g8777 έγραψε:Μπράβο μωρέ ψυχουλα μου, ήξερα πόσο το ήθελες. Αντε, με μια ανάσα.
πάπαλα, τόση κρεατίνη και το συκώτι ακόμα κομπλε
g8777 έγραψε:Μπράβο μωρέ ψυχουλα μου, ήξερα πόσο το ήθελες. Αντε, με μια ανάσα.
rx8_drifter έγραψε:
Τα υπόλοιπα βέβαια μια χαρά (τις εξετάσεις τις έκανα μετά απο μια βδομάδα κρεπάλης οποτε χοληστερίνες και τριγλυκερίδια δείτε τα λίγο με συγκατάβαση). Αιματοκρίτης τουρμπο εξ απανέκαθεν
![]()
Τώρα παίρνω συμπλήρωμα D και θα τις επαναλάβω σε κανα μήνα, είμαι περίεργος να δώ τί θα γίνει.
)
QsisVTS έγραψε:καλά ναι, εγώ εδώ είχα φάει ένα τοστάκι πριν κοιμηθώ (δεν αντέχω να κλείσω πολλές ώρες με άδειο στομάχι και κυρίως να κοιμάμαι νηστικός, είναι δεδομένο ότι θα ξυπνήσω να φάω) και με ζάλιζαν ότι δεν θα είναι σωστή η εξέταση και να την έκανα άλλη μέρα, η στον πατέρα μου μετά από παϊδάκια αν θυμάμαι σωστά του έδειχνε στο θεό τη γgt (αυτή την είχα φτάσει εγώ οριακά 5 μέρες μετά που πήγα και την είδα με μεθύσι και αντιβίωση)
τώρα τρώω ένα τοστάκι
QsisVTS έγραψε:
YΓ πού είναι ο γκεάκος να μας πει τα δικά του με τους διατροφολόγους;
Geo f1 έγραψε:QsisVTS έγραψε:
YΓ πού είναι ο γκεάκος να μας πει τα δικά του με τους διατροφολόγους;
Κλειστο λογω διακοπων
Κοινως τα χω κανει ΠΑΛΙ σκατα
απλά ράψε και κόψε τελείως τη σκουπιδίλα
), αλλά και το άλλο σε χορταίνει και ας μην σου τρέχουν τα σαλάκια μόνο και μόνο στη σκέψη
Dimitris_P έγραψε:Διαιτολόγος το είπε αυτό;QsisVTS έγραψε:καλά ναι, εγώ εδώ είχα φάει ένα τοστάκι πριν κοιμηθώ (δεν αντέχω να κλείσω πολλές ώρες με άδειο στομάχι και κυρίως να κοιμάμαι νηστικός, είναι δεδομένο ότι θα ξυπνήσω να φάω) και με ζάλιζαν ότι δεν θα είναι σωστή η εξέταση και να την έκανα άλλη μέρα, η στον πατέρα μου μετά από παϊδάκια αν θυμάμαι σωστά του έδειχνε στο θεό τη γgt (αυτή την είχα φτάσει εγώ οριακά 5 μέρες μετά που πήγα και την είδα με μεθύσι και αντιβίωση)
Αυτό η διαιτολόγος μου λέει ότι είναι τεράστιο λάθος, το ψωμί δεν μεταβολίζεται το βράδυ, οπότε πρακτικά τρως ένα τούβλο. Είναι μεν ελαφρύ, αλλά δεν βοηθάει. Καλύτερα ένα φρούτο
g8777 έγραψε:Και γω αυτο ξερω.Μερέντα etc δεν έχω φάει. Είναι καλή;![]()
Μιλαμε για σκετο ψωμι ετσι; Γιατι αν το φας με μαρμελαδα / βιταμ/ μελι/μερεντα etc τοτε μια χαρα μεταβολιζεται καθως "κοροιδευει" το στομαχι.

QsisVTS έγραψε:είναι πολύ καλύτερη η nutellaΚανόνισε για θα φας ΜΠΑΝ που θα το πουν στις ειδήσεις.

αφού έτσι μου φαίνεται
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]