Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Geo f1 έγραψε:Εγω που την πατησα διαφωνω.
Δινεις ακριβως τοσα για οσα θελεις να χρησιμοποιησεις..Και απλα περιμενεις για αναβαθμιση και καλυτερη τιμη στο μελλον....!

Μιλαω καθαρα για το κομματι της τηλεορασης. Οχι υπολογιστες κλπ

Θα κάνω ότι δεν το διάβασα αυτό και επίσης δεν το σώνεις με την τελευταία πρόταση! :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#188439 χαχαχ οχι ρε συ σοβαρα μιλαω γιατι το φυσαω και δεν κρυωνει. Την ειχαμε κανει την κουβεντα και στο παλιο φορουμ.

Το 2013 ειχα σκασει 1.999 € για την καλυτερη lg 47 που κυκλοφορουσε(1080). Και τωρα ......

LG 49UF675V

από 625,73 € σε 24 καταστήματα

Διαγώνιος: 49", Τύπος: LED / IPS Panel, Ανάλυση: 4K Ultra HD, Ρυθμός Ανανέωσης: 900 Hz

ασε αυτο το λαθος δε θα το συγχωρησω ποτε στον εαυτο μου.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#188441 Εεεμ μάγκα μου αυτό είναι κακή επιλογή μοντέλου. 2 χιλιάρικα για τηλεόραση ξεφεύγουμε. Εγώ ας πούμε το καλοκαίρι του 2014 πηρα αυτή στα 999€ από 1499€ (και καλά). 1.5 χρόνο μετά έχει πέσει 170€. Δεν έχω χάσει τίποτα. Τόσα χάνει ένα καλό κινητό σε 2 μήνες.

Έτσι από περιέργεια τι παραπάνω έχει η LG σου από τη δικιά μου που ήταν στα μισά λεφτά?
Άβαταρ μέλους
By dimik
#188443 Για Home Theaters εδώ ρωτάμε; :hmmm:

Αποφασίστηκε αγορά Home Theater με τα εξής χαρακτηριστικά ραδιόφωνο, 5.1 και ασύρματα τουλάχιστον τα πίσω ηχεία.
Θα προτιμηθεί τα μπροστά να είναι μικρά και τα πίσω τύπου κολόνας σε διαφορετική περίπτωση όλα κολόνες.

Από ήχο κλπ δεν υπάρχουν απαιτήσεις ούτε σχετική γνώση, απλά να είναι καλύτερος από αυτόν της 40ρας LED Samsung που έχω και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί στερεοφωνικού να παίξει κανένα CD και ραδιόφωνο.

Προτάσεις?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#188446 Να υποθέσω θες κάτι σε έτοιμο πακέτο, όχι ξέχωρους ενισχυτές, ηχεία κτλ κτλ?

Ένα Sony σετ (dvd + ενσύρματα ηχεία 5.1) που είχα πάρει στη Λαρισσάρα ως φοιτητής και το έπαιζα μέσω ενός Yamaha ενισχυτή, ζει και βασιλεύει ακόμα στο εξοχικό, μετά από 10-11 χρόνια και υπερκαλύπτει για βασική χρήση. Τα ασύρματα θα σου εκτοξεύσουν το κόστος και κοίτα το sub να είναι ενεργό.
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 20 Νοέμ 2015, 11:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:Να υποθέσω θες κάτι σε έτοιμο πακέτο, όχι ξέχωρους ενισχυτές, ηχεία κτλ κτλ?

Ένα Sony σετ (dvd + ενσύρματα ηχεία 5.1) που είχα πάρει στη Λαρισσάρα ως φοιτητής και το έπαιζα μέσω ενός Yamaha ενισχυτή, ζει και βασιλεύει ακόμα στο εξοχικό, μετά από 10-11 χρόνια και υπερκαλύπτει για βασική χρήση.

Ε ναι θα το προτιμούσα, κι αν είναι και λίγο Smart με την έννοια Wifi-ethernet σύνδεσης τουλάχιστον ακόμα καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Deleted User 1 έγραψε:Εεεμ μάγκα μου αυτό είναι κακή επιλογή μοντέλου. 2 χιλιάρικα για τηλεόραση ξεφεύγουμε. Εγώ ας πούμε το καλοκαίρι του 2014 πηρα αυτή στα 999€ από 1499€ (και καλά). 1.5 χρόνο μετά έχει πέσει 170€. Δεν έχω χάσει τίποτα. Τόσα χάνει ένα καλό κινητό σε 2 μήνες.

