Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
popolaros έγραψε:
:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

ακομα και μετα το ξεπουλημα της μακεδονιας;;;;

:slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap:

κυριε παναγιωτη μου, σας παρακαλω.

εκτιθεστε.

Ξεπούλημα της Μακεδονίας:

Εικόνα

εντωμεταξύ, αν πεις σε κάποιον έξω τον όρο FYROM, θα σε κοιτάνε κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι... :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
popolaros έγραψε:
21 quadra έγραψε:Απόψε δεν έχει θέατρο, δεν έχει Δελφινάριο, δεν έχει Survivor, απόψε έχει πατατάκια και καναπέ για την παρακολούθηση τηλεοπτικού σεμιναρίου πως και με ποιά ψέματα καταλαμβάνουμε την εξουσία, 2008 και πχ εγγυημένος μισθός 1250 € και πολλά άλλα ευτράπελα, γιατί ο κόσμος δεν ψήφισε Τσίπρα αλλά αυτά που έλεγε ο Τσίπρας, πάμε να γελάσουμε με την κατάντια μας, γιατί προβλέπω ότι είμαστε έτοιμοι να ξανακάνουμε το λάθος ακόμα και μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Υποτίθεται ότι πρέπει να έχετε την υπομονή να δείτε όλο το βίντεο, τώρα αν σπάσετε την τηλαόραση είναι ευκαιρία να αγοράσετε μια μεγαλύτερη και έξυπνη.

https://www.youtube.com/watch?v=8naSIyS6WR0

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

ακομα και μετα το ξεπουλημα της μακεδονιας;;;;

:slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap:

κυριε παναγιωτη μου, σας παρακαλω.

εκτιθεστε.

Κατ΄αρχήν δεν είδες το βίντεο, και πες μου γιατί εκτίθεμαι, διαπραγματεύομαι κανένα όνομα εγώ ? μήπως με λένε Καραμανλή, Ντόρα ? Ούτε Κούλη με λένε που δεν τολμάει να αρθρώσει σοβαρή λέξη για το Σκοπιανό, άλλωστε αυτούς τους αχαρακτήριστους πολιτικούς τους κατηγορούν ότι συζητάγανε το όνομα Μακεδονία, δεν το υπέγραψαν, όμως αυτός που θα το υπογράψει όποιος και να είναι κατά την δική μου άποψη θα έχει επιτελέσει έσχατη προδοσία κατά της χώρας.

Άποψη μου και άποψη σου, εγώ εκτίθεμαι με τις απόψεις μου, δεν είμαι πίσω από το πληκτρολόγιο χωρίς να δημοσιοποιώ την άποψη μου κουνώντας το δάχτυλο στους άλλους.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#515038 Ακριβώς, ότι νάναι :dizzy:και προπαντός μην πάρετε καμμία θέση πουθενά και για τίποτα και εκτεθείται, είναι ευκολότερη και κυρίως πιο ανώδυνη η κριτική στους άλλους, πουλάει και μαγκιά.
Άβαταρ μέλους
By markvag
popolaros έγραψε:ειναι τουλαχιστον τραγελαφικό να βλεπεις ατομα που με το ζορι βγαζουν το μηνα και ξερουν εκ των προτερων οτι ετσι θα ειναι για ολη τους την ζωη να υποστηριζουν και να μάχονται για το κεφαλαιο.

πόση πλύση εγκεφαλου;;; ή μήπως πόση μαλάκυνση;

A γεια σου... :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By otso
markvag έγραψε:
popolaros έγραψε:ειναι τουλαχιστον τραγελαφικό να βλεπεις ατομα που με το ζορι βγαζουν το μηνα και ξερουν εκ των προτερων οτι ετσι θα ειναι για ολη τους την ζωη να υποστηριζουν και να μάχονται για το κεφαλαιο.

