Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
SIHCTR έγραψε:Έχω βάλει το What's Up της Cosmote στην eSim του iPhone. Όλα καλά.

απο οτι φαινεται μονο η Cosmote εχει eSIM
πηγα Γερμανο αλλα δεν ειχε αμεσα, θα φερει
μου προτεινε να παρω κανονικο whatsUp κια να το γυρισουμε μετα σε eSIM αλλα πληρωνεις τζαμπα και τις δυο ενεργοποιησεις οποτε θα περιμενω
στο μεταξυ γυρισα το αυστριακο νουμερο σε eSIM στο τσακα τσακα, εστειλα ενα email και μου το αλλαξαν με τη μια
ενα QR σκαναρεις και δουλευει, εβγαλα την καρτα και δουλευει το iphone τωρα μια χαρα data+voice χωρις SIM :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
GTS έγραψε:... Πας σε ενα καταστημα Cosmote αγοραζεις μια frog SIM, την βαζεις στο κινητο, κατεβαζεις την εφαρμογη, ενεργοποιεις την εφαρμογη με SMS στο κινητο σου, βαζεις χρηματα με μια χρεωστικη καρτα μεσω της εφαρμογης και εισαι good to go. Οι προσφορες ειναι ολες στην εφαρμογη.
Προσπαθώ να καταλάβω ποιες οι διαφορές ανάμεσα σε what's up, cosmote, frog.

Η Πειραιώς δεν δέχεται λέει ξένο τηλέφωνο (η Alpha και Εθνική δεν έχουν πρόβλημα). Με βλέπω να την κάνω από Πειραιώς.
Ξέρετε πόσο καιρό μπορεί μια κάρτα καρτοκινητού να είναι χωρίς λεφτά προτού κλειδώσει. (η cosmote νομίζω 3 μήνες και στους 13 χάνεις τον αριθμό). Υπάρχει καμιά να αντέχει 6μηνο;
Άβαταρ μέλους
By bill33
sknipper έγραψε:
GTS έγραψε:... Πας σε ενα καταστημα Cosmote αγοραζεις μια frog SIM, την βαζεις στο κινητο, κατεβαζεις την εφαρμογη, ενεργοποιεις την εφαρμογη με SMS στο κινητο σου, βαζεις χρηματα με μια χρεωστικη καρτα μεσω της εφαρμογης και εισαι good to go. Οι προσφορες ειναι ολες στην εφαρμογη.
Προσπαθώ να καταλάβω ποιες οι διαφορές ανάμεσα σε what's up, cosmote, frog.

Η Πειραιώς δεν δέχεται λέει ξένο τηλέφωνο (η Alpha και Εθνική δεν έχουν πρόβλημα). Με βλέπω να την κάνω από Πειραιώς.
Ξέρετε πόσο καιρό μπορεί μια κάρτα καρτοκινητού να είναι χωρίς λεφτά προτού κλειδώσει. (η cosmote νομίζω 3 μήνες και στους 13 χάνεις τον αριθμό). Υπάρχει καμιά να αντέχει 6μηνο;

Στους 3 μηνες δεν δέχεσαι ούτε κλησεις ουτε σμς.Μπαίνει φραγή.
Άβαταρ μέλους
By babakos
kubiak έγραψε:Η voda πρέπει να είναι 2 για μηδενισμό και 6 για διακοπή...

Δύο μήνες για μηδενισμό υπολοίπου και 12 μήνες για διακοπή σύνδεσης
Άβαταρ μέλους
By babakos
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ έχω να βάλω πάνω από εξάμηνο στο F2G, και δέχεται κλήσεις.

Η Wind δεν βάζει προς το παρόν φραγή στις εισερχόμενες στα καρτοκινητά της (F2G / Q)
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ έχω να βάλω πάνω από εξάμηνο στο F2G, και δέχεται κλήσεις.

Σε 8 μηνες απο την τελευταια ανανέωση αρχιζει η φραγη. Μετα εχεις μερικους μηνες μεχρι να σου παρουν το νουμερο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
babakos έγραψε:
dimviii έγραψε:
babakos έγραψε:Η Cosmote δίνει με 10 Ευρώ απεριοριστα δεδομένα για ένα μηνα, μπορεί να σε βολέψει.

link? περσυ (και οχι μονο) πρεπει να εδωσα πανω απο 60-70 ευρω για να εχω ιντερνετ στις διακοπες.

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/ep ... ernet.html

πηγα σημερα σε ενα Γερμανο στο Πυργο,οντως ισχυει αυτη η προσφορα,αλλα εχουμε ενα προβληματακι.
Θελω να αγορασω ενα στικακι(δευτερο,εγω εχω εδω και πολλα χρονια) για τον γιο μου.Θα δουλεψει με τηλεργασια απο τη Κερκυρα,βαρυ το προγραμμα που τρεχει,και θα χρειαστει και αυτος απεριοριστα data.
Δεν ειχαν στικακι,ειχαν ενα ρουτερ που κοστζε 49,90 και μπορουσαν να συνδεθουν μεχρι 4 συσκευες.Συν 10 ευρω για να φορτωσεις την προσφορα παμε στα 60 ευρω.
Ποσο κανει το στικακι ρωταω που δεν εχετε? 50 ευρω μου λεει. :dizzy:
Σαν ακριβα δεν ειναι? Πανε πολλα χρονια που ειχα παρει το δικο μου,και δεν θυμαμαι ποσο το ειχα παρει,αλλα σαν ακριβα μου φαινεται.

Ρωτησα τον γιο μου γιατι δεν βαζει απεριοριστα στο κινητο του(υπαρχει και εκει προσφορα) και να το κανει hotspot.
μου ειπε οτι το δοκιμασε και κανει διακοπες,δεν δουλευει σωστα.Ειναι σωστο να κανει διακοπες ,ή εχει καποιο προβλημα το κινητο του?