Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
g8777 έγραψε:Μπράβο μωρέ ψυχουλα μου, ήξερα πόσο το ήθελες. Αντε, με μια ανάσα. :superman:

πάπαλα, τόση κρεατίνη και το συκώτι ακόμα κομπλε :s_sad
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
rx8_drifter έγραψε:

Τα υπόλοιπα βέβαια μια χαρά (τις εξετάσεις τις έκανα μετά απο μια βδομάδα κρεπάλης οποτε χοληστερίνες και τριγλυκερίδια δείτε τα λίγο με συγκατάβαση :lol: ). Αιματοκρίτης τουρμπο εξ απανέκαθεν :s_cool

Τώρα παίρνω συμπλήρωμα D και θα τις επαναλάβω σε κανα μήνα, είμαι περίεργος να δώ τί θα γίνει.

η χοληστερίνη σου με τόσο ψηλά την καλή δεν είναι θέμα νομίζω (κάνεις κακή προς καλή και αν βγάζεις κάτω από 5 δεν κινδυνεύεις , το ιδανικό είναι στο 3.4 και κάτω αν θυμάμαι σωστα) , τα τρίγλυ είναι μάλλον τσιμπημένα εγώ αυτά τα είχα 123 στα 100 κιλά και τα πήγα 94
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#526757 Επειδή δεν είχα ποτέ θέμα με τριγλυκερίδια, εικάζω ότι ήταν λόγω της εβδομάδας κρεπάλης. Θα τα ξαναδώ όμως, γιατί γενικά τρώω ισορροπημένα και ασκούμαι
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#526758 καλά ναι, εγώ εδώ είχα φάει ένα τοστάκι πριν κοιμηθώ (δεν αντέχω να κλείσω πολλές ώρες με άδειο στομάχι και κυρίως να κοιμάμαι νηστικός, είναι δεδομένο ότι θα ξυπνήσω να φάω) και με ζάλιζαν ότι δεν θα είναι σωστή η εξέταση και να την έκανα άλλη μέρα, η στον πατέρα μου μετά από παϊδάκια αν θυμάμαι σωστά του έδειχνε στο θεό τη γgt (αυτή την είχα φτάσει εγώ οριακά 5 μέρες μετά που πήγα και την είδα με μεθύσι και αντιβίωση :ninja: )

θεωρητικά πρέπει να εξετάζεσαι όταν είσαι στα πλαίσια της καθημερίνοτητάς σου, ούτε έχει νόημα να τρως πιο καλά από ότι συνήθως για να δείξουν καλά οι εξετάσεις

αλλά νομίζω έχεις πολύ ψηλά την καλή, αυτό είναι καλό, εμένα μου έπεσε πολύ η κακή αλλά μου έπεσε και η καλή (είχα πάνω από 50, τώρα όχι) , θα πρέπει να το κουμαντάρω κάπως αν και δεν θα συνεχίσω για πολύ ακόμα να τρώω λιγότερο από όσο καίω σε 2-3 κιλά ακόμα θα σταματήσω και αυτό μόνο και μόνο για το ψυχολογικό να δηλώνω βάρος 80κατι και όχι 90κατι νομίζω δεν έχει πρακτικό νόημα

YΓ πού είναι ο γκεάκος να μας πει τα δικά του με τους διατροφολόγους; :rant:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
QsisVTS έγραψε:καλά ναι, εγώ εδώ είχα φάει ένα τοστάκι πριν κοιμηθώ (δεν αντέχω να κλείσω πολλές ώρες με άδειο στομάχι και κυρίως να κοιμάμαι νηστικός, είναι δεδομένο ότι θα ξυπνήσω να φάω) και με ζάλιζαν ότι δεν θα είναι σωστή η εξέταση και να την έκανα άλλη μέρα, η στον πατέρα μου μετά από παϊδάκια αν θυμάμαι σωστά του έδειχνε στο θεό τη γgt (αυτή την είχα φτάσει εγώ οριακά 5 μέρες μετά που πήγα και την είδα με μεθύσι και αντιβίωση :ninja: )

Αυτό η διαιτολόγος μου λέει ότι είναι τεράστιο λάθος, το ψωμί δεν μεταβολίζεται το βράδυ, οπότε πρακτικά τρως ένα τούβλο. Είναι μεν ελαφρύ, αλλά δεν βοηθάει. Καλύτερα ένα φρούτο
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#526771 θέλω να νιώθω κάποιου είδους κορεσμό, αλλιώς δεν με παίρνει ο ύπνος και αν με πάρει θα ξυπνήσω, δε γίνεται και από τη μια μέρα στην άλλη να αλλάξω τις συνήθειές μου, απλά από εκεί που μπορεί να έτρωγα σαντουιτσάρα 1/3 φραντζόλας με 1 εκατοστό η φέτα τυριού παρακαλώ :whistlink: τώρα τρώω ένα τοστάκι

τώρα αν δε μεταβολίσω δυο φέτες ψωμί κλάιν, οι συνολικές θερμίδες μες στη μέρα μετράνε άλλωστε όχι τόσο πότε θα τις φας και εκ του αποτελέσματος αυτό διαπιστώνω, τα φρούτα όσα και να φάω σε μισή ώρα πάλι πεινάω (εξαίρεση ίσως η μπανάνα)

κοίτα γενικά θα κάνω αυτό που μου λέει ο γιατρός μου "δεν ξέρω τι κάνεις, αλλά συνέχισε αυτό που κάνεις" :lol:
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 01 Αύγ 2018, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
QsisVTS έγραψε:

Κλειστο λογω διακοπων

Κοινως τα χω κανει ΠΑΛΙ σκατα
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Geo f1 έγραψε:
QsisVTS έγραψε:

