Αν βραχεί θα πετρώσει οπότε cry Charalambis
Αν βραχεί θα πετρώσει οπότε cry Charalambis
Dimitris_P έγραψε:Υπάρχει ένα κρεβάτι που χρειάζεται στρώμα 1.40 και είναι σε σοφίτα με άνοιγμα μικρότερο. Για να περάσει το στρώμα θα πρέπει να διπλωθεί, πράγμα που θα χαλάσει τα ελατήριά του, σωστά; Υπάρχει άλλος τρόπος ή μόνη επιλογή είναι στρώμα χωρίς ελατήρια;
Dimitris_P έγραψε:Υπάρχει ένα κρεβάτι που χρειάζεται στρώμα 1.40 και είναι σε σοφίτα με άνοιγμα μικρότερο. Για να περάσει το στρώμα θα πρέπει να διπλωθεί, πράγμα που θα χαλάσει τα ελατήριά του, σωστά; Υπάρχει άλλος τρόπος ή μόνη επιλογή είναι στρώμα χωρίς ελατήρια;
ArrowsFA1 έγραψε:McCulloch (θυγατρική της Husqvarna). Η ελληνική αντιπροσωπεία (βρίσκεται στην Αθήνα, το μηχάνημα σε νησί) δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμη να βοηθήσει, για την ακρίβεια κάθε φορά που ζητάω σύνδεση με τον τεχνικό με συνδέουν αλλά τη γραμμή δεν τη σηκώνει ποτέ κανείς, ενώ έστειλα και email και απάντηση δεν πήρα ποτέ...
Η εγγύηση λήγει σε 1 μήνα και δεν ξέρω αν θα μπορέσουν ποτέ να ασχοληθούν με το θέμα, μιας και εγώ δεν ευκαιρώ να τους στείλω το μηχάνημα ανά πάσα στιγμή...το πιθανότερο είναι ότι η εγγύηση θα λήξει και εν τέλει ότι θα το πάω στο συνοικιακό μαγαζάκι
21 quadra έγραψε:ArrowsFA1 έγραψε:McCulloch (θυγατρική της Husqvarna). Η ελληνική αντιπροσωπεία (βρίσκεται στην Αθήνα, το μηχάνημα σε νησί) δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμη να βοηθήσει, για την ακρίβεια κάθε φορά που ζητάω σύνδεση με τον τεχνικό με συνδέουν αλλά τη γραμμή δεν τη σηκώνει ποτέ κανείς, ενώ έστειλα και email και απάντηση δεν πήρα ποτέ...
Η εγγύηση λήγει σε 1 μήνα και δεν ξέρω αν θα μπορέσουν ποτέ να ασχοληθούν με το θέμα, μιας και εγώ δεν ευκαιρώ να τους στείλω το μηχάνημα ανά πάσα στιγμή...το πιθανότερο είναι ότι η εγγύηση θα λήξει και εν τέλει ότι θα το πάω στο συνοικιακό μαγαζάκι
Πες στο τηλεφωνικό κέντρο του Παπαδόπουλου ότι έχεις ζητήσει πολλές φορές τεχνικό και δεν το σηκώνει κανείς, ότι έχεις στείλει mail που δεν απάντησε ποτέ κανείς, και επειδή λήγει η εγγύηση σε 1 μήνα αύριο θα στείλεις εξώδικο για να κατοχειρωθείς πρίν την λήξη της και ξαναζήτα τεχνικό, νομίζω ότι έτσι δεν θα σε αγνοήσουν άλλο.
Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]