Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Corto Maltese έγραψε:Επίσης να παρατηρησω την απέραντη μούγκα στο μαύρισμα των παλαιοπασόκων που γιγάντωσαν το ΣΥΡΙΖΑ, φεύγοντας από το εξαγνισμένο μέσω σαμαρίασης νεοπασόκ, σε κάτι Τσουκαλάδες, Βουδούρηδες κλπ. Χάλασε τη μανέστρα μάλλον.

+Ταμήλος

http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekl ... 68369.html

Απ' την άλλη...

http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekl ... 68557.html

Ο Κ. Λαπαβίτσας, πρώτος στην Ημαθία. Πανηγύρισε συγκινημένος με τον ύμνο του ΕΑΜ

:vava: :vava: :vava: :vava: :vava:

#nta_nta_ntirlantanta
Άβαταρ μέλους
By g8777
#68197 Τον Μάρτη του 87 που λες Τριντεντ έτυχε να είμαι στο ίδιο τραπέζι στα Δειλινά με τον σχωρεμενο τον Αρκουδεα. Κάποια στιγμή λοιπον έρχεται ένας τυπακος και κάτι τουψυθιριζει στ αυτί.." Πατιστα και Κλαουδατο , λίμπα λέμε. Σπάσε γιατί βγαίνει η Αλέξια." Στην συνέχεια της βραδιάς βέβαια και καμποσα μπουκάλια Ballantines μου είπε "Ρε μλκ g8777 νομίζει ο Μεγαλος οτι θα με σουταρει έτσι στην ψύχρα; Δώσε ρε Κώστα!!" (Είχε βγει ο Χαριτοδιπλωμένος)
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#68199 Hθελες carl orff πουλάκι μου εσυ για να γκαβλώσεις εδδιε και σε απογοήτευσε :shifty:

Ο σκάι αυτό είπε 224v,

http://www.skai.gr/news/politics/articl ... u-maximou/

Η αλήθεια είναι οτι λέγανε τη ΝΔ χούντα, αλλά αδίκως, ακόμα κι ο Γκιζίκης παρέδωσε την κυβέρνηση :lol:

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ κουτσαβάκι :s_roses
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
rx8_drifter έγραψε:Hθελες carl orff πουλάκι μου εσυ για να γκαβλώσεις εδδιε και σε απογοήτευσε :shifty:

Απλά καταλαβαίνεις ότι αν αυτό θεωρείται ΟΚ, εξίσου ανεκτός θα είναι κάποιος παιάνας, μνημόσυνο Μελιγαλά κλπ.

Για μένα και οι μεν και οι δε που ασχολούνται σοβαρά με σκονισμένα και νεκρά εξαπτέρυγα ηλικίας 70 χρονών είναι εξίσου καθυστερημένοι.
Απλά από το lapavicha που το παιζε και σοβαρός οικονομολόγος δεν περίμενα να αγγίξει επίπεδο ΧΑ.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#68203 ΄Ολη η εμφυλιοπολεμική παραφιλολογία εξυπηρετεί ένα μόνο σκοπό: απομάκρυνση από την ταμπακιέρα. Το πρώτο πράγμα που θέλω να μάθω από την νέα κυβέρνηση δεν είναι πού θα ορκιστεί το κάθε στέλεχος, αλλά αν θα κλείσει την αξιολόγηση, αν θα επιδιώξει κάποια συμφωνία με την ευρώπη και λοιπά άλλα θεματάκια που κάνουν τζιζ*.

*παραδέχομαι ότι είναι νωρίς ακόμα.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
j.marr έγραψε:Ποιό ακριβώς το πρόβλημα με τον σαμαρά που δεν παρέδωσε. :hmmm: :hmmm:

Δεν γούσταρε δεν το εκανε.

Αν είσαι υπεύθυνος πολιτικός που πιστεύεις στους θεσμούς και τη συνέχεια του κράτους παραδίδεις στον επόμενο πρωθυπουργό, τον συγχαίρεις και τους εύχεσαι ο,τι καλύτερο.

