Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#525662 Μπορούμε να μην πολιτικοποιούμε τα πάντα;

Σίγουρα έκαναν λάθη ΟΛΕΣ οι προηγούμενες κυβερνήσεις, μέχρι και σήμερα, αλλά ποιός γαμημένος πολίτης έχει κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να έχει αναρωτηθεί αν μπορούσε να κάνει κάτι από μόνος του για να προστατέψει την περιουσία του και την ζωή του; Σίγουρα ένας δεν κάνει την διαφορά, αλλά αν ήταν πολλοί;

Βλέπω ότι δεν υπάρχει σωτηρία, από απλά καθημερινά παραδείγματα ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ μετά την τραγωδία

- αυτός που πάει δεύτερη σειρά στο φανάρι ή αυτός που χώνεται πρώτος στο φανάρι γιατί μόνο αυτός βιάζεται
- αυτός που παρατάει το αμάξι του στη μέση του βενζινάδικου για να πληρώσει, κόψει τιμολόγιο κλπ και από πίσω του έχει δημιουργηθεί ουρά, ενώ υπάρχει ξεχωριστός χώρος να το αφήσει για να κάνει τη δουλειά του. Αντίστοιχα παραδείγματα κει εντός δρόμου.
- αυτός που χρησιμοποιεί τη ΛΕΑ για να κινηθεί και όχι για λόγους έκτακτης ανάγκης
- αυτός που θα πετάξει τα σκουπίδια από το αμάξι στο δρόμο
- αυτός που θα πάρει τηλέφωνο τον πατζανάκη του θείου του στο υπουργείο να του ανανεώσουν το δίπλωμα γιατί βαριέται να δώσει εξετάσεις
κλπ κλπ

Αυτοί λοιπόν, έχουν μάθει την βολή τους και δεν τους νοιάζει τπτ άλλο. Αυτοί ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι κάνουν το σωστό, ότι δεν ενοχλούν κανέναν κλπ κλπ, ή απλώς χέστηκαν αρκεί να μη χαλάσει η βολή τους. Αυτοί θα κάτσουν το βράδυ στην καναπεδάρα τους και θ'αρχίσουν να ποστάρουν ύβρεις αντί απάντων

Αυτοί είμαστε κύριοι
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#525665 Ακριβωωωωωώς! Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες παρατηρώ λίγο περισσότερο γύρω μου στην προσπάθεια να καταλάβω αν έστω και προσωρινά μας έχει επηρεάσει λίγο η όλη φάση. Η απάντηση είναι φυσικά και όχι. Τα ίδια και χειρότερα και έτσι θα συνεχίσει. Της πλάκας ιστορία είμαστε που λέει και ο πατέρας μου.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#525668 Δυστυχώς ανέκαθεν ο αντικειμενικός σκοπός της εκάστοτε αντιπολίτευσης ήταν να φθείρει την κυβέρνηση σε κάθε ευκαιρία. Ποτέ κανείς δεν είχε στόχο να προτείνει λύσεις ή να συνεισφέρει προς την βελτίωση των πραγμάτων...Επομένως ειναι εντελώς ανούσιο να γίνει πολιτική κουβέντα με αφορμή και αυτής της τραγωδίας, αλλα κάποιοι ζούνε απο αυτό.. Τα αιτία άλλωστε έχουν αναλυθεί, και όλα έχουν να κάνουν με εμάς τους ίδιους..αν δεν αλλάξουμε δεν αλλάζει τίποτα..απλά τα πράγματα!
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#525669 ο αλλος που μιλαει τωρα στο σκαι...

η κλιματικη αλλαγη θα σαχαροποιησει την βορεια ελλαδα ενω η νοτια θα εχει πιο γλυκο κλιμα
το projection εχει φτασει στο πικ του
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Deleted User 1 έγραψε:Βασικά εκείνη την ώρα και εφόσον έχεις ήδη αργήσει λες ας κάτσω εδώ και όπου μας βγάλει. Παίρνεις παραμάσχαλα και το γατί μπας και το σώσεις και αρχίσεις τις προσευχές όπου πιστεύεις και δεν πιστεύεις. Εκ του αποτελέσματος πάντως τα κανονικά σπίτια και όχι οι παράγκες, προσέφεραν μια χαρά προστασία.

Τί γίνεται με το αναπνευστικό θεματάκι όμως; Γιατί μου φαίνεται δύσκολο να γλυτώσεις την ασφυξία εάν μείνεις μέσα.
Εκτός κι αν περάσει αεροπορία η φωτιά, το χαμπαριάσεις και βγεις έξω. Στην πράξη μου ακούγεται εξαιρετικά δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Geo f1 έγραψε:Απλα ηταν τυχερος.
Ο άλλος ο σεφ που εβγαζε και αυτος βιντεο και φωτο, δεν τα καταφερε διαβασα.

