Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#203798 περαστικα στον σκυλακο σου Γιωργο.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#203824 Σας ευχαρίστω όλους συνήθως είναι έξω κλειστός στη αυλή του πεθερου!

Πάντως δύσκολα τα πράγματα , άιντε να δούμε αύριο!
Άβαταρ μέλους
By bill33
GeorgT έγραψε:Σας ευχαρίστω όλους συνήθως είναι έξω κλειστός στη αυλή του πεθερου!

Πάντως δύσκολα τα πράγματα , άιντε να δούμε αύριο!

Mακάρι όλα να πάνε καλά. :)
Και αν μπορείτε μην τον αφήνετε μόνο του ούτε στιγμή.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#206684 Θέλουμε να υιοθετήσουμε ενα σκυλάκι.
Αν γίνεται κουτάβι και να μη γίνει μεγαλόσωμο.
Αν έχει κάποιος υπόψη του τίποτα πείτε!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#206686 Υπάρχουν πολλά στο facebook από φιλοζωικές και προωθήσεις. Θα σου στείλω αργότερα αν θες κανα link
Άβαταρ μέλους
By gianik
kovathe έγραψε:Θέλουμε να υιοθετήσουμε ενα σκυλάκι.
Αν γίνεται κουτάβι και να μη γίνει μεγαλόσωμο.
Αν έχει κάποιος υπόψη του τίποτα πείτε!

εισαι σίγουρος τι πας να ξεκινήσεις? :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#210171 Μια κοντινή του αρρωστουλη:

ΕικόναHector clos eup by Georg Ts, on Flickr

ο οποίος βέβαια με το σκύλο του κουνιάδου, που κατα κανόνα θελει να παίξει αρπάζετε κατευθείαν (wolf mode ON):

Εικόνα

οποτε ο άλλος φάτσας είναι οπου φύγει φύγει:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα :lol:
στο τελος ο άλλος, που ηταν ψιλο αδέσποτο μεσα στη πολη των Σερρων, φοβήθηκε αρκετα, άρχισε να τρέμει κ να τσουναει ο καημενούλης! :(
Άβαταρ μέλους
By travelman
#229218 Κάνω ποδήλατο για μεταφορές και βόλτα. Το πρόβλημα είναι πως και στις δύο διαδρομές υπάρχουν λυτά "αδέσποτα" (το παραδέχονται κανονικά ότι τα ταΐζουν οι τοπικοί "φιλόζωοι"). Γενικά αυτά πάντα ερχόντουσαν με απειλητικές διαθέσεις, στο πλάι και ενίοτε ακουμπούσαν κανένα μπατζάκι, αλλά δεν είναι εκπαιδευμένα (έχω πέσει σε στρατιωτικό σκύλο και τσοπανόσκυλα σε χώρους που υπεράσπιζαν και εκεί πήγε το σκ@τό στην κάλτσα) οπότε ξέρω ότι στην χείριστη με ένα μπινελίκι θα φύγουν, οπότε κάνω την κλασσική 1η μέθοδο αποφυγής σκύλου δηλαδή πλήρη αδιαφορία και μη αλλαγή ρυθμού καθώς είναι ταχύτατη και ξεκούραστη.

Ωστόσο σήμερα στην διαδρομή της βόλτας με δάγκωσε ένα από τα "αδέσποτα" σε βαθμό αιμοραγίας. Προφανώς δεν νιώθω να απειλείται η σωματική μου ακεραιότητα αφού είναι ανεκπαίδευτο (μέ το που κάταλαβα ότι με δάγκωσε του άρχισα τέτοια καντήλια που εξαφανίστηκε στα 30μ...) αλλά έχασα μία ώρα από τη ζωή μου σε γκούγκλισμα (στο "δαγ" το γκούκγλ ήδη βγάζει το "δαγκωμα σκύλου", τυχαίο δεν νομίζω) και φαρμακείο όπου έχασα και 20 ευρώ σε αντιτετανικό/αντιβίωση/μπεταντίν και ευτυχώς δεν χρειάστηκα ράμματα. Και καλά στη διαδρομή βόλτας θα πάω μία φορά το μήνα, στο καθημερινό είναι το θέμα...

Και καταλήγοντας πως μπορώ να βεβαιωθώ ότι την επόμενη φορά που θα περάσω θα έχουν εξαφανιστεί τα "αδέσποτα"??Που τηλεφωνώ στον Δήμο ή σε υπηρεσία για αδέσποτα?? Επίσης μπορώ να διεκδικήσω το κόστος του χαμένου χρόνου μου και των φαρμάκων που πλήρωσα χωρίς να χάσω άλλο τόσο χρόνο, ή νόμιζω ότι είμαι στη Σουήδια??
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#229229 Travelman, αλλαξε διαδρομη. :(
Κορνα να βαρας πρωϊνιατικα που πας στη δουλεια ή απογευμα την επιστροφη θα κουφαθεις και εσυ και οι ατυχοι περιοικοι θα τρομαξουν, με "φιλοζωους" συννενοηση δεν θα γινει ποτε γιατι ειναι ως επι το πλειστων κατωτερης νοημοσυνης απο τα ζωα που ταϊζουν (και τι να κανουν, να τα παρουν σπιτι τους? "δεν μπορω γιατι χχχχχχχχχ (insert δικαιολογιες του κωλου)) και το βασικοτερο, αμα σε ριξει κατω ατσαλα κανας σκυλος που εστω "θελει να παιξει", δεν την γλυτωνεις με μια ωρα γκουγκλισμα.
Δοκιμασε Δημο μπας και βρεις ακρη να τα μαζεψει, για χαμενους χρονους και φαρμακα, IMHO γραψτο στα ανεκδοτα.