Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#34312 Ρε να θέλω να ηρεμήσω και να μην ασχοληθώ με τη βρώμα, και να μου βάζουν πρώτη φάτσα τον μπαρμπά Σπάθα

Σπάθας: «Ο Ηλίας πληρώνει την ατάκα του πατέρα του»

Ο Ηλίας πληρώνει την ατάκα του πατέρα του: ''Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε''. Γιατί όμως; Επειδή είπα αυτό που νιώθω; Αυτό δεν είναι αμαρτία. Αμαρτία είναι να παίρνεις λεφτά και να μην τα γυρίζεις πίσω. Ο Ηλίας Σπάθας δεν έχει καμία εμπλοκή με τον Ολυμπιακό.

Ειλικρινά δεν ξέρω αν υπάρχει λέξη στο ελληνικό λεξιλόγιο για να περιγράψω/χαρακτηρίσω το παραπάνω.... :rant:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#34318 Eγω το γραφω απο τωρα:
Ουτε που θα καταλαβει ο Ιβαν πως εγινε το διπλο την Κυριακη.Το ωραιο ειναι οτι δεν θα το καταλαβει ουτε ο Γιαννακης.

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By 007
The Ace έγραψε:http://www.gazzetta.gr/football/article/667356/uefa-still-loves-juve

Απορία 1η: τα γράφει επειδή τα πιστεύει ή επειδή θέλει να τσιμπήσει likes/clicks/views ;
Απορία 2η: τα γράφει ως "ανεξάρτητος" δημοσιογράφος ή ως υπάλληλος της ΠΑΕ ;
Απορία 3η: είναι ή δεν είναι το μεγαλύτερο troll του ελληνικού ποδοσφαιρικού διαδικτύου ;

Bonus Απορία 4η: ποιοι τον διαβάζουν και -κυρίως- ποιοι πιστεύουν αυτά που γράφει ;

Τουλάχιστον το σίγουρο είναι ότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι γελάμε και λιγάκι με αυτά που γράφει :s_rofl

1. O Νικολακο ειναι τοσο μπακλαβας που πιστευει αυτα που γραφει αφου τις ιδιες βλακειες λεει και στο Novasport.fm
2. Υπαλληλος του ραδιοφωνου ειναι εκει περα σαν ανταποκριτης του Ολυμπιακου. Λογικα εχει και εξτρα μεταχειριση εκ των εσω.
3. Ντιπ για ντιπ ειναι, αλλα ολοι τα ιδια ειναι.

bonus: Εσυ τον διαβαζεις απ' οτι φαινεται οποτε τι απορεις... :hmmm: Εξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια...

The Ace έγραψε:Ρε να θέλω να ηρεμήσω και να μην ασχοληθώ με τη βρώμα, και να μου βάζουν πρώτη φάτσα τον μπαρμπά Σπάθα

Σαν πολυ αντι-ολυμπιακος μας εχεις βγει εσυ :twisted: Για την ομαδα σου ομως δε βλεπω να σχολιαζεις τπτ (καμποσες πειθαρχικες διωξεις απο εδω και απο εκει) και εχεις και ματς σημερα εντος.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/to-k ... 02100.html

:offtopic:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
007 έγραψε:1. O Νικολακο ειναι τοσο μπακλαβας που πιστευει αυτα που γραφει αφου τις ιδιες βλακειες λεει και στο Novasport.fm
2. Υπαλληλος του ραδιοφωνου ειναι εκει περα σαν ανταποκριτης του Ολυμπιακου. Λογικα εχει και εξτρα μεταχειριση εκ των εσω.
3. Ντιπ για ντιπ ειναι, αλλα ολοι τα ιδια ειναι.

bonus: Εσυ τον διαβαζεις απ' οτι φαινεται οποτε τι απορεις... :hmmm: Εξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια...

Σαν πολυ αντι-ολυμπιακος μας εχεις βγει εσυ :twisted: Για την ομαδα σου ομως δε βλεπω να σχολιαζεις τπτ (καμποσες πειθαρχικες διωξεις απο εδω και απο εκει) και εχεις και ματς σημερα εντος.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/to-k ... 02100.html

Καταρχάς, πειθαρχικές διώξεις από την Ερυθρόλευκη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν μου λένε τίποτα. Για να μου έλεγαν κάτι, θα έπρεπε να έχω δει τόσες και άλλες τόσες για τα "I screwed you", για τον Μανιάτη, για τις "κότες" του αρχικατάσκοπου, για ντου/μπούκες/φασαρίες/κοκ των "επιστημόνων" κλπ κλπ. Δεν έχει κουνηθεί φύλλο εναντίον του ΟΣΦΠ εδώ και 20 χρόνια, οπότε ας το αφήσουμε λοιπόν αυτό στην άκρη....

Ο Νικολακόπουλος μπορεί να είναι υπάλληλος και να τα πιστεύει αυτά που γράφει (που το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο), αλλά sorry δηλαδή κιόλας: όταν ο άλλος σου λέει "το άσπρο είναι μαύρο", εσύ τι θα κάνεις ? Δεν θα πεις "ξέρεις, το άσπρο είναι άσπρο και το μαύρο είναι μαύρο". Αλλιώς γελάς με τον τρελό και τον αφήνεις -και σε αφήνει- στην ησυχία του. Έλα μου όμως που δεν γίνεται αυτό, καθώς μας τον μοστράρουν πρώτη σελίδα τα περισσότερα sites.

Πράγμα που με φέρνει στο τρίτο συμπέρασμα: ο γαύρος και το συν/περί αυτώ σύστημα έχουν καταστρέψει την ενασχόλησή μας με το ποδόσφαιρο. Γι'αυτό και οι περισσότεροι δηλώνουν, πέρα από παναθηναϊκοί, αεκτζήδες, παοκτζήδες, αρειανοί κλπ και "αντιολυμπιακοί". Αυτό δεν σου κάνει εντύπωση ? Ούτε τη χαίτη του Τσουκαλά ζηλεύουμε, ούτε την κορμοστασιά του επενδυτή....

Χώρια που κάθε φορά που βλέπω τα αίσχη που