες αυτό από το παραπάνω….
KiloMeater έγραψε:Με το ledger το πρόβλημα είναι πχ ότι η γυναίκα μου το έχει στα χέρια της αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι με αυτό .
Προσπάθησα να εξηγήσω τι πρέπει κα κανείς κάποια στιγμή αμα χρειαστεί (άνθρωποι είμαστε κτλ κτλ ) αλλά με κοίταγε σε στυλ πλάκα μου κανείς τώρα …
Άβαταρ μέλους
By glf
#792493 Ρε σωστά τα λέει ο kubiak. Και η δικιά μου αυτό λέει, άμα σε χάσω να δω ποιος θα τα κουμαντάρει.
Ο.. επόμενος; αχαχαχα