Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#260725 Πάλι καλά που δεν θα πάω στη δουλειά σήμερα :yahoo: :yahoo: (ακόμα τουλάχιστον... ελπίζω να μην σκάσει τηλεφωνηματάκι... :lipsealed: )
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#261320 Μου αρέσει που σήμερα πήγαμε στην Πυροσβεστική Ακαδημία μαζί με την :inlove: και δώσαμε εξετάσεις για την πιστοποίηση.
Δεν μου αρέσει που ήταν στυλ πανελληνιες κτλ...

Τώρα αν πέρασα, θέλω να πιστεύω πως ναι (έχουμε καμία άκρη να μάθουμε; :lol: )

Εικόνα

Α! μου αρέσει και το πρώτο μπάνιο της σεζόν! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#261390 Μπράβο Θάνε! Τα αθηναϊκά βουνά θα είναι περισσότερο ασφαλή από φέτος!!!

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By htanso21
Anonymous Founder έγραψε:Εύγε νέε μου!

χαχα σε ευχαριστώ αγορίνα μου!

Dimitris_P έγραψε:Μπάνιο με τη μάνικα ή θάλασσα;
Καλή επιτυχία!

Θάλασσα, ακόμα δεν έχω φάει νερό με την μάνικα (δεν θα γλιτώσω, το βλέπω). Σε ευχαριστώ!

Νίκος Παππάς έγραψε:Μπράβο Θάνε! Τα αθηναϊκά βουνά θα είναι περισσότερο ασφαλή από φέτος!!!

χαχαχα απο του χρόνου, φέτος μόνο τηλεφωνικό (κέντρο) :metalo:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#261751 Μου άρεσε το κούρεμα έκπληξη σε Τούρκο μαγαζί τρύπα που ανακάλυψα στη γειτονιά, το έβλεπα καιρό αλλά δεν το είχα τολμήσει. Εξαιρετική περιποίηση, αποτελέσμα πολυ καλό, τιμή σχεδόν μισή από άλλου, και πολυ ενδιαφέρουσα εμπειρία, Μάστορης ο τύπος... Είχε κάτι ξυράφια κοφτερά άλλο πράγμα, μου έβαλε και Μυρτω (like) και ταλκ που είχα χρόνια να το νιώσω... Στο τέλος δε, βγάζει έναν αναπτήρα τον ανάβει και τον κολλάει στα αυτιά μου διαδοχικά.... Μύρισε καμένο, μου έκαψε το χνούδι στα αυτιά! Δε το είχα ακουστά αυτό το κόλπο.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#261754 Δε μου έφταναν τα μικρά αλλά σεβαστά χύμα, προέκυψαν (δυστυχώς αναμενόμενα) και τα τσουβαλάτα με κάποιες περιπέτειες υγείας του πατέρα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#261762 αγαντα Ξιμ.
Άβαταρ μέλους
By markvag
JimClark έγραψε:Δε μου έφταναν τα μικρά αλλά σεβαστά χύμα, προέκυψαν (δυστυχώς αναμενόμενα) και τα τσουβαλάτα με κάποιες περιπέτειες υγείας του πατέρα.

Ώρες ώρες είναι να σε θέλει όμως... :( Περαστικά να είναι jim!