μακάρι να συνέλθει...
Πάντως δύσκολα τα πράγματα
, άιντε να δούμε αύριο!
GeorgT έγραψε:Σας ευχαρίστω όλους συνήθως είναι έξω κλειστός στη αυλή του πεθερου!
Πάντως δύσκολα τα πράγματα![]()
, άιντε να δούμε αύριο!
Mακάρι όλα να πάνε καλά.

Και αν μπορείτε μην τον αφήνετε μόνο του ούτε στιγμή.
Αν γίνεται κουτάβι και να μη γίνει μεγαλόσωμο.
Αν έχει κάποιος υπόψη του τίποτα πείτε!
kovathe έγραψε:Θέλουμε να υιοθετήσουμε ενα σκυλάκι.
Αν γίνεται κουτάβι και να μη γίνει μεγαλόσωμο.
Αν έχει κάποιος υπόψη του τίποτα πείτε!
εισαι σίγουρος τι πας να ξεκινήσεις?
Hector clos eup by Georg Ts, on Flickrο οποίος βέβαια με το σκύλο του κουνιάδου, που κατα κανόνα θελει να παίξει αρπάζετε κατευθείαν (wolf mode ON):

οποτε ο άλλος φάτσας είναι οπου φύγει φύγει:

στο τελος ο άλλος, που ηταν ψιλο αδέσποτο μεσα στη πολη των Σερρων, φοβήθηκε αρκετα, άρχισε να τρέμει κ να τσουναει ο καημενούλης!
Ωστόσο σήμερα στην διαδρομή της βόλτας με δάγκωσε ένα από τα "αδέσποτα" σε βαθμό αιμοραγίας. Προφανώς δεν νιώθω να απειλείται η σωματική μου ακεραιότητα αφού είναι ανεκπαίδευτο (μέ το που κάταλαβα ότι με δάγκωσε του άρχισα τέτοια καντήλια που εξαφανίστηκε στα 30μ...) αλλά έχασα μία ώρα από τη ζωή μου σε γκούγκλισμα (στο "δαγ" το γκούκγλ ήδη βγάζει το "δαγκωμα σκύλου", τυχαίο δεν νομίζω) και φαρμακείο όπου έχασα και 20 ευρώ σε αντιτετανικό/αντιβίωση/μπεταντίν και ευτυχώς δεν χρειάστηκα ράμματα. Και καλά στη διαδρομή βόλτας θα πάω μία φορά το μήνα, στο καθημερινό είναι το θέμα...
Και καταλήγοντας πως μπορώ να βεβαιωθώ ότι την επόμενη φορά που θα περάσω θα έχουν εξαφανιστεί τα "αδέσποτα"??Που τηλεφωνώ στον Δήμο ή σε υπηρεσία για αδέσποτα?? Επίσης μπορώ να διεκδικήσω το κόστος του χαμένου χρόνου μου και των φαρμάκων που πλήρωσα χωρίς να χάσω άλλο τόσο χρόνο, ή νόμιζω ότι είμαι στη Σουήδια??
Κορνα να βαρας πρωϊνιατικα που πας στη δουλεια ή απογευμα την επιστροφη θα κουφαθεις και εσυ και οι ατυχοι περιοικοι θα τρομαξουν, με "φιλοζωους" συννενοηση δεν θα γινει ποτε γιατι ειναι ως επι το πλειστων κατωτερης νοημοσυνης απο τα ζωα που ταϊζουν (και τι να κανουν, να τα παρουν σπιτι τους? "δεν μπορω γιατι χχχχχχχχχ (insert δικαιολογιες του κωλου)) και το βασικοτερο, αμα σε ριξει κατω ατσαλα κανας σκυλος που εστω "θελει να παιξει", δεν την γλυτωνεις με μια ωρα γκουγκλισμα.
Δοκιμασε Δημο μπας και βρεις ακρη να τα μαζεψει, για χαμενους χρονους και φαρμακα, IMHO γραψτο στα ανεκδοτα.