Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#76559 Η μπαταρία δυστυχώς ρουφάει. Η συνάδελφος που το έχει εδώ δίπλα σκέψου ότι στο 9-10ωρο που καθόμαστε γραφείο και το χει σε wifi και ψιλοχαζευει και κανα viber, της τρώει 30-40%. Και δεν έχει και fb να τραβάει με το μπουρι της σόμπας.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#76560 Από το G7 που έχει η δικιά μου δεν έχουμε παράπονο μέχρι τώρα.
Αυτό όμως έχει και καλή μπαταρία.
Υποθέτω το P7 που ανήκει στην ακριβή σειρά θα είναι αντίστοιχα καλό.
Σε μαγαζί που το είχα δουλέψει λίγο πάντως μου άρεσε.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#76571 Αν και θα προτιμούσα το G2 κι εγώ, μια χαρά μου φαίνεται το Huawei (πλην μπαταρίας)
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#76602 Πως είναι δυνατόν να πωλείται εδώ κατά πολύ πιο φθηνά απ ότι το χουν οι Κινέζοι :hmmm: ;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#76867 Για G3 16αρι δε φτανουνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#76924 900€ το νεο note edge στα public..κουκλι

< 3
Άβαταρ μέλους
By pik.
Geo f1 έγραψε:900€ το νεο note edge στα public..κουκλι

< 3

σε προσφορα ειναι;
Άβαταρ μέλους
By corsair
g8777 έγραψε:Ωραία. :) Περιμένω και το ΟΚ του κορσεριου και προχωράω σε παραγγελία.

:s_thumbsup :s_thumbsup

O.K.

:shifty:

Καλό ειναι μωρέ και η Χαβάι εχει σταθερά καλή πχιοτητα. Το συγκεκριμενο μάλιστα παιρνει και 2 Sim (αν δεν κανεις χρήση SD) Απο εκει και περα τα 2500mah δεν ειναι άσχημα, αλλα ουτε και περιμένεις κατι ιδιαιτερο.
Άβαταρ μέλους
By pik.
g8777 έγραψε:Ωραία. :) Περιμένω και το ΟΚ του κορσεριου και προχωράω σε παραγγελία.

:s_thumbsup :s_thumbsup

http://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B ... dition=new

Για 40Ε πανω...
αλλα και παλι μπορει να το βρισκει μεγαλο οποτε...
Άβαταρ μέλους
By gakost
#76973 2 ερωτήσεις.
Μεταξύ του ΜΧ4 και του G3 (855) και Z2 με κύριο κριτήριο την κάμερα τι προτειμάμε
To G3 855 με τo 858 είναι μεγάλες οι διαφορές τους; Αξίζει το 1 παραπάνω 1γιγα τα εξτρά φράγκα;
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#76977 ειναι τρελα να αγοραζεις κινητο εχοντας σαν πρωτο κριτηριο την καμερα του.

ΕΛΕΟΣ
Άβαταρ μέλους
By elteo
popolaros έγραψε:ειναι τρελα να αγοραζεις κινητο εχοντας σαν πρωτο κριτηριο την καμερα του.

ΕΛΕΟΣ

Είναι τρελά να αγοράζεις αυτοκίνητο με πρώτο κριτήριο την οδική συμπεριφορά. Καταλαβαίνεις πως το εννοώ έτσι;

Γακοστ αν θες κάμερα για μένα 1020 ή τον διάδοχο του αν υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#76994 Καμία σχέση...
Κατά τ άλλα ανάλογα τις ανάγκες του καθενός. Αν ο άλλος θέλει να βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες χωρίς να κουβαλά μια κάμερα σαφώς θα προτιμήσει το κινητό με την καλύτερη κάμερα.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
gakost έγραψε:2 ερωτήσεις.
Μεταξύ του ΜΧ4 και του G3 (855) και Z2 με κύριο κριτήριο την κάμερα τι προτειμάμε
To G3 855 με τo 858 είναι μεγάλες οι διαφορές τους; Αξίζει το 1 παραπάνω 1γιγα τα εξτρά φράγκα;

Εκεί που έχουν φτάσει οι κάμερες (hw και sw) δεν νομίζω να καταλάβεις τόσες διαφορές. :hmmm: