Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Χρήστος Λάππας έγραψε:Είπε και εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.

Ξαναρωτάω, πιστεύετε ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια συγκυβέρνηση ΝΔ ΧΑ όπως τώρα θα έχουμε ΣΥΡΙΖΑ Ψεκασμένους;

Τέτοιες συνεργασίες γινονται μονο πουστικα όπως μονο η δεξια ξέρει στην Ελλάδα. Κάτω απ το τραπέζι και με μεσάζοντες.
@ giannik
Τέτοιους σαν κι εσενα θέλουμε γι αυτο και περιμένω να πεταξεις τη σκούφια σου από τη χαρά σου αν καταφέρουν να ξηλωθούν όλο το φασισταριο απ τα σώματα ασφαλειας .
Ε; :)
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#68010 Bibendum, να σου θυμίσω λίγο πως εξελίχτηκε έτσι η συζήτηση;

Χρήστος Λάππας έγραψε:Είναι γενικά μ@λακία να βγαίνεις και να λες "εγώ το είχα πει", αλλά για την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ψεκασμένων εγώ το είχα πει.
Και είναι διασκεδαστικό να χαζεύεις παλιότερα μηνύματα στα οποία σε ρωτούν ειρωνικά "μιλάς σοβαρά; Τι εννοείς συνεργασία μεταξύ τους;" κλπ.

Φυσικά οι συμφορουμίτες που κάγχαζαν και κοροϊδεύαν αυτή την περίπτωση, τώρα είναι υπερβολικά χαρούμενοι για να κάτσουν να το σκεφτούν, αλλά όταν θα περάσει το hangover της νίκης ίσως θα έπρεπε να αναρωτηθούν σε κάποια στιγμή και για άλλες υποθέσεις με τις οποίες είχαν καγχάσει.

στο οποίο ο mjacob απάντησε το ακόλουθο:
mjacob έγραψε:Δεν σε πιάνω.
Εγώ δεν βλέπω και τόση ΤΟΥΜΠΕΚΑ, αντιθέτως βλέπω από πολλούς που είτε στήριξαν είτε ήλπιζαν, να κάνουν κριτική και να μιλάνε ανοιχτά γι αυτό. Και πως αλλιώς δλδ.
Ούτε βλέπω να βαφτίζει κανείς το ψάρι κρέας, ούτε τπτ.

Σε αντίθεση με την ΥΠΕΡ-ΤΟΥΜΠΕΚΑ των απανταχού φιλοΝΔ για τις σχέσεις της με τη ΧΑ, και έτερα φασισταριά τύπου Μουρούτης.
Που ακόμα και σήμερα προσποιούνται ότι απλά δεν υπήρξε ποτέ, μιας που βολεύονταν μια χαρά με συνεργασίες πίσω από κλειστές πόρτες και ΜΑΤατζήδικες ασπίδες, που βαφτίζαν το ψάρι γάτα του Schrödinger, και εθελοτυφλούσαν.

Και στην έμμεση ή άμεση διάθεσή τους να στηρίξουν τη βέβαια σταθερότητα που θα τους προσέφερε, δεν βλέπω πουθενά να αναλογίζονται την επέκταση της στήριξής τους στους άμεσα εμπλεκόμενους.

Ε λοιπόν την στήριξη (ουσιαστικά την ανυπαρξία στήριξης) του ναζιστικού κόμματος στην ΝΔ και τον αποκλεισμό πιθανότητας συνεργασίας της ΝΔ με ΧΑ από τα πιο επίσημα χείλη μπορούμε να τα σχολιάσουμε όσο θέλετε.

Θα έχουμε όμως κάποιο σχόλιο όχι για υποθετικά σενάρια, αλλά πλέον για την πραγματικότητα της επίσημης συνεργασίας, ουσιαστικά συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με Ψεκασμένους;
Άβαταρ μέλους
By dimik
rx8_drifter έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Είπε και εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.

Ξαναρωτάω, πιστεύετε ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια συγκυβέρνηση ΝΔ ΧΑ όπως τώρα θα έχουμε ΣΥΡΙΖΑ Ψεκασμένους;

Τέτοιες συνεργασίες γινονται μονο πουστικα όπως μονο η δεξια ξέρει στην Ελλάδα. Κάτω απ το τραπέζι και με μεσάζοντες.
@ giannik
Τέτοιους σαν κι εσενα θέλουμε γι αυτο και περιμένω να πεταξεις τη σκούφια σου από τη χαρά σου αν καταφέρουν να ξηλωθούν όλο το φασισταριο απ τα σώματα ασφαλειας .

κανείς δεν πρέπει να χαρεί σε τέτοιο ενδεχόμενο... :rtfm:

πρώτον γιατί αυτό λέγεται πολιτική δίωξη και ποινικοποίηση της ιδεολογίας
και 2ον γιατί την επόμενη φορά που θα βγεί "δεξιό" κόμμα δεν θα ήταν σωστό φαντάζομαι να αρχίσει να απολύει π.χ δασκάλους γιατί είναι αναρχοάπλυτοι αριστεροί.

ας λειτουργήσουν οι νόμοι και οι κανονισμοί στο κράτος και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του, δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν αν κάποιος αν ψηφίζει ΧΑ και είναι ένστολος αρκεί να κάνει σωστά κι εντός πλαισίων την δουλειά του όπως δεν ενδιαφέρει αν ένας δάσκαλος ψηφίζει ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ΚΚΕ.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#68016 Για να λέμε την αλήθεια όμως, πολλά πράγματα μπορεί να είναι ο Καμμένος (και εγώ προσωπικά να μην μπορώ να τον βλέπω), αλλά Ναζί εγκληματίας ΔΕΝ είναι.

Επίσης, ο Τσίπρας το πάει ΑΨΟΓΑ με την Εκκλησία. Δεν ορκίζεται θρησκευτικά, αλλά δεν τους το τρίβει και στη μούρη.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#68017 "Η Περιστέρα είναι γεννημένη μανούλα"

"Το καλύτερο παιδί της οδού Αρμονίας"

Κομιστής :s_hang
Άβαταρ μέλους
By j.marr
Hellenic tifosi έγραψε:Για να λέμε την αλήθεια όμως, πολλά πράγματα μπορεί να είναι ο Καμμένος (και εγώ προσωπικά να μην μπορώ να τον βλέπω), αλλά Ναζί εγκληματίας ΔΕΝ είναι.

Εγώ πάντως περιμένω ακόμα απάντηση για το πόσο "φασισταριό" μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει κυβέρνηση με Συριζα. :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#68022 Δεν προσπάθησε κανείς να εξισώσει τον Καμένο με τους εγκληματίες ναζιστές. Δεν ανέφερα εγώ τους ναζιστές.

Αλλά δεν είναι και συγκρίσιμες καταστάσεις. Από την μία μιλάμε για ανεπίσημες και ανεπιτυχείς προσπάθειες κάποιων να φέρουν σε επαφή ΝΔ και ΧΑ, προοπτική η οποία ήταν εξ αρχής καταδικασμένη, από την άλλη μιλάμε για επίσημη (σε επίπεδο κομμάτων) συμφωνία συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα που βγήκε να μας πείσει ότι μας ψεκάζουν για να ελέγξουν την σκέψη μας.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#68024 Πρώτη αντιπολιτευτική κίνηση
«Πολύ άσχημα ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας. Αγνοεί επιδεικτικά μία παράδοση αιώνων του Ελληνικού Έθνους, η πορεία του οποίου είναι συνυφασμένη με την Ορθοδοξία»

:s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
j.marr έγραψε:
Hellenic tifosi έγραψε:Για να λέμε την αλήθεια όμως, πολλά πράγματα μπορεί να είναι ο Καμμένος (και εγώ προσωπικά να μην μπορώ να τον βλέπω), αλλά Ναζί εγκληματίας ΔΕΝ είναι.

Εγώ πάντως περιμένω ακόμα απάντηση για το πόσο "φασισταριό" μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει κυβέρνηση με Συριζα. :shifty: :shifty:

Τζιμαρ είσαι απόλαυση. Για "ουδέτερος", "φιλελευθερος", "αδιάφορος" και μπλαζέ εξυπνάκιας που θες να το παίξεις, έχεις φάει τόσο τσούξιμο και έχεις βγάλει τόσο πόνο που έχεις κάνει το πετρολχέτζ μαγεία :inlove: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#68027 @ Asimov, Μαγκιά του Τσίπρα στο συγκεκριμένο.

rx8_drifter έγραψε: @ giannik

dimik έγραψε:κανείς δεν πρέπει να χαρεί σε τέτοιο ενδεχόμενο... :rtfm:

πρώτον γιατί αυτό λέγεται πολιτική δίωξη και ποινικοποίηση της ιδεολογίας
και 2ον γιατί την επόμενη φορά που θα βγεί "δεξιό" κόμμα δεν θα ήταν σωστό φαντάζομαι να αρχίσει να απολύει π.χ δασκάλους γιατί είναι αναρχοάπλυτοι αριστεροί.

ας λειτουργήσουν οι νόμοι και οι κανονισμοί στο κράτος και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του, δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν αν κάποιος αν ψηφίζει ΧΑ και είναι ένστολος αρκεί να κάνει σωστά κι εντός πλαισίων την δουλειά του όπως δεν ενδιαφέρει αν ένας δάσκαλος ψηφίζει ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ΚΚΕ.

+1. Και αναρωτιόμουν αν μόνο εμένα ενοχλεί ο ρεβανσισμός που βλέπουμε τις τελευταίες ώρες στο forum.
Άβαταρ μέλους
By liostemi
Χρήστος Λάππας έγραψε:+1. Και αναρωτιόμουν αν μόνο εμένα ενοχλεί ο ρεβανσισμός που βλέπουμε τις τελευταίες ώρες στο forum.

...ενοχλούμαι κι εγώ...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#68031 Οταν λέμε ρεβανσισμό εννοούμε την καζούρα που τρώνε οι πάππο προς πάππου ψηφοφόροι του Ποταμιού σήμερα; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#68034 Όχι. Εννοούμε μηνύματα σαν αυτό:

rx8_drifter έγραψε: @ giannik