Σαν το μωρό παιδί έκανε ο γελοίος....
Άβαταρ μέλους
By YAMA
EDDIE_147 έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Επίσης να παρατηρησω την απέραντη μούγκα στο μαύρισμα των παλαιοπασόκων που γιγάντωσαν το ΣΥΡΙΖΑ, φεύγοντας από το εξαγνισμένο μέσω σαμαρίασης νεοπασόκ, σε κάτι Τσουκαλάδες, Βουδούρηδες κλπ. Χάλασε τη μανέστρα μάλλον.

+Ταμήλος

http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekl ... 68369.html

Απ' την άλλη...

http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekl ... 68557.html

Ο Κ. Λαπαβίτσας, πρώτος στην Ημαθία. Πανηγύρισε συγκινημένος με τον ύμνο του ΕΑΜ

:vava: :vava: :vava: :vava: :vava:

#nta_nta_ntirlantanta

Δημοκρατία έχουμε οπότε η απόφαση της πλειοψηφίας οφείλεται είναι αποδεκτή και η απόφαση της μειοψηφίας οφείλεται να είναι σεβαστή. Από εκεί και πέρα δυστυχώς ο Έλληνας δε θα αλλάξει νοοτροπία όπως το να είναι για τη πάρτη του..... και να κάνει ότι του καπνίσει. Έχει αποδείξει ότι ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ από τους πολιτικούς χωρίς να σκέφτεται να ιδρώσει, να ματώσει και να πεί "ναι ρε πστ, εγώ θα τα αλλάξω όλα και για τους άλλους". Μόνο αν μπεί κανας Τούρκος στη χώρα θα ξυπνήσουμε μάλλον....

Ξεχωρίζω τα εξής:

Θα κοπεί ο ΕΝΦΙΑ(αλλά θα πληρωθούν οι τελευταίες δόσεις όπως είχε πει και ο Τσίπρας πριν τις εκλογές για τους μαλάκες Έλληνες που περίμεναν τι θα πεί) και θα αντικασταθεί με κάτι άλλο, η ΕΡΤ θα ξανανοίξει, θα κυνηγηθούν ορισμένοι που τα άρπαξαν χοντρά, η Λάτσαινα και η Αγγελοπούλου θα πάρουν τα πετρέλαια της χώρας και τα υπόλοιπα ενεργειακά με τη προϋπόθεση ότι θα"χαρίσουν" από 2 έως 5 ή και παραπάνω δίς ευρώ για να μή χρεοκοπήσει η χώρα και πολλά άλλα ωραίαααααα..

Τη ΝΔ που το έπαιξε πολύ έξυπνα και δε πήγε σε αξιολόγηση για να μήΝ επωμιστεί το βάρος νέων μέτρων μετά της φράσης "τέλος με το μνημόνιο" καθώς θα εξαφανιζόταν το Μάρτιο, όπως ακριβώς το έπαιξε Καραμανλής του 2009 με αποτέλεσμα όλο το βάρος αυτή τη στιγμή να πέφτει στο ΣΥΡΙΖΑ.

Τους Έλληνες που κοιμήθηκαν αφού δε θα δεχόντουσαν ποτέ ότι φταίνε οι ίδιοι για τα σκατά της χώρας καθώς άκουγαν επί καθημερινής βάσεως ότι φταίνε οι Δανειστές, η Μέρκελ, η Τρόϊκα και ότι μόνο η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει απέναντί τους. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Την εφορία η οποία τώρα θα δουλεύει ρολόϊ και μη μου απογοητευθεί κανείς εαν του τα αρπάξει γιατί "δε δέχτηκε" να πληρώσει τους φόρους! Μη ξεχνάτε το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο εξάλλου για το οποίο έχουν συμφωνήσει και τα 2 πρώτα σε ψήφους κόμματα. Ελπίζω να διαψευστώ αλλά περιμένω καταπλητικό υπόγειο παρακράτος ΝΔ με ΧΑ το οποίο θα τα κάνει όλα σαλάτα καθώς οι δεξιοί δε δέχονται με καμία δύναμη τους αριστερούς στην εξουσία, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα πραγματικό ποσοστό αριστερών(ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΩΝ) στο ~8%.

Και το κερασάκι στη τούρτα...

