edmond έγραψε:Γιατί εγώ όμως βλέπω τα αργεντινούλια να το σηκώνουν;
, να θυμηθουμε το αιωνιο διλλημα: Ντιεγκο ή Πελε.«Η εποχή του Μαραντόνα ήταν φανταστική, μας έκανε όλους παθιασμένους με το ποδόσφαιρο. Ένας μόνο παίκτης μπορούσε να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο σέρνοντας την ομάδα πίσω του. Αλλά σήμερα κάτι τέτοιο είναι πολύ πιο δύσκολο. Και ο Μέσι είναι το Νο.1 στην ιστορία του ποδοσφαίρου, χωρίς καμία αμφιβολία»
για να αποδωσουν .kovathe έγραψε:Σωστός ο Λουίς Ενρίκε..Τι έκανε ο Μέσι;
Ακριβώς έτσι είναι. Ωραίος ήταν ο Μαραντόνα, τυπάς, μάγος, παικταρας κλπ κλπ, αλλά αυτά που έχει κάνει και ακόμα κάνει ο Μέσσι, σε ένα ποδόσφαιρο που παίζεται με ταχύτητα 2Χ ή και 3Χ σε σχέση με τότε, απλά δεν υπάρχουν και δεν ξέρω αν θα τα ξαναδούμε ποτέ.
Μέσσι μακράν και άνετα the goat....
Είμαστε πολύ τυχεροί που τον είδαμε στην εποχή μας.
Νίκος Παππάς έγραψε:kovathe έγραψε:Σωστός ο Λουίς Ενρίκε..Τι έκανε ο Μέσι;
Ακριβώς έτσι είναι. Ωραίος ήταν ο Μαραντόνα, τυπάς, μάγος, παικταρας κλπ κλπ, αλλά αυτά που έχει κάνει και ακόμα κάνει ο Μέσσι, σε ένα ποδόσφαιρο που παίζεται με ταχύτητα 2Χ ή και 3Χ σε σχέση με τότε, απλά δεν υπάρχουν και δεν ξέρω αν θα τα ξαναδούμε ποτέ.
Μέσσι μακράν και άνετα the goat....
Είμαστε πολύ τυχεροί που τον είδαμε στην εποχή μας.
Μήπως πήρε μία μέτρια εθνική ομάδα και την έκανε κυπελλούχο κόσμου; Όχι ακόμα.
Ή μήπως πήγε σε μία μέτρια οι ιταλική και την ανέβασε στην κορυφή της Ιταλίας και της Ευρώπης;
Η Μπαρτσελόνα ήταν ήδη μεγαθήριο όταν πήγε ο Μέσι.
Βασικά, τον είδαμε πολύ ενώ τον Ντιέγκο όχι και τόσο. ΜΚΔ, ίντερνετ, πολλά κανάλια, συνετέλεσαν σε αυτό.
Ως προσωπικότητες δε, καμία σχέση.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]