https://www.cnn.gr/news/ellada/story/14 ... -ligo-prin

Για τον Σεφ και για αλλους γιατι δεν περπατησαν μεχρι το Ζουμπερι και την Ν Μακρη? Δεν υπαρχει δρομος να ενωνει τις περιοχες? Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθονταν εκει και κοιταγαν.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#525677 Γιατί προφανώς κανείς δε μπορούσε να προβλέψει-πιστέψει την ταχύτητα της φωτιάς. Έχω δει κι εγώ φωτιά να έρχεται προς το σπίτι μου στην Εύβοια αλλά απλά κοίταγα όντας σε κάποια εγρήγορση. Αυτό το πράγμα που φαίνεται στο βίντεο πρέπει να καλύπτει 100μ σε λιγότερο από λεπτό.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#525678 Απολύτως αποκαλυπτικό της ποιότητας του πολιτικού μας προσωπικού:
http://www.iefimerida.gr/news/433813/o- ... -pyrosvesi
Να ζητήσουν λέει λεφτά ΑΛΛΩΝ και μάλιστα συμφώνησαν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!
:yahoo: :s_omg
Ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε στον πρωθυπουργό να ζητήσουν από κοινού από το Ίδρυμα Νιάρχος να αναλάβει για την επόμενη 5ετία το κόστος της συντήρησης των εναέριων πυροσβεστικών μέσων της χώρα μας ή να συμβάλει στην απόκτηση όποιου άλλου μέσου κριθεί από τους ειδικούς απαραίτητο για την ενίσχυση της εναέριας πυρόσβεσης στην πατρίδα μας. «Ο κ. Τσίπρας είδε θετικά την πρότασή μου και ελπίζω να βρεθεί σύντομα ο τρόπος το Ίδρυμα Νιάρχος να προχωρήσει σε μία ακόμα σπουδαία πράξη κοινωνικής προσφοράς», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Πηγή: Ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Τσίπρα για τις πυρκαγιές -Η πρόταση για την πυρόσβεση | iefimerida.gr

Για γέλια ή για κλάματα; Το ΙΣΝ το ρώτησαν άραγε; :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#525680 νομιζω οτι ειναι φως φαναρι οταν ο καπνος ερχεται πανω σου πως η φωτια δεν θα αργησει....αλλα η αγνοια ειναι μεγαλη
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Deleted User 1 έγραψε:Γιατί προφανώς κανείς δε μπορούσε να προβλέψει-πιστέψει την ταχύτητα της φωτιάς. Έχω δει κι εγώ φωτιά να έρχεται προς το σπίτι μου στην Εύβοια αλλά απλά κοίταγα όντας σε κάποια εγρήγορση. Αυτό το πράγμα που φαίνεται στο βίντεο πρέπει να καλύπτει 100μ σε λιγότερο από λεπτό.

Ναι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορούσες να εκτιμήσεις σωστά την ταχύτητα.

Το ξανάγραψα την δευτέρα/τρίτη νομίζω, βλέποντας την εξέλιξη της φωτιάς κάνοντας μπάνιο στη νέα μάκρη, έπαθα πλάκα με την ένταση. Γυρνώντας, και επειδή μέχρι τότε ακούγαμε για ένα με δύο θύματα (ανεπιβεβαίωτα ακόμη), νομίζαμε ότι η ζημιά ήταν σε δέντρα και σπίτια. Την άλλη μέρα όπου ακούσαμε τα τραγικά νέα, δεν το πιστεύαμε. Θέλω να πω ότι, όσοι ήταν στο σημείο δεν είχαν ελπίδα να προλάβουν. Το ακούσαμε κι από κόσμο στο σημείο, ότι πολλοί δεν πρόλαβαν ούτε τα αυτοκίνητά τους να πάρουν. Δένεται κόμπος το στομάχι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Απολύτως αποκαλυπτικό της ποιότητας του πολιτικού μας προσωπικού:
http://www.iefimerida.gr/news/433813/o- ... -pyrosvesi
Να ζητήσουν λέει λεφτά ΑΛΛΩΝ και μάλιστα συμφώνησαν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!
:yahoo: :s_omg
Ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε στον πρωθυπουργό να ζητήσουν από κοινού από το Ίδρυμα Νιάρχος να αναλάβει για την επόμενη 5ετία το κόστος της συντήρησης των εναέριων πυροσβεστικών μέσων της χώρα μας ή να συμβάλει στην απόκτηση όποιου άλλου μέσου κριθεί από τους ειδικούς απαραίτητο για την ενίσχυση της εναέριας πυρόσβεσης στην πατρίδα μας. «Ο κ. Τσίπρας είδε θετικά την πρότασή μου και ελπίζω να βρεθεί σύντομα ο τρόπος το Ίδρυμα Νιάρχος να προχωρήσει σε μία ακόμα σπουδαία πράξη κοινωνικής προσφοράς», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Πηγή: Ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Τσίπρα για τις πυρκαγιές -Η πρόταση για την πυρόσβεση | iefimerida.gr

Για γέλια ή για κλάματα; Το ΙΣΝ το ρώτησαν άραγε; :s_wacko

Μπορει να το ξερει ηδη :shifty:

Ισως ενας τροπος να κερδισει και αλλα πραγματα το ΙΣΝ; :hmmm: Θυμηθηκα την κουβεντα με τον Asimov πριν λιγες μερες
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#525686 Εγώ λέω να ζητήσουμε από το ίδρυμα να αναλάβει την επόμενη 5ετία τη διακυβέρνηση της χώρας .
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#525687 Ακόμη και να το ξέρει, είναι παράλογο να το ανακοινώνει ένας τρίτος (όποιος και να είναι αυτός). Επίσης δεν βλέπω το κέρδος για το ΙΣΝ, πέραν της προβολής. Την οποία την έχουν ήδη λόγω των δωρεών στην Υγεία (ασθενοφόρα, νέα νοσοκομεία).
Άβαταρ μέλους
By Govus
#525690 Υπάρχει ήδη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ κράτους και ΙΣΝ...

"Προβολή" του ΙΣΝ... Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα :lipsealed: .