Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#97207 Αν είναι ακόμα σε σκόνη είσαι οκ :lol: Αν βραχεί θα πετρώσει οπότε cry Charalambis :lol:
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#97243 Ακόμη σε σκόνη είναι οπότε όλα καλά.

Κατά τα λοιπά εκνευρίζομαι αφάνταστα με τη συμπεριφορά μεγάλης εταιρίας μηχανημάτων κήπου....έχω θέμα με ένα αυτοκινούμενο χλοοκοπτικό και με έχουν γράψει στα @@ τους...
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#97271 McCulloch (θυγατρική της Husqvarna). Η ελληνική αντιπροσωπεία (βρίσκεται στην Αθήνα, το μηχάνημα σε νησί) δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμη να βοηθήσει, για την ακρίβεια κάθε φορά που ζητάω σύνδεση με τον τεχνικό με συνδέουν αλλά τη γραμμή δεν τη σηκώνει ποτέ κανείς, ενώ έστειλα και email και απάντηση δεν πήρα ποτέ...

Η εγγύηση λήγει σε 1 μήνα και δεν ξέρω αν θα μπορέσουν ποτέ να ασχοληθούν με το θέμα, μιας και εγώ δεν ευκαιρώ να τους στείλω το μηχάνημα ανά πάσα στιγμή...το πιθανότερο είναι ότι η εγγύηση θα λήξει και εν τέλει ότι θα το πάω στο συνοικιακό μαγαζάκι :(
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#98233 Υπάρχει ένα κρεβάτι που χρειάζεται στρώμα 1.40 και είναι σε σοφίτα με άνοιγμα μικρότερο. Για να περάσει το στρώμα θα πρέπει να διπλωθεί, πράγμα που θα χαλάσει τα ελατήριά του, σωστά; Υπάρχει άλλος τρόπος ή μόνη επιλογή είναι στρώμα χωρίς ελατήρια;
Άβαταρ μέλους
By pro
#98242 Δε χαλανε τοσο ευκολα τα ελατηρια. Το ΙΚΕΑ πουλαει τα στρωματα σε ρολο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:Υπάρχει ένα κρεβάτι που χρειάζεται στρώμα 1.40 και είναι σε σοφίτα με άνοιγμα μικρότερο. Για να περάσει το στρώμα θα πρέπει να διπλωθεί, πράγμα που θα χαλάσει τα ελατήριά του, σωστά; Υπάρχει άλλος τρόπος ή μόνη επιλογή είναι στρώμα χωρίς ελατήρια;

Ποσο θα πρεπει να διπλωθει; Αν το διπλωσεις στην μεση ναι θα χαλασουν, αν διπλωθει 45ο δεν νομιζω να εχει θεμα.
Απο εξω δεμενο με σχοινι δεν ανεβαινει ;
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Dimitris_P έγραψε:Υπάρχει ένα κρεβάτι που χρειάζεται στρώμα 1.40 και είναι σε σοφίτα με άνοιγμα μικρότερο. Για να περάσει το στρώμα θα πρέπει να διπλωθεί, πράγμα που θα χαλάσει τα ελατήριά του, σωστά; Υπάρχει άλλος τρόπος ή μόνη επιλογή είναι στρώμα χωρίς ελατήρια;

Οχι, δεν παθαινει τιποτα για λιγο. Στριμωξε το και βαλτο κανονικα και ασε τα χαζα. :protest:
Οταν γυριζεις ενα στρωμα διπλο ή ακομα μεγαλυτερο, δεν τσακιζει? Το προβληα ειναι οταν το αποθηκευσεις για καιρο ετσι.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
ArrowsFA1 έγραψε:McCulloch (θυγατρική της Husqvarna). Η ελληνική αντιπροσωπεία (βρίσκεται στην Αθήνα, το μηχάνημα σε νησί) δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμη να βοηθήσει, για την ακρίβεια κάθε φορά που ζητάω σύνδεση με τον τεχνικό με συνδέουν αλλά τη γραμμή δεν τη σηκώνει ποτέ κανείς, ενώ έστειλα και email και απάντηση δεν πήρα ποτέ...

