Deleted User 1 έγραψε:Αποφάσισα ότι δε θέλω να γράψω στο βιογραφικό μου ότι έφυγα από δω μετά από 8 μήνες και ότι επίσης χωρίς ιδιαίτερο οικονομικό κίνητρο δεν αξίζει το ρίσκο αυτή τη στιγμή. Με άλλα λόγια κάθομαι στ' αυγά μου.
Στη μανα σου το πες, που ειναι public sector bla bla bla πως το πες
bibendum έγραψε:Κατσε φαε τα σκατα τοτε και εσυ και εγω και ο καθενας μας για να μην γραψει το βιογραφικο. Πως μας εχουν κανει ετσι και μας διαιρουν...
Εχει βολευτει καλα εκει περα...που να ξεκιναει παλι από την αρχη...
Deleted User 1 έγραψε:Καθόλου σκατά δεν τρώω. Τουλάχιστον όχι στην καθημερινότητα. Το μόνο άγχος είναι μην βαρέσει κάνα πιστόλι η εταιρία αλλά πριν λίγες μέρες έγινε και αναχρηματοδότηση του δανείου οπότε η λογική λέει ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο άμεσα.
ε σκατα δεν ειναι να τρως το αγχος για το πιστολι;
Παρ ολ αυτα ημουν υπερβολικος, απλα με χαλαει η σκεψη να υπαρχει κατι καλυτερο και να μην το κυνηγας γιατι το βιογραφικο θα γραψει γρηγορη μετακινηση
@qsis
Δεν υπάρχει συγκεκριμένο διάστημα. Οτιδήποτε όμως κάτω από 1.5-2 χρόνια προκαλεί ερωτηματικά στον άλλο που θα δει το βιογραφικό.
bibendum έγραψε:απλα με χαλαει η σκεψη να υπαρχει κατι καλυτερο και να μην το κυνηγας γιατι το βιογραφικο θα γραψει γρηγορη μετακινηση
Αυτό βασικά που γράφει ο Stefan. Το θέμα είναι πόσες σύντομες μετακινήσεις έχεις. Ακόμα και σοβαρές πολυεθνικές δε νοιάζονται για μία γρηγοράδα, με 2 δυνατά παραδείγματα που ξέρω.
Deleted User 1 έγραψε:Κόιτα να δεις γενικά δε θα είχα κανένα πρόβλημα. Επειδή όμως έχω κι άλλες 2 τέτοιες περιπτώσεις στο βιογραφικό, δε θέλω να προσθέσω άλλη μία.
QsisVTS έγραψε:ποιο είναι το ανεκτό διάστημα να μείνεις σε μια επιχείρηση;
2-3ετία κατά ΜΟ νομίζω είναι το ιδανικό, λιγότερο σημαίνει αναξιόπιστος, μεγαλύτερο σημαίνει δένεις τον γαίδαρο σου, στον ΜΟ δείχνει ότι είσαι φιλόδοξος, δεν εφησυχάζεις, κυνηγάς τις προκλήσεις και αυτές τις πίπες που γενικά αμολάς σε κάθε συνέντευξη
καλά έτσι κι αλλιώς εμένα το βιογραφικό μου είναι αίσχος, οπότε χέστηκα να φανεί καλό άμα παίξει άλλη δουλειά πάλι στο μιλητό θα είναι όπως κάθε δουλειά που έχω πάρει
QsisVTS έγραψε:ποιο είναι το ανεκτό διάστημα να μείνεις σε μια επιχείρηση;
Κάθε 3 χρονια περιμενουν να προχωρας ειτε εσωτερικα ειτε εξωτερικα. Κατω και πανω από αυτό πρεπει να γραφεις εκθεση να το δικαιολογεις.
Ηταν σε μια εταιρεια που εκανε περικοπες και εμεινε ανεργος σχετικα γρηγορα.
Παει σε μια αλλη μεγαλη εταιρεια του χωρου στην οποια μυριζει κανονι και αποφασιζει ν αλλαξει και λιγο τομεα και παει σε μια αλλη εταιρεια και δεν θελει να μεινει ανεργος παλι(υποθετικο αυτο). Και η καινουρια εταιρεια τελικα ενω του προσφερει σιγουρια δεν το γεμιζει γιατι η φαση ειναι μετρια. Θα ξαναβγει στην αγορα.
Εχει να δειξει 3 συντομα περασματα χωρις να ειναι αναξιοπιστος στην πραγματικοτητα.
Deleted User 1 έγραψε:Δεν υπάρχει συγκεκριμένο διάστημα. Οτιδήποτε όμως κάτω από 1.5-2 χρόνια προκαλεί ερωτηματικά στον άλλο που θα δει το βιογραφικό.
3 χρονια λεμε.
bibendum έγραψε:Σχετικα ειναι όλα. Γιατι σκεφτειτε το στεφαν πχ αν τα θυμαμαι και καλα κιολας.
Ηταν σε μια εταιρεια που εκανε περικοπες και εμεινε ανεργος σχετικα γρηγορα.
Παει σε μια αλλη μεγαλη εταιρεια του χωρου στην οποια μυριζει κανονι και αποφασιζει ν αλλαξει και λιγο τομεα και παει σε μια αλλη εταιρεια. Και η καινουρια εταιρεια τελικα ενω του προσφερει σιγουρια δεν το γεμιζει γιατι η φαση ειναι μετρια. Θα ξαναβγει στην αγορα.
Εχει να δειξει 3 συντομα περασματα χωρις να ειναι αναξιοπιστος στην πραγματικοτητα.
3 χρονια είναι το αντικειμενικο όχι το σχετικο...τωρα ότι κανει καποιος μπορει να το δικαιολογησει...τι θα πιστεψουν οι αλλοι είναι άλλο θεμα όμως...