Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#825027 τώρα που το ξανασκέφτομαι, εφόσον σβήνονται πράγματα που έγραψα στις "άχρηστες πληροφορίες¨, δεν έχω θέση εδώ μέσα. Ήταν άχρηστα ακόμη και για άχρηστες πληροφορίες. wow.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#896057 BMI 29.7 σήμερα . επιτέλους κάτω από 30 .
Η ζυγαριά είχε κολλήσει και επί 40 μέρες τα κιλά'δεν κατέβαιναν . Αλλά τις τελευταίες 2 εβδομάδες άρχισαν να ξαναπέφτουν .
Επισήμως υπέρβαρος και όχι παχύσαρκος πχιά. Ουφ .
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:BMI 29.7 σήμερα . επιτέλους κάτω από 30 .
Η ζυγαριά είχε κολλήσει και επί 40 μέρες τα κιλά'δεν κατέβαιναν . Αλλά τις τελευταίες 2 εβδομάδες άρχισαν να ξαναπέφτουν .

:thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#896063 Τις 40 μέρες που δεν έχανα είχα αντικαταστήσει τα μήλα με καρπούζι . Μισό καρπούζι κάθε μέρα για να δροσιστώ.
Κάνουν καλή δουλίτσα τα μήλα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#896100 Για εμένα ένα μήλα ισοδυναμεί με ένα γεύμα. Με ένα μήλο δεν πεινάω για 4-6 ώρες . Το θέμα είναι οτι δε μ αρέσουν ιδιαίτερα και για να μ αρέσουν πρέπει να είναι ζουμερά , αρωματικά και τραγανά. Συνδυασμό που δύσκολα καταφέρνεις να βρεις.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
mousatos έγραψε:BMI 29.7 σήμερα . επιτέλους κάτω από 30 .
Συγχαρητήρια, σε νιώθω απόλυτα, κι εγώ ένιωσα τεράστια χαρά όταν έπεσα κάτω από το 30 ΒΜΙ. Και εις κατώτερα! :lol:
Άβαταρ μέλους
By otso
#896212 καπου ειχε παρει το ματι μου που ειχε βαλει καποιος κατι τετοιο αλλα δεν ηξερα που να το βαλω
φετες τι εννοεις απο τεραστια κολοκυθα .
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#896213 Ναι στα μαγειρικά σκεύη ο dimik
Έχω πάρει ένα αντίστοιχο από temu μια χαρά είναι προς το παρόν. Αν περάσω Δευτέρα από Lidl και υπάρχει ίσως το πάρω
Άβαταρ μέλους
By otso
#896218 περασα εγω πριν λιγο και δεν πηρα γιατι ειχε 2 διαφορετικα με διαφορετικη κοκκομετρια , νομιζω 400 - 800 και 1000 - 6000 και ειπα να ρωτησω τον dimik
τι ειναι καλυτερα , παντως ενα που ειχαν ανοιξει μου φανηκε πολλη καλη κατασκευη .
βεβαια ειναι απ το λιντλ και ο μητσος ισως δεν καταδεχτει γιατι παιζει 15 λεβελ πιο πανω .