Η εγγύηση λήγει σε 1 μήνα και δεν ξέρω αν θα μπορέσουν ποτέ να ασχοληθούν με το θέμα, μιας και εγώ δεν ευκαιρώ να τους στείλω το μηχάνημα ανά πάσα στιγμή...το πιθανότερο είναι ότι η εγγύηση θα λήξει και εν τέλει ότι θα το πάω στο συνοικιακό μαγαζάκι :(

Πες στο τηλεφωνικό κέντρο του Παπαδόπουλου ότι έχεις ζητήσει πολλές φορές τεχνικό και δεν το σηκώνει κανείς, ότι έχεις στείλει mail που δεν απάντησε ποτέ κανείς, και επειδή λήγει η εγγύηση σε 1 μήνα αύριο θα στείλεις εξώδικο για να κατοχειρωθείς πρίν την λήξη της και ξαναζήτα τεχνικό, νομίζω ότι έτσι δεν θα σε αγνοήσουν άλλο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#98339 Δεν υπάρχει στρώμα, έχει πεταχτεί το παλιό.
Αξίζει στρώμα χωρίς ελατήρια ; Η χρήση του θα είναι σπάνια, για το εξοχικό, απλώς να μπορούν να κοιμηθούν 2 άνθρωποι, στο παλιό με έπιανε η μέση μου το πρωί.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#98344 @trident
εγω διπλο στρωμα(με ελατηρια) μια φορα το διπλωσα για να χωρεσει σε ασανσερ και γ@μηθηκε.
Άβαταρ μέλους
By pro
#98359 Μια χαρά είναι ο αφρός και το λάτεξ. Επαναλαμβάνω τι IKEA πουλάει τα στρώματα ελατηριων σε ΡΟΛΟ.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
21 quadra έγραψε:
ArrowsFA1 έγραψε:McCulloch (θυγατρική της Husqvarna). Η ελληνική αντιπροσωπεία (βρίσκεται στην Αθήνα, το μηχάνημα σε νησί) δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμη να βοηθήσει, για την ακρίβεια κάθε φορά που ζητάω σύνδεση με τον τεχνικό με συνδέουν αλλά τη γραμμή δεν τη σηκώνει ποτέ κανείς, ενώ έστειλα και email και απάντηση δεν πήρα ποτέ...

Πες στο τηλεφωνικό κέντρο του Παπαδόπουλου ότι έχεις ζητήσει πολλές φορές τεχνικό και δεν το σηκώνει κανείς, ότι έχεις στείλει mail που δεν απάντησε ποτέ κανείς, και επειδή λήγει η εγγύηση σε 1 μήνα αύριο θα στείλεις εξώδικο για να κατοχειρωθείς πρίν την λήξη της και ξαναζήτα τεχνικό, νομίζω ότι έτσι δεν θα σε αγνοήσουν άλλο.

Να το κάνω αλλά δυστυχώς δεν προβλέπω να καταφέρω να είμαι στο μέρος που βρίσκεται το μηχάνημά μου πριν τη λήξη της εγγύησης για να συνεννοηθώ/τους το στείλω, οπότε μάλλον τον ήπια έτσι και αλλιώς.

Άσε που ακόμη και να τους το στείλω έχει κάποιο κόστος, που ίσως είναι μεγαλύτερο από το να πάω στο μαγαζάκι της γειτονιάς.
Παρ' όλ' αυτά θα ήθελα να μιλήσω με τεχνικό τουλάχιστον για να μου πουν αν έχουν συναντήσει ποτέ το πρόβλημα ή ποιο είναι το ύποπτο εξάρτημα και αν υπάρχει ανταλλακτικό.

Το πρόβλημα του μηχανήματος είναι ότι ο ένας από τους δύο κινητήριους τροχούς, όταν η αυτοπροώθηση είναι απενεργοποιημένη ή το μηχάνημα σβηστό, μπλοκάρει λίγο κατά την κίνηση προς τα πίσω, δηλ. δε ρολάρει τελείως ελεύθερα....έχω αποσυναρμολογήσει τον τροχό, γρασάρει κλπ αλλά δεν υπήρξε ουσιώδης βελτίωση, φοβάμαι ότι φταίει κάποιο εσωτερικό εξάρτημα.