πόση πλύση εγκεφαλου;;; ή μήπως πόση μαλάκυνση;

A γεια σου... :s_thumbsup

αμ το αντιθετο ;
για βαλε παλι αυτους που λετε που την βγαζουν δεν την βγαζουν να βλεπουν εσας και να τους κουνατε και το δαχτυλο;
Άβαταρ μέλους
By mirage
21 quadra έγραψε:Ακριβώς, ότι νάναι :dizzy:και προπαντός μην πάρετε καμμία θέση πουθενά και για τίποτα και εκτεθείται, είναι ευκολότερη και κυρίως πιο ανώδυνη η κριτική στους άλλους, πουλάει και μαγκιά.
Για να το λες εσύ ετσι ειναι. Παμ παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
By markvag
otso έγραψε:
αμ το αντιθετο ;
για βαλε παλι αυτους που λετε που την βγαζουν δεν την βγαζουν να βλεπουν εσας και να τους κουνατε και το δαχτυλο;

Ποιός κουνάει το δάχτυλο σε ποιόν;;; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
mirage έγραψε:
21 quadra έγραψε:Ακριβώς, ότι νάναι :dizzy:και προπαντός μην πάρετε καμμία θέση πουθενά και για τίποτα και εκτεθείται, είναι ευκολότερη και κυρίως πιο ανώδυνη η κριτική στους άλλους, πουλάει και μαγκιά.
Για να το λες εσύ ετσι ειναι. Παμ παρακάτω.

Γιαυτό σαν χώρα δεν θα είμαστε στο Μουντιάλ της Ρωσίας, γιατί πετάμε συνεχώς τη μπάλα στην εξέδρα. :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#515256 Εικόνα

Παρακαλώ να κλειδωθεί το τοπικό.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#515363 Θα εγραφα "Στα Lidl". :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:

Εγω παντως χαιρομαι. Αποθεωση της αντιπροσωπευτικης δημοκρατιας. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By mousatos
mousatos έγραψε:Τα κάνανε που τα κάνανε σκατά , ας βρούνε τουλάχιστον μια λύση στο όνομα των Σκοπίων. Άντε να τους προτείνουμε μια Βόρεια Μακεδονία να ξεμπερδεύουμε , αν δεν έχουν αντίρρηση οι άλλοι γείτονες.

By mousatos - Wed Dec 27, 2017 9:38 pm
viewtopic.php?f=9&t=356&hilit=%CE%B2%CF%8C%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1&start=37425
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Η πρώην βουλευτής του Ποταμιού όμως σχολίασε και την επίθεση στο πρόσωπό της από τον επικεφαλής της μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικής της ομάδας, Σταύρο Θεοδωράκη. "Είσαι χρήσιμος ηλίθιος και ξεπουλάς την πατρίδα μου, τη Μακεδονία. Ντροπή σου. Αυτά του είπα" σχολίασε χαρακτηριστικά, για την αναφορά του στελέχους της ΚΙΝΑΛ από το βήμα της βουλής.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#516898 εχει ροη σημερα

Σε στρατιωτικό πραξικόπημα κάλεσαν τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας οι Χρυσαυγίτες μέσα στη Βουλή με αφορμή δήθεν τη συμφωνία για το ονοματολογικό προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση αλλά και σύσσωμης της αντιπολίτευσης που προσανατολίζονται στην αποβολή τους από το υπόλοιπο της συζήτησης της πρότασης μομφής.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νοσταλγός της χούντας Κώστας Μπαρμπαρούσης κάλεσε τις ένοπλες δυνάμεις δήθεν να "τηρήσουν τον όρκο τους" και να συλλάβουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και συνέχισε με ακατανόμαστες εκφράσεις και προσπάθειες σε προτροπή σε βία. Οι ανατριχιαστικές και πραξικοπηματικές αναφορές του κ. Μπαρμπαρούση προκάλεσαν την άμεση αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που σηκώθηκαν όρθιοι αλλά και του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση ο οποίος παρενέβη άμεσα καταδικάζοντας την προτροπή στο πραξικόπημα.

http://www.news247.gr/politiki/i-voyli- ... 24105.html