Deleted User 1 έγραψε:Έχουμε κάναν IT Director στο φόρουμ που να ψάχνεται? Μόλις πούλεψε ο δικός μας...
Κάτω από 50.000€;
Deleted User 1 έγραψε:Έχουμε κάναν IT Director στο φόρουμ που να ψάχνεται? Μόλις πούλεψε ο δικός μας...
Serf έγραψε:Έχει "πλάκα" που συζητάμε τα αυτονόητα, δηλαδή ότι το ΙΚΑ βγαίνει για ελέγχους...
babakos έγραψε:Φεύγει (εφυγε) ο Κώστας Φ ;
Αυτός δεν ηταν ΙΤ Director ;
mjacob έγραψε:για έρανο;
rx8_drifter έγραψε:Αυτό που έχει πλάκα είναι ο "ορισμός" του κατώτερου μισθού απο 1/1/2017
Τι έγινε;;;;

a person who runs this company is retarded
QsisVTS έγραψε:τροποποιητικές συμβάσεις ασαπ, η προκάτοχός μου όταν γίνονταν μειώσεις έπαιρνε τηλ τα πελατόνια και τους έλεγε
"το ξέρετε ότι έχει πέσει η βασικός μισθός και πλέον μπορείτε να τους δίνετε τόσα;"
"το ξέρετε ότι πλέον μπορείτε να έχετε τους υπαλληλους σας εκ περιτροπής;
ΕΥΤΥΧΩΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ κάποιοι της το έκλειναν στη μάπα
εμένα μου έδωσαν τους άλλους που έμεναν στη γραμμή
gianik έγραψε:
Οσο ασχημο κ αν ακουγεται , αυτο θες ομως απο τον λογιστη σου.Να σε ενημερωνει για τετοιες αλλαγες κ.λ.π
Deleted User 1 έγραψε:Επίσης υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο. Από τη στιγμή που δεν είμαι 100% αποφασισμένος, μήπως και χρησιμοποιούσα την πρόταση (όταν πλέον την έχω και επισήμως γραπτώς) για πιθανή αύξηση εδώ που είμαι. Αλλά αυτό θέλει πολύ λεπτούς χειρισμούς γιατί είμαι μόλις 8 μήνες εδω και γενικά μου έχουν φερθεί άψογα.
funkyreverend έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Επίσης υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο. Από τη στιγμή που δεν είμαι 100% αποφασισμένος, μήπως και χρησιμοποιούσα την πρόταση (όταν πλέον την έχω και επισήμως γραπτώς) για πιθανή αύξηση εδώ που είμαι. Αλλά αυτό θέλει πολύ λεπτούς χειρισμούς γιατί είμαι μόλις 8 μήνες εδω και γενικά μου έχουν φερθεί άψογα.
Απλώς και μόνο για τα λεφτά, έχεις χάσει αν αναφέρεις πρόταση από αλλού. Η μόνη περίπτωση να σου κάτσει τέτοιο πράγμα χωρίς να γίνεις στόχος και απλώς να δώσεις περισσότερο χρόνο στο τωρινό αφεντικό σου να βρει αντικαταστάτη, είναι να κινηθείς ΚΑΙ οριζόντια. Δηλαδή, να ζητήσεις έξτρα ή λίγο διαφορετικές αρμοδιότητες.
Το βλέπω να συμβαίνει καθημερινά και δεν ανοίγει μύτη. Αντίθετα, λένε ότι σε αντιπρόταση από τον τωρινό εργοδότη, 85% των ατόμων τελικά (τους) φεύγουν μέσα στο εξάμηνο από την κρίση.
Σόρι που δεν μπορώ να βοηθήσω στο δίλημμά σου, τι τραβάει η ψυχή σου είναι το θέμα. Η ψυχρή λογική δεν βγάζει κατά Παρέτο βέλτιστη λύση.
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]