Έτσι από περιέργεια τι παραπάνω έχει η LG σου από τη δικιά μου που ήταν στα μισά λεφτά?

Δικια μου
Τύπος Panel LED
Smart TV
Τεχνολογία 3D :
Μετατροπή του 2D σε 3D :
Ενεργειακή Κλάση B
High Definition Full HD
Ανάλυση Οθόνης 1920 X 1080
Φορμά Εικόνας 16:9
Συχνότητα Σάρωσης Εικόνας τεχνολογία MCI (motion clarity index) 1000 Hz
Βελτίωση Εικόνας Triple XD Engine
Σύστημα Ήχου 2 way 5 speakers,Dolby Digital Decoder
Wi-Fi Ενσωματωμένο
Ethernet
Web Browser
Skype Ready
HDMI : 4
VGA : 1
USB 2.0 : 3
Component
Scart
DLNA
Περιλαμβάνεται Επιτραπέζια Βάση Στήριξης
Ψηφιακός Δέκτης
Διάκενο Vesa (mm) : 400x400
Κατανάλωση ενέργειας σε λειτουργία : 114
Κατανάλωση ενέργειας σε αναμονή : 0,3W
Διαστάσεις σε mm (YxΠxΒ) : 1,053 x 684 x 302 με βαση
4 ζευγαρια γυαλιά στο party pack, 2x dual play glasses - ενδείκνυται για χρήση gaming,
1xclip type,1x Magic Motion remote με voice command
Cinema Screen, Cinema 3D, Dual Play, 3D Sound Zooming, Full Web Browser, 2nd Display, Smart Share 2.0 "Plus"

δικια σου
Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες 55
Τύπος Panel LED
High Definition Full HD
Smart TV Υποστηρίζεται
Τεχνολογία 3D Υποστηρίζεται
Συχνότητα Σάρωσης Εικόνας 700Hz MCI
Ενεργειακή Κλάση A+
Ανάλυση Οθόνης 1920 x 1080
Φορμά Εικόνας 16:9
Μετατροπή του 2D σε 3D Υποστηρίζεται
Βελτίωση Εικόνας Triple XD Engine, Dynamic Color Enhancer, Picture Wizard III, Resolution Upscaler
Σύστημα Ήχου 2.1 Speaker system (24Watts), Virtual Surround Plus
Wi-Fi Ενσωματωμένο
Ethernet Διαθέτει
Web Browser Υποστηρίζεται
Skype Ready
HDMI x3
VGA x1
USB 3.0 Δεν διαθέτει
USB 2.0 x3
Component x1
Composite x1
Scart x1
DLNA Nαι
PVR Ready Υποστηρίζεται
Περιλαμβάνεται Επιτραπέζια Βάση Στήριξης Περιλαμβάνεται
Ψηφιακός Δέκτης MPEG4
Διάκενο Vesa (mm) 400 x 400
Κατανάλωση ενέργειας σε λειτουργία 66 Watt
Κατανάλωση ενέργειας σε αναμονή 0.30 Watt
Χρώμα Μαύρο
Βάρος σε Kg 18.5
Συμπεριλαμβάνονται Τηλεχειριστήριο, Εγχειρίδιο Χρήσης, 2 γυαλιά Cinema 3D, τηλεχειριστήριο Magic Motion Remote.
Επιπλέον webOS smart TV, LG Cloud, Mobile HD Link, Simplink, 2nd Display
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΠxΥxΒ) (mm)
Σετ (με βάση) 1229.8x767.5x247.5
Σετ (χωρίς βάση) 1229.8x708.6x55.1

:roll: :roll:
τι μου λες τωρα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#188450 Wifi και bluetooth να έχει οπωσδήποτε. Να βγει ο Νίκος στο τηλέφωνο να μας πει τι καλό έχει η Sony. Δώσε και ένα budget να υπάρχει ως reference.

Η |λογοκρισία| με τα έτοιμα σετ είναι ότι πληρώνεις τσάμπα το bluray.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
dimik έγραψε:Για Home Theaters εδώ ρωτάμε; :hmmm:

Αποφασίστηκε αγορά Home Theater με τα εξής χαρακτηριστικά ραδιόφωνο, 5.1 και ασύρματα τουλάχιστον τα πίσω ηχεία.
Θα προτιμηθεί τα μπροστά να είναι μικρά και τα πίσω τύπου κολόνας σε διαφορετική περίπτωση όλα κολόνες.

Από ήχο κλπ δεν υπάρχουν απαιτήσεις ούτε σχετική γνώση, απλά να είναι καλύτερος από αυτόν της 40ρας LED Samsung που έχω και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί στερεοφωνικού να παίξει κανένα CD και ραδιόφωνο.

Προτάσεις?

Χώρος ? Χρήση ? Ταβάνι κόστους ? Θέλετε BD ? Too many questions.... :lol:

Με αυτά που λες (ειδικά για τα ηχεία) θα έλεγα πρώτο αυτό

Philips 5.1 3D Blu-ray

και μετά αυτό

LG LHB655W Home Cinema 5.1

σχεδόν στα ίδια ακριβώς χρήματα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#188454 Εγώ πάντως δεν ξέρω αν θα είχα εμπιστοσύνη στα ασύρματα ηχεία. 1-2 εφαρμογές που έχω πετύχει σε σπίτια φίλων είχαν τα θεματάκια τους.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#188455 2 επιλογές που κοιτάζω είναι τα παρακάτω

https://www.skroutz.gr/s/6904209/Samsung-HT-J5550W.html

http://www.amazon.co.uk/LG-LHB755W-Home ... ics+LHB755

Από Sony δεν έχω ιδέα, ενώ κάποτε τα προτιμούσα σαν προϊόντα έχει πολλά χρόνια να ψάξω για προιον Sony.

The Ace έγραψε:
dimik έγραψε:Για Home Theaters εδώ ρωτάμε; :hmmm:

Προτάσεις?

Χώρος ? Χρήση ? Ταβάνι κόστους ? Θέλετε BD ? Too many questions.... :lol:

Με αυτά που λες (ειδικά για τα ηχεία) θα έλεγα πρώτο αυτό

Philips 5.1 3D Blu-ray

και μετά αυτό

LG LHB655W Home Cinema 5.1

σχεδόν στα ίδια ακριβώς χρήματα.

Χώρος μαρκόστενο σαλόνι 3x7 αν θυμάμαι καλά, τηλεόραση-καναπες κλπ είναι στην ουσία σε 10-12τμ από αυτά, ταβάνι τα 500€, το BD τι είναι? σαν σαδομαζοχιστικό κόλπο ακούγεται :lol:

Public.gr δεν μπορώ να μπω το έχουν κόψει γιατί έχουμε κι εδώ public και το έχει 450€ το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά τόσο παίρνω το LG LHB755W από το Αμαζον
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#188456 Sony κι εγώ την έχω ξεγραμμένη πλην του Playstation αλλά στον ήχο τη θεωρώ παραδοσιακή δύναμη σε σχέση με με τους Κορεάτες.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#188457 Όλα όσα θες τα έχει το Phillips στα 399€, το LG είναι παρόμοιο με αυτό που λες, ηχεία είναι όλα κολώνες, και το έχουν 389€
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#188459 Εγώ θα αρχίσω σιγά σιγά να στήνω το παρακάτω:

Denon AVR-X2100W
Crystal Audio THX-CT
Crystal Audio THX-10SUBT
Crystal Audio THX-D
Crystal Audio TX-T2SE

Δεν είναι ούτε ότι πιο μπζαγμένο σετ, ούτε ίσως το πιο vmf, αλλά το λίγο που το χω ακούσει με κάλυψε και με το παραπάνω. Είναι και πιο μουσικό που το θέλω και για μουσικές και μ' αρέσει και ως design.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:Εγώ θα αρχίσω σιγά σιγά να στήνω το παρακάτω:

Denon AVR-X2100W
Crystal Audio THX-CT
Crystal Audio THX-10SUBT
Crystal Audio THX-D
Crystal Audio TX-T2SE

Δεν είναι ούτε ότι πιο μπζαγμένο σετ, ούτε ίσως το πιο vmf, αλλά το λίγο που το χω ακούσει με κάλυψε και με το παραπάνω. Είναι και πιο μουσικό που το θέλω και για μουσικές και μ' αρέσει και ως design.

ελεύθερος έτσι? :lol: