Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#562374 Ε ναι. Το σωστό και λογικό είναι να κάνουμε απολογισμό της ζωής κάποιου 2,5 χρόνια μετά το θάνατό του.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#562375 +δεν γίνεται να δικάσουμε τον κεραυνό
:s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#562381 Η άποψή μου, την οποία έχω αναφέρει παλαιότερα, είναι ότι μπορούμε να κρίνουμε τις πράξεις κάποιου όσο ζούσε ακόμα και αν έχει πεθάνει.
Ο καθένας ας γίνει με τις πράξεις του παράδειγμα προς μίμηση ή παράδειγμα προς αποφυγή γιατί για όλους μας αυτό ουσιαστικά μένει (είτε επηρρεάζουμε μερικούς ανθρώπους είτε ολόκληρους λαούς)...
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#562383 Προφανώς, ο Θέμος δεν έγινε λιγότερο λαμόγιο επειδή πέθανε. Απλά νομίζω ο στοιχειώδης πολιτισμός επιβάλλει όταν μόλις έχει πεθάνει ο άνθρωπος να μη βγάζεις οοοοολη σου τη χολή.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#562409 Έχει διαφορά να λες για έναν πεθαμένο ότι τα έπαιρνε, ήταν τσιράκι πολιτικών, βουτηγμένος στην διαπλοκή κοκ από το να τον λες γουρούνι, ένα τίποτα και στα τσακίδια.

Τα πρώτα είναι γεγονότα και τα 2α ύβρεις.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#562412 Τα ειπε και ο Μπογδανος παραπανω dimik. :s_howdy

Εδω δεν εχει whataboutism βλεπεις, ειναι απ του χουργιο ο Θεμος. :s_roses

Εικόνα

Fun fuckt:

Οπου "Θεμος" insert "Stalin".

:lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
EDDIE_147 έγραψε:Εχει μια σπάνια ομορφιά το να κανεις μαζεμένη την κριτική αυτή τη μέρα που πεθαίνει ο άλλος.

Δεν μίλησε κανείς για εξαγνισμό, αγιοποίηση η δεν ξέρω γω τι άλλο serf.
Για σεβασμό στο θάνατο κάποιου έγινε λόγος αλλά φαίνεται ότι αυτό ήταν εκτός ύλης για κάποιους.

Δεν μίλησε κανείς για εξαγνισμό και αγιοποίηση;;; :lol: Διαφορετικά twit διαβάζουμε από Καϊλή, Σαμαρά, μπουμπούκο και ΣΙΑ;;; :lol:

Οι περισσότερες αντιδράσεις που είδα ήταν για τα αγιοποιημένα κάδρα των συν-λαμόγιων του...
Άβαταρ μέλους
By gianik
kubiak έγραψε:Ωρε τι θα γίνει αν πεθάνει ο κουφοντινας...

Fixed...

.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#562423 Αναφερόμουνα στο φόρουμ.
Προφανώς συνάδελφοι και λοιποί 'συνδαιτυμόνες' που τον γνώριζαν προσωπικά θα πουν όσα λέει κάποιος για ένα άνθρωπο που γνώριζε προσωπικά και είχε καλή σχέση.

Τεσπα παίδες όσο καταλαβαίνει κανείς.
Νομίζω η δήλωση Τσίπρα τα λέει όλα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
g8777 έγραψε:O Κουφοντινας ειναι Ιδεα και οι Ιδεες δεν πεθαινουν ποτε. :)
Ιδέα είναι ο cabala κ ο seismic...

.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#562431 Και οι Antonis Team, gavril1, οι πυραμιδοσκώληκες (π.χ. Lynoess) κλπ...
Αξέχα-sh-τοι...
Άβαταρ μέλους
By 224v
kubiak έγραψε:Και οι Antonis Team, gavril1, οι πυραμιδοσκώληκες (π.χ. Lynoess) κλπ...
Αξέχα-sh-τοι...

παραλείψατε και τους Σταλιν και τον δικο μας ακατανομαστο….