Κλειστο λογω διακοπων

Κοινως τα χω κανει ΠΑΛΙ σκατα

να σου πω κάτι; αν μπορώ εγώ μπορείς και εσύ :rtfm: απλά ράψε και κόψε τελείως τη σκουπιδίλα

ένα άτομο που τρώει πολύ δεν χρειάζεται ΚΑΝ να κάνει δίαιτα όπως την εννοούν οι μικροκαμωμένοι άνθρωποι, απλά να φάει φυσιολογικά και χάνει στον αυτόματο, δεν υπάρχει καν λόγος να πεινάσεις απλά να τρως πιο καλά και όχι υπερβολικά

στο 2018 ζούμε η πληροφορία είναι άπλετη σχετικά με το τι είναι καλό και τι όχι

δε λέω η ζαμπονό είναι πολύ καλύτερη από γιαούρτια με πίτουρα (αν είναι δυνατόν, τρώω ζωωτροφή :vava: ), αλλά και το άλλο σε χορταίνει και ας μην σου τρέχουν τα σαλάκια μόνο και μόνο στη σκέψη

διακοπές ευκαιρία για περισσότερο ψαράκι :rtfm:

πεινάς; φάε τόνους σαλάτα με τυράκι, ή σε άλλο γεύμα φάε άπειρα κοτόπουλα, ή φάει τη μπριτΖόλα σου (με πρασινάδες, αλλά όχι τυράκι) ρε φίλε ειλικρινά δεν υπάρχει κανένας λόγος να πεινάς, εγώ ακόμα τρώω μεγάλες ποσότητες φαγητού απλά καλύτερου
μπορεί να φάω ένα μεγάλο μπολ με βραστά κολοκύθια, πατάτες και τόνους ωμό λάδι συνοδεύω με κάνα ψαράκι όπου τρώω ένα κοπάδι γαύρους ας πούμε (όχι τηγανιτούς, τέρμα τα τηγανιτά και γενικά δραστική μείωση στα μαγειρεμένα λάδια) και ούτε φουσκώνω ούτε τίποτα και μπορεί να έχω φάει πάνω από κιλό φαί, ενω αν φας τη μισή ποσότητα μακαρόνια με κιμά και τυρί έχεις τελειώσει μετά πέφτεις ξερός.. δεν πρέπει να πέφτεις ξερός ποτέ
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Dimitris_P έγραψε:
QsisVTS έγραψε:καλά ναι, εγώ εδώ είχα φάει ένα τοστάκι πριν κοιμηθώ (δεν αντέχω να κλείσω πολλές ώρες με άδειο στομάχι και κυρίως να κοιμάμαι νηστικός, είναι δεδομένο ότι θα ξυπνήσω να φάω) και με ζάλιζαν ότι δεν θα είναι σωστή η εξέταση και να την έκανα άλλη μέρα, η στον πατέρα μου μετά από παϊδάκια αν θυμάμαι σωστά του έδειχνε στο θεό τη γgt (αυτή την είχα φτάσει εγώ οριακά 5 μέρες μετά που πήγα και την είδα με μεθύσι και αντιβίωση :ninja: )

Αυτό η διαιτολόγος μου λέει ότι είναι τεράστιο λάθος, το ψωμί δεν μεταβολίζεται το βράδυ, οπότε πρακτικά τρως ένα τούβλο. Είναι μεν ελαφρύ, αλλά δεν βοηθάει. Καλύτερα ένα φρούτο
Διαιτολόγος το είπε αυτό; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#526797 Και γω αυτο ξερω. :s_dunno

Μιλαμε για σκετο ψωμι ετσι; Γιατι αν το φας με μαρμελαδα / βιταμ/ μελι/μερεντα etc τοτε μια χαρα μεταβολιζεται καθως "κοροιδευει" το στομαχι. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Και γω αυτο ξερω. :s_dunno

Μιλαμε για σκετο ψωμι ετσι; Γιατι αν το φας με μαρμελαδα / βιταμ/ μελι/μερεντα etc τοτε μια χαρα μεταβολιζεται καθως "κοροιδευει" το στομαχι. :iconcool:
Μερέντα etc δεν έχω φάει. Είναι καλή;

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#526800 είναι πολύ καλύτερη η nutella, νομίζω έχει λιγότερη λαδίλα ή καλύτερη λαδίλα, δεν πέφτει τόσο βαριά (σε μένα τουλάχιστον)

βασικά είναι παραδεισένια όλα αυτά τα πράγματα, αλλά μακριά :shifty:

και το θέμα είναι ότι δεν θα κρατηθείς να βάζεις λίγο πού και πού σε καμιά φέτα ψωμί, αλλά θα πάρεις το κουτάλι κάποια στιγμή και θα κάνεις χαμούς, όση και να είναι, κλειδώνει εκείνη την ώρα ο εγκέφαλος και δεν σκέφτεσαι τι κάνεις, σταματάς όταν τελειώνει :whistlink:
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 01 Αύγ 2018, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
QsisVTS έγραψε:είναι πολύ καλύτερη η nutella
Κανόνισε για θα φας ΜΠΑΝ που θα το πουν στις ειδήσεις.

Άκου η nutella καλύτερη από μερέντα

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#526803 τι να κάνω ρε φίλε :s_dunno αφού έτσι μου φαίνεται

και όχι απλά καλύτερη, με διαφορά καλύτερη
Άβαταρ μέλους
By g8777
#526804 Δυστυχως η μερεντα και η νουτελλα μεταβολιζονται με πολυ γρηγορο ρυθμο , εξ ου και η θερμιδικη τους αποδοση στα υψη. Μπορεις να χρησιμοποιησεις ψωμι για να επιβραδυνεις την καυση αλλα χανεται ολη η εμπειρια να τρως με κουταλι σκετη. :(