Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#78399 Πήρα ένα xbox game (δισκάκι) από amazon.de. Είδα ότι έλεγε γλώσσα deutch αλλά λέω οκ, από την μια θα κάνω εξάσκηση στα γερμανικά μου, από την άλλη θα μπορώ σίγουρα να αλλάξω γλώσσα η έστω υπότιτλους σε αγγλικά....

Μωρέ τίποτα, hard-core γερμανικά....
Ξεκίνησα και μέσα στον κακό χαμό από τα μπαπα μπουπα ούτε καταλαβαίνω τι μου έλεγε να κάνω....

Τι να το κάνω τώρα... Επιστρέφονται αυτά; έβγαλα το σελοφάν και το έπαιξα το δισκάκι κανονικά....

Έχω μια ελπίδα ότι άμα ξεκινήσει θα είναι οκ, FPS είναι εξάλλου (wolfenstein the new order) και ότι δεν θα παίζει ρόλο
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#78569 Τελικά το έπαιξα χθες βράδυ, είναι κόλλημα στα γερμανικά, μιλάνε οι φριτσιδες ολούθε :-)
Έβαλα και υπότιτλους, οπότε οκ κάτι διαβάζω και καταλαβαίνω τις αποστολές τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#78593 Χε χε εγώ ψάχνω πάντα να βρω τις γερμανικές εκδόσεις των παιχνιδιών γιατί μου είναι πιο τεμπελικες!
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#78630 Τι εννοείς τεμπέλικες;

Ο ήρωας εξολοθρεύει τους "κακούς" ενώ κάθεται σε... καροτσάκι; :lipsealed:
Χμμμ... Βλέπω ότι τα έκαναν πολύ ρεαλιστικά τα παιχνίδια τους οι Γερμανοί.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#78643 Καλά αυτό δεν είναι τίποτα, στην τελευταία πίστα είσαι στα κεντρικά γραφεία του παλιού ευρωπαϊκού συστήματος μεταφοράς Ηλεκτρικής ενέργειας.
Σκόνη και καταχνιά παντού.
Πριν φτάσεις στον πίνακα όπου πρέπει να τραβήξεις την μπρίζα του κακού(αφού πρώτα έχεις χαλάσει την φραπεδιέρα των Staatsbeamten για αντιπερισπασμό), είναι ο Lichtvogel που σου πετάει δραχμές. Φρίκη.
Ευτυχώς για 2ο player είχε διαλέξει ο φίλος μου τον "Baroutokapnismenos Holländer" και το τερματίσαμε, διαφορετικά... :help:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
fubar.gr έγραψε:Οι μπαταριες δέν είναι απαραίτητα τζούφιες. Οι CR123 (όπως και οι 18650) έχουν εσωτερική ασφάλεια προστασίας απο βραχυκύκλωμα. Πιθανόν οι συγκεκριμένες ή μόνο η μία απο τις δύο να είχαν πιό ευαίσθητη ασφάλεια που να ενεργοποιούταν με χαμηλά ρεύματα.

Σε κάποια άλλη εφαρμογή που δέν απαιτεί τοσο ρεύμα μπορεί να δουλεύουν μια χαρά

Ενδιαφέρον. Κρίμα που τις πέταξα, αν και δεν έχω και κάτι άλλο που να δουλεύει με τέτοιες.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
KiloMeater έγραψε:Πήρα ένα xbox game (δισκάκι) από amazon.de. Είδα ότι έλεγε γλώσσα deutch αλλά λέω οκ, από την μια θα κάνω εξάσκηση στα γερμανικά μου, από την άλλη θα μπορώ σίγουρα να αλλάξω γλώσσα η έστω υπότιτλους σε αγγλικά....

Μωρέ τίποτα, hard-core γερμανικά....
Ξεκίνησα και μέσα στον κακό χαμό από τα μπαπα μπουπα ούτε καταλαβαίνω τι μου έλεγε να κάνω....

