Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#357441 Δες ότι ακόμα και στις αναμνηστικές φωτογραφίες, δεν ήταν δίπλα στους υπολοίπους μας....
Με τι τραύματα μεγάλωσε αυτό το παιδί... :(

Εικόνα

Εικόνα

Και από τη μία δεν είμαστε στο 80, αλλά οι προκαταλήψεις ακόμα καλά κρατούν. Πόσα παιδάκια ΑΜΕΑ έχουμε στην ομάδα, που είτε οι γονείς είτε το σχολείο σε νήπια-δημοτικό, δεν "έβλεπαν" το πρόβλημα. Και πόσο πιο εύκολα θα είχε βελτιωθεί η κατάσταση.
Γιατί θέμα με το παιδάκι του τσιγάρου ή με τις ψείρες, είναι ότι τα υπόλοιπα παιδιά είναι σκληρά. Το ίδιο σκληρά με κάποιο παιδάκι με μαθησιακές δυσκολίες, με δυσκολίες στην ομιλία κλπ. Δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις τύπου down, που οι ιδιαιτερότητες είναι εμφανείς.
Τέσπα, άλλο θέμα άνοιξα και κακώς.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
kyr80 έγραψε:Δες ότι ακόμα και στις αναμνηστικές φωτογραφίες, δεν ήταν δίπλα στους υπολοίπους μας....
Με τι τραύματα μεγάλωσε αυτό το παιδί... :(

Εικόνα

Εικόνα

Δεν παρακολούθησα το θέμα. Διάβασα μόνο αυτό το ποστ και κοίταξα τις φωτογραφίες.
Εγώ όλα τα παιδάκια μαζί τα βλέπω. Δεν βλέπω κάποιον παράμερα. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#357475 Λογικά για την γεματούλα θα λέει πάνω αριστερά στην πρώτη φωτό και κάτω αριστερά στην δεύτερη.
Εσυ Κυριάκο που είσαι? :roll:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#357864 Επειδή έχει πάρει άσχημη τροπή το θέμα και με ψυχοπλακώσατε θα σας παρασύρω λίγο ρωτώντας αν ξέρετε καθόλου μέρη να κοιτάξω για παιδικά έπιπλα στην ευρύτερη Αθήνα. Χρειάζεται αναβάθμιση το δωμάτιο της κόρης μου ετών 6. Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#358206 1η αποπειρα σημερα να μαθουμε να δενουμε τα κορδονια στευθηκε με απολυτη

Αποτυχια...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
sknipper έγραψε:Επειδή έχει πάρει άσχημη τροπή το θέμα και με ψυχοπλακώσατε θα σας παρασύρω λίγο ρωτώντας αν ξέρετε καθόλου μέρη να κοιτάξω για παιδικά έπιπλα στην ευρύτερη Αθήνα. Χρειάζεται αναβάθμιση το δωμάτιο της κόρης μου ετών 6. Ευχαριστώ.

Επειδή έψαχνα και εγώ πριν μερικούς μήνες, οι περισσότεροι τα ίδια έχουν απο σχέδια, αλλάζουν οι τιμές.
Δεν ξέρω ποια περιοχή σε βολεύει, αλλά στον Βασιλειάδη στο Χαλάνδρι ειχαμε βρει την μεγαλύτερη ποικιλία και ενημερωμένους πωλητές.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Νίκος Παππάς έγραψε:
sknipper έγραψε:Επειδή έχει πάρει άσχημη τροπή το θέμα και με ψυχοπλακώσατε θα σας παρασύρω λίγο ρωτώντας αν ξέρετε καθόλου μέρη να κοιτάξω για παιδικά έπιπλα στην ευρύτερη Αθήνα. Χρειάζεται αναβάθμιση το δωμάτιο της κόρης μου ετών 6. Ευχαριστώ.

Επειδή έψαχνα και εγώ πριν μερικούς μήνες, οι περισσότεροι τα ίδια έχουν απο σχέδια, αλλάζουν οι τιμές.
Δεν ξέρω ποια περιοχή σε βολεύει, αλλά στον Βασιλειάδη στο Χαλάνδρι ειχαμε βρει την μεγαλύτερη ποικιλία και ενημερωμένους πωλητές.

Από το Moto G

Aπο εκεί παραγγείλαμε κι εμείς. Εγώ δεν ασχολήθηκα, αλλά από ότι μου είπε η κυρά είναι όπως τα λέει ο Νίκος Πάππας. Και μάλλον σε αντίστοιχη ποιότητα, έχει τις καλύτερες τιμές.
Άβαταρ μέλους
By nEK
Nikos! έγραψε:Ξέρει κανείς αν οι παιδικοί είναι ανοιχτοί αύριο?

< >

Μαλλον ειναι, εμεις θα παμε.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#358562 Το νηπιαγωγειο σε εμας ειναι κλειστο.
Για τους παιδικους σταθμους που ρωτησα στον Δημο θα ανοιξουν κανονικα.πρωι πρωι πριν τα ξυπνησεις παρε τηλεφωνο Νικολα..
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#358691 Ο μικρός είναι στον 7,5 μήνα κ ήδη έχει αρχίσει κ λέει μπμπμπμπ-μπμπμπά !!! Έχει κάθε μέρα φροντιστήριο με τη μαμά του!

Ω ρε χαμός !!!

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
PeterPan έγραψε:Ο μικρός είναι στον 7,5 μήνα κ ήδη έχει αρχίσει κ λέει μπμπμπμπ-μπμπμπά !!! Έχει κάθε μέρα φροντιστήριο με τη μαμά του!

Ω ρε χαμός !!!

< >

Να ξέρεις, πλησιάζει ο καιρός να πάρεις μεγαλύτερο νούμερο πάνες.

Για εσένα φυσικά! :lol: :inlove: :inlove: Μιλάει η πείρα... :lol: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By nEK
#358826 Οι πανες εχουν ημερομηνια ληξης?
Μας εχουν περισσεψει 4-5 πενηνταδες νο4&5. Σκεφτομαστε να τις δωσουνε αλλα μηπως και να τις κραταγαμε για το επομενο...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#358872 Όχι δεν έχουν. Το πολύ πολύ να βρεις κάνα έντομο αν δεν είναι εντελώς κλειστές.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#358882 2η μέρα με τον μικρό με πυρετό 39+ , σήμερα κάναμε το άμεσο τεστ γρίπης Α-Β καθώς κ strep test βγήκαν αρνητικά.. Το μεσημέρι μου λέει με ύφος κλαψομαριας..: μπαμπά σε παρακαλώ μην πας στο γήπεδο σήμερα , κάτσε εδώ να μου κάνεις παρέα κ να το δούμε μαζί γιατί η μαμά θα θέλει να δει prison break κ δεν θα με αφήσει..

Οπότε KWSMen μην με περιμένεις...