Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#87432 Πηρουνι απο τα Vicko ΓΙΟΥΦΤΟ; :x

Ανοιξε μπαλκονοπορτα και ριξε ολο το σετ εξω. :rtfm: :rtfm:

ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ!! :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:

Bαλε αυτα στο καλαθι.

ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΕΜΕ!!!!!! :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#89332 Έφτιαξα πρώτη φορά γαλακτομπούρεκο χθες, θαυμάσιο έγινε :inlove: :eat: Ήταν πολύ απλό, το είχα για πιο φασαρία.

Κανά δυο φύλλα που έχουν περισσέψει (ωμά), τι μπορώ να τα κάνω; Είναι οκ για πιτσάκι ή καλτσόνε;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#91799 Πίτσα μισή κιμά μισή σάλτσα, γαλοπούλα, τυρί ρεκγατο και γκουντα.
ΕικόναΕικόνα

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#91815 Εικόνα

Ανανας προσουτο από the last slice. My feelings are mixed. Περιεργη γεύση. Νομίζω θα μου άρεσε σε πιο καλοκαίρι φάση :hmmm:

j.marr άποψη?

<
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#91818 Τελευταία φορά που έφαγα ανανά σε πίτσα πρέπει να είναι καμιά 15ρια χρόνια πριν και δεν με είχε χαλάσει. Άμα με ξαναβγάλει ο δρόμος κατά κεί θα δοκιμάσω μαλλον :) .
Άβαταρ μέλους
By GTS
JasonLouk έγραψε:Εικόνα

Ανανας προσουτο από the last slice. My feelings are mixed. Περιεργη γεύση. Νομίζω θα μου άρεσε σε πιο καλοκαίρι φάση :hmmm:

j.marr άποψη?

<

hawaian pizza (pineapple & ham) ηταν αυτη που προτιμουσα παλαιοτερα. Αρκετα ελφρια λογω του φρουτου.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#92024 εγώ πάλι δοκίμασα μια ξμάρρικη Deep Fried [edit ή και Dish :lol: ] Chicago style (Patxi's) :hmmm:
Ενδιαφέρουσα -σχετικά- δεν μπορώ να πω ότι θα την προτιμούσα εν γένει. Για την εμπειρία καλή ήταν.
Τελευταία επεξεργασία από mjacob και 22 Μαρ 2015, 20:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Dodger
manosky έγραψε:.......................
Σούπα μπορς.
Καμιά 20ριά υλικά.
Πέτυχε.

Ρώσικη σούπα, ότι πιο θρεπτικό υπάρχει :metalo: Κρέας έβαλες;
Άβαταρ μέλους
By j.marr
mjacob έγραψε:εγώ πάλι δοκίμασα μια ξμάρρικη Deep Fried Chicago style (Patxi's) :hmmm:
Ενδιαφέρουσα -σχετικά- δεν μπορώ να πω ότι θα την προτιμούσα εν γένει. Για την εμπειρία καλή ήταν.

Deep dish μήπως. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τι ανοσιούργημα είναι αυτό αν είναι deep fried (aka τηγανιτή) :hmmm:

Γίνεται ευκολα και στο σπίτι. Κάτι το διαφορετικό μεν -φέρνει σε τάρτα- δεν με χαλάει καθόλου δε.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#92036 ναι, dish όχι fried :lol:

Όντως περισσότερο quiche ντομάτας με ΧΥ υλικά το λες, παρά πίτσα.
Ναι, δεν είναι ότι χαλνάει κι όλας, αλλά νταξ. Δεν νομίζω να το προτιμήσω συντόμως.