Τι να το κάνω τώρα... Επιστρέφονται αυτά; έβγαλα το σελοφάν και το έπαιξα το δισκάκι κανονικά....

Έχω μια ελπίδα ότι άμα ξεκινήσει θα είναι οκ, FPS είναι εξάλλου (wolfenstein the new order) και ότι δεν θα παίζει ρόλο

Η γερμανική είναι και η μόνη έκδοση του παιχνιδιού με λογοκρισία.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
NickTG έγραψε:Η γερμανική είναι και η μόνη έκδοση του παιχνιδιού με λογοκρισία.

τι λογοκρισια δηλαδη?
Άβαταρ μέλους
By NIGA
mirage έγραψε:Παιζει να μην σου στειλει ειδικα αν ειναι ιδιωτης. Οποτε το στελνεις με Ελτα και χρεωση παραληπτη.

Sent from Corsair's brick

Λοιπόν τα ΕΛΤΑ δεν έχουν δυνατοτητα χρέωσης του παραλήπτη στο εξωτερικό. Αναγκαστικά πλήρωσα συστημένο 6€ για να επιστρέψω το cd. Το θέμα είναι ότι το έχω στείλει πίσω από τις 5/2, έχω στείλει και τον αριθμό του συστημένου και ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον πωλητή και δεν βλέπω κάποια διαδικασία στο ebay που να μου δίνει τη δυνατότητα να ρωτήσω τι γίνεται. Απλώς περιμένω παθητικά πότε θα μαρκάρει ο πωλητής ότι το παρέλαβε; Κι αν δεν το κάνει ποτέ;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#79016 Τα ΕΛΤΑ δεν πρέπει να χουν χρέωση παραλήπτη ούτε στο εσωτερικό...
Άβαταρ μέλους
By elteo
NIGA έγραψε:
mirage έγραψε:Παιζει να μην σου στειλει ειδικα αν ειναι ιδιωτης. Οποτε το στελνεις με Ελτα και χρεωση παραληπτη.

Sent from Corsair's brick

Λοιπόν τα ΕΛΤΑ δεν έχουν δυνατοτητα χρέωσης του παραλήπτη στο εξωτερικό. Αναγκαστικά πλήρωσα συστημένο 6€ για να επιστρέψω το cd. Το θέμα είναι ότι το έχω στείλει πίσω από τις 5/2, έχω στείλει και τον αριθμό του συστημένου και ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον πωλητή και δεν βλέπω κάποια διαδικασία στο ebay που να μου δίνει τη δυνατότητα να ρωτήσω τι γίνεται. Απλώς περιμένω παθητικά πότε θα μαρκάρει ο πωλητής ότι το παρέλαβε; Κι αν δεν το κάνει ποτέ;

Την έχω πατήσει έτσι. Έστειλα, στην Αγγλία μάλιστα, ακουστικά που δεν λειτουργούσε το ένα πίσω με χρέωση δική μου, ευτυχώς μόλις 2€ και δεν έλαβα ποτέ απάντηση. Το πήρα απόφαση ότι δεν μου έκατσε αυτή η αγοραπωλησία και του έδωσα αρνητική και τέλος. Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά.
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#81567 Δέμα από Σινγκαπούρη από χθες είναι.. "Held by Customs at Destination".
Θα μου πείτε «τι μας νοιάζει».Κάπου πρέπει να πω τη |λογοκρισία| μου να ξαλαφρώσω :(
Άβαταρ μέλους
By corsair
BASSstarlet έγραψε:Δέμα από Σινγκαπούρη από χθες είναι.. "Held by Customs at Destination".
Θα μου πείτε «τι μας νοιάζει».Κάπου πρέπει να πω τη |λογοκρισία| μου να ξαλαφρώσω :(

Ολα περνάνε απο αυτό το στάδιο νομίζω και ξεκολλάει το τρακινγκ στην συνέχεια... Και γω περιμένω απο Σιγκαπουρη δεματακι με το δικαρτο μου....