Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
KiloMeater έγραψε:Το κινητό ως hotspot είχε τα εξής θέματα σε μένα

-έπιανε καλα μόνο στη ίδιο δωμάτιο όσο ξεμάκραινες μέσα στο σπίτι έπεφτε πολύ
-όταν είμαστε σπίτι όλοι (κινητά ρολόγια ταμπλέτες λαπτοπ streaming devices ) σταδιακά δεν δούλευε τίποτα . Αμα ήμουνα μόνος μου οκ κάτι έκανε
-ζεσταινόταν πολύ μιας και ήθελε να είναι και στη πρίζα συνέχεια για συνεχή χρήση σε σημείο που το Φοβόμουνα μη σκάσει

(Samsung s8+ η παλιότερα S7)

Περίεργα μου φαίνονται αυτά... :hmmm: Δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Ίσως επειδή ήταν πιο παλιά τα κινητά;; :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By mirage
#719070 Κι εμένα και έχω χρησιμοποιήσει S7 και iPhone SE πρωτης γενιάς αρκετα ως hotspot με κλήσεις skype, browsing, upload/download αρχείων κλπ σε διάφορα εξωτικά μέρη. Δεν το συζητώ καν με πιο καινούργια τηλέφωνα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bibendum έγραψε:Πες του να δοκιμασει hotspot με καλώδιο. Θα πρέπει να είναι πιο σταθερό.

< >

Πηγα σημερα σε ενα μαγαζι στο Ναυπλιο που πουλαει αξεσουαρ για κινητα,ζητησα καλωδιο που να συνδεει κινητο σε λαπτοπ,εξηγωντας του τι χρηση το ηθελα,και μου ειπε οτι δεν ειναι δυνατον να γινει αυτο.Μονο ασυρματα μπορει να γινει. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#719108 Ε μωρέ Ντίμη. Ε! Βγάλε το καλώδιο από τον φορτιστή καί σύνδεσε το.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:Ε μωρέ Ντίμη. Ε! Βγάλε το καλώδιο από τον φορτιστή καί σύνδεσε το.

μα δεν ειναι προβλημα να βρω το καλωδιο,το προβλημα ειναι οτι αυτος λεει οτι δεν γινεται ενσυρματα να δωσεις data απο το hotspot κινητο στο λαπτοπ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#719115 και αυτος τωρα πουλαει αξεσουαρ κινητων. :tomato:

thanks Ove20 :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#719119 ευχαριστω παιδες!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#719163 Ναι πηγαινα καπου που δεν ειχα ξαναπαει προς Χαλανδρι Αγια Παρασκευη. Δεν το ειχα δει καν στο google. Ξεκινησα και βουαλα. Τεσπα ρωτησαμε 1-2 και φτασαμε
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Geo f1 έγραψε:Πολυ κρεμασμα σημερα η vodafone.
Ηθελα δεδομενα για maps και δεν δουλεψαν ποτε :thumbsdown:

Η λύση είναι εδώ --> https://support.google.com/maps/answer/ ... %3DAndroid
:s_yes