Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Deleted User 1 έγραψε:Παίδες κάτι παίζει με το σκύλο των data. Ο σκύλος λέει ότι έχω φάει 245ΜΒ από την 1η του μήνα, ενώ η Wind λέει ότι έχω φάει μόλις 77ΜΒ. Η μέτρηση της Wind είναι σίγουρα πιο σωστή αλλά γιατί έχει ξεφύγει έτσι ο σκύλος? Το παρατήρησα και τον προηγούμενο μήνα. Έχει παρατηρήσει κανείς κατί παρόμοιο?

γιατί να μη βασίζεσαι στη wind σε συνδυασμό με το μετρητή του λειτουργικού που δεν έχουν ποτέ απόκλιση

έχει νόημα επιπλέον εφαρμογή για αυτό το ζήτημα;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#73867 Το μόνο νόημα που έχει είναι ότι εμφανίζει τα στοιχεία στα notifacations και δεν χρειάζεται να μπαίνεις ρυθμίσεις κτλ. Αλλιώς όντως δεν κερδίζεις κάτι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#73876 To πρόβλημα το έχουν οι κάτοχοι συμβολαίου ούτως ή άλλως. Εμείς με τις καρτούλες, και να τελειώσουν τα Data και να γίνει και λάθος, στ' @@ μας, αφού το ποσό που θα χάσουμε, είναι ούτως ή άλλως αστείο. Εγώ έχω να βάλω κάρτα πριν τα Χριστούγεννα, την έβγαζα με πακέτα. Τώρα θα βάλω κάποια στιγμή 10€, μιας και σαν υπόλοιπο, έχω λιγότερα από 3€.
Οπότε, και να μου τελειώσουν τα δεδομένα, θα χάσω λίγα €, σιγά το πράγμα. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#73878 στα συμβόλαια όσο ήμουν δεν είχαν και εφαρμογή , έπρεπε να μπεις στο site :dizzy:

στη κάρτα έχεις μια χαρά την εφαρμογούλα, όμως να πούμε ότι στη κάρτα άμα περάσεις τα δεδομένα σου (ή έχει λήξει το πακέτο σου και δε το πρόσεξες) "παίρνει" αυτόματα ένα 2ευράκι και σου δίνει ψίχουλα :thumbsdown:
μεγάλη πουστιά

στο συμβόλαιο που είχα περάσει λίγο τα δεδομένα μια φορά δεν είναι και τόσο φοβερή η χρέωση

στη κάρτα πρέπει να έχεις το νου σου

από την άλλη βάζεις περιορισμό στα δεδομένα σου (900ΜΒ πχ στο 1 γιγα) και αν είναι στα κλείνει και από και πέρα έχεις το νου σου και πας συντηρητικά

πάντως θα πω άλλη μια φορά πόσο με έχει βολέψει η καρτούλα σε σχέση με τη σύνδεση :metalo: 10αρικακι και τέλος
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 06 Φεβ 2015, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
QsisVTS έγραψε:στα συμβόλαια όσο ήμουν δεν είχαν και εφαρμογή , έπρεπε να μπεις στο site :dizzy:

Γιατί; Μπορείς να δεις στο site την μέχρι τώρα κατανάλωση; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Bayern7 έγραψε:
QsisVTS έγραψε:στα συμβόλαια όσο ήμουν δεν είχαν και εφαρμογή , έπρεπε να μπεις στο site :dizzy:

ναι στα συμβόλαια κανονικά (και στη κάρτα, αλλά στη κάρτα έχεις την εφαρμογή)

φτιάξει λογαριασμό και απλά μπαίνε από το browser, εγώ έτσι έπαιζα μπάλα και είχα πάντα το νου μου, ούτε εφαρμογές ούτε τίποτα

απλά στη σύνδεση κάθε μερικούς μήνες σου ζητάει να αλλάξεις το κωδικό σου :thumbsdown:
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 06 Φεβ 2015, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By gianik
#73882 My data manager. Πολύ εύχρηστη κ αξιόπιστη εφαρμογή για data. Την έχω πατήσει κ εγώ στο παρελθον με τον μετρητή της wind, (είχα γράψει στο παλιό φόρουμ αν θυμαστε)..
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#73883 το μετρητή της wind δε τον εχω χρησιμοποιήσει ποτέ, έχω ακούσει και κακά λόγια

ή το μετρητή της συσκευής, ή από την ίδια τη wind απευθείας ενημέρωση

ο μετρητής της είναι απλά μια εφαρμογή μετρητή που είναι γτπ.. δε νομίζω ότι σου δίνει real time ενημέρωση από την ίδια τη wind όπως κάνει η εφαρμογή του f2g
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#73889 Ο σκύλος πάντως ήταν πολύ ακριβής μέχρι τώρα και τον χρησιμοποιώ 2+ χρόνια. Κάποιο σκάλωμα έχει φάει τον τελευταίο μήνα.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
QsisVTS έγραψε:
Bayern7 έγραψε:

ναι στα συμβόλαια κανονικά (και στη κάρτα, αλλά στη κάρτα έχεις την εφαρμογή)

Που ακριβώς το βλέπεις αυτό; Δε βρίσκω κάτι τέτοιο.
Μάλιστα με το καινούριο site ούτε την πρώτη σελίδα του λογαριασμού δεν μπορώ να δω για να τον πληρώσω μέσω e-banking. :whatever.gif:

edit: Ντάξει εκνευρίστηκα απίστευτα τώρα. Είχα καιρό να μπω στο mywind. Πως το έκαναν έτσι οι ηλίθιοι. Πρακτικά είναι άχρηστο. Δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#73905 Ρε συ αν μπεις στο mywind βλέπεις υπολοιπα mb, sms χρονο ομιλίας κ.λ.π
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
giannik1977 έγραψε:Ρε συ αν μπεις στο mywind βλέπεις υπολοιπα mb, sms χρονο ομιλίας κ.λ.π

ΠΟΥ;;;;;;
ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ!
Άβαταρ μέλους
By pik.
#74120 μου ζητησε ο πατερας μου κινητο μεγαλο με μεγαλη οθονη σταθερο στο χερι με μεγαλη μπαταρια.
δεν εχει μεγαλες γνωσεις στον χωρο αλλα μαλλον θα του παρω ενα One+1.
Πιστευω ειναι ιδανικο για καποιον που θελει μεγαλη οθονη και μπαταρια.

Ειδικα στην μπαταρια ειναι αξεπεραστο,μεχρι σημερα δεν εχω δει κανενα κινητο να εχει τοσο καλη μπαταρια,εκτος απο το Μ1 Νote που παιζει να εχει ακομα καλυτερη... :lipsealed:
Απλα αυτο δεν ειναι διαθεσιμο σε μαυρο οποτε .....

αν κανεις εχει invite θα ευχαριστησω. :s_wink :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By elteo
#74140 Συγνώμη τόσο καιρό μετά ακόμα με προσκλήσεις καλύπτει την ζήτηση; :s_hang
Άβαταρ μέλους
By elteo
#74157 Με την πολύτιμη βοήθεια του MarK έβαλα την .23 με την βοήθεια του link και ω του θαύματος έσκασε ΟΤΑ η 5.0.2 στο Μοtο. :yahoo:

http://forum.xda-developers.com/moto-g- ... o-t3021695