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους κουκουέδες (τους πραγματικούς όμως) και τους απογοητευμένους από το μνημόνιο δεξιούς που δεν ήθελαν ΧΑ αλλά που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. (ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γιατί πολύ απλά το χειριστήκατε με τρόπο που θύμισε παλιό ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Φανατικοί ΚΚέδες να ψηφίζουν Καμμένο και Τσίπρα ρε παιδιά; Αφού εσείς είσαστε βαμμένοι μέχρι το κόκαλο. Έτσι δεν είναι;)

Αφιερωμένο σε πολλούς που απλά δε κατάλαβαν πως μπήκαν οι ΑΝ.ΕΛ στη Βουλή...
Άβαταρ μέλους
By j.marr
Hellenic tifosi έγραψε:
j.marr έγραψε:Ποιό ακριβώς το πρόβλημα με τον σαμαρά που δεν παρέδωσε. :hmmm: :hmmm:

Δεν γούσταρε δεν το εκανε.

Αν είσαι υπεύθυνος πολιτικός που πιστεύεις στους θεσμούς και τη συνέχεια του κράτους παραδίδεις στον επόμενο πρωθυπουργό, τον συγχαίρεις και τους εύχεσαι ο,τι καλύτερο.

Σαν το μωρό παιδί έκανε ο γελοίος....

Αυτές τις συμβολικές (και καλά) |λογοκρισία| να μην είχαμε θα είμασταν κάμποσα χρόνια μπροστά σαν χώρα.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#68220 Καθόλου συμβολικό δεν είναι, είναι βαθιά ουσιαστικό. Όσο περισσότερο κατευνάζεις τα πάθη και τα μίση, τόσο περισσότερο "εκπαιδεύεις" και συνηθίζεις τον κόσμο να σκέφτεται με τη λογική και όχι με το θυμικό. Τόσο περισσότερο βγάζεις προς τα έξω την εικόνα μιας Ελλάδας όπου το κράτος έχει συνέχεια.

Κατά τα λοιπά, τα πραγματικά δυσκολα αρχίζουν τώρα - πραγματικά "κρατάμε ανάσα" να μην παρατεντώσει και σπάσει το σκοινί.....
Άβαταρ μέλους
By dstou
Φανατικοί ΚΚέδες να ψηφίζουν Καμμένο και Τσίπρα ρε παιδιά; Αφού εσείς είσαστε βαμμένοι μέχρι το κόκαλο. Έτσι δεν είναι;)

Αφιερωμένο σε πολλούς που απλά δε κατάλαβαν πως μπήκαν οι ΑΝ.ΕΛ στη Βουλή...

Για κάνε εξπλέιν εδώ. 4,5% πήρε το κάπακάπα το 2012, 5,5% τώρα, +22% δηλαδής. Και βρήκε και κουκιά για να ενισχύσει και άλλα κόμματα? Δηλαδή αν δεν τα ενίσχυε πόσο θα έπιανε ο θεατής Κουτσούμπας?
Άβαταρ μέλους
By liostemi
EDDIE_147 έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Hθελες carl orff πουλάκι μου εσυ για να γκαβλώσεις εδδιε και σε απογοήτευσε :shifty:

Απλά καταλαβαίνεις ότι αν αυτό θεωρείται ΟΚ, εξίσου ανεκτός θα είναι κάποιος παιάνας, μνημόσυνο Μελιγαλά κλπ.

Για μένα και οι μεν και οι δε που ασχολούνται σοβαρά με σκονισμένα και νεκρά εξαπτέρυγα ηλικίας 70 χρονών είναι εξίσου καθυστερημένοι.
Απλά από το lapavicha που το παιζε και σοβαρός οικονομολόγος δεν περίμενα να αγγίξει επίπεδο ΧΑ.

Ας πούμε, έτσι "χαζά" βρε αδερφέ, ότι με την επίσκεψη στην Καισαριανή έστειλε και καλά "μήνυμα" στην Μέρκελ (για το γνωστό θεματάκι...)... ο Μελιγαλάς όμως που γράφεις, τί σχέση έχει με την Καισαριανή?..
(πάντως κι εγώ είμαι κατά των παρελάσεων...).