Μόνο η μηχανή είναι σχετικά ασφαλής.
trident1971 έγραψε:θα το κανω και θα σας πω....

trident1971 έγραψε:θα το κανω και θα σας πω....
και χωρις να χυθεί αίμα.
trident1971 έγραψε:Pics or never happened.trident1971 έγραψε:θα το κανω και θα σας πω....
Λοιπον, mission accomplishedκαι χωρις να χυθεί αίμα.
![]()
Προφανως ενας κουρεας θα καταλαβει οτι κατι εχει γινει, αλλα ισως παλι οχι...
Δεν εγινε κανονικο κουρεμα εννοειται, αλλα τις φουντες γυρω γυρω πηρε, πισω και πανω απο τα αυτια κλπ. Τα μαλλια μου ειναι σπαστά οποτε ακομα και μικρες ατελειες δεν θα γινουν αντιληπτες. Τωρα φαινομαι σαν να χρειαζομαι κούρεμα/φορμαρισμα, και οχι οπως πριν, που φαινόμουν σαν να χρειαζομαι ηρεμιστικά![]()
Αν εχετε υπομονετική και προσεκτικη κυρια, καντε το και εσεις.

Νίκος Παππάς έγραψε:trident1971 έγραψε:Pics or never happened.trident1971 έγραψε:θα το κανω και θα σας πω....
Λοιπον, mission accomplishedκαι χωρις να χυθεί αίμα.
![]()
Προφανως ενας κουρεας θα καταλαβει οτι κατι εχει γινει, αλλα ισως παλι οχι...
Δεν εγινε κανονικο κουρεμα εννοειται, αλλα τις φουντες γυρω γυρω πηρε, πισω και πανω απο τα αυτια κλπ. Τα μαλλια μου ειναι σπαστά οποτε ακομα και μικρες ατελειες δεν θα γινουν αντιληπτες. Τωρα φαινομαι σαν να χρειαζομαι κούρεμα/φορμαρισμα, και οχι οπως πριν, που φαινόμουν σαν να χρειαζομαι ηρεμιστικά![]()
Αν εχετε υπομονετική και προσεκτικη κυρια, καντε το και εσεις.
Από το Mi A1.
Πρέπει να μην φαίνομαι και πολύ τρελός, έχω γραφτεί στους εθελοντές και με βλέπει κόσμος.
Chris έγραψε:Κατα καιρους κουρευομαι μονος μου οταν βαριεμαι το κανονικο μαλλι και θελω να τα κανω τερμα κοντα. Βαζω ενα καθρεφτη στο πατωμα και καθομαι οκλαδον. Σε κανα δυβδομαδο θα χρειαστει λογικα. Βαζω το καπακι των 6-9mm, τα παιρνω ολα, και μετα μια δυο σκαλες κατω (3-6mm) και παιρνω απο κατω προς τα πανω, το καθετο μερος του κεφαλιου. Θελει πολλη προσοχη και συνεχεις κινησεις με το αλλο χερι σαν να τα χαιδευεις γιατι μενουν ευκολα λωριδες ακουρευτες. Παρα πολλα περασματα να σιγουρευτεις πως τα εχεις παρει ολα στο ιδιο μηκος. Και μετα στα δυσκολα, ενα καθρεφτη χειρος στο ενα χερι πισω απο το κεφαλι, και στο αλλο τη μηχανη χωρις καπακι για το σβερκο, μετα απο λιγο συγχρονιζεται ο εγκαφαλος με τις αναποδες κινησεις. Ειναι ευκολοτερο αν σε πρωτη δοση σημαδεψεις το σχημα (δλδ κουρεψεις με τη μηχανη ακινητη, κι οσο παρει) και μετα επιστρεψεις και καθαρισεις απο κει που σημαδεψες και κατω. Ή, αν υπαρχει καποιος που θεωρειτε πως μπορει να το κανει χωρις να τα καταστρεψει ολα, go for it, μαλλι ειναι, μεχρι να τελειωσει η καραντινα θα ξαναβγει.
Εγω πιστευω πως θα χρειαστω μερικα τετοια κουρεματα αναγκης, γιατι ακομα και να βγουμε απο τα σπιτια, τα κουρεια θα εχουν κατι μηνες αναμονης στην αρχη
< >

trident1971 έγραψε:Δεν εχω μηχανή, συζητειται να με κουρεψει η καλη μου. Πρεπει να ειναι το ultimate τεστ εμπιστοσυνης....
Ανέβηκα από τις σκαλωσιές της οικοδομής στην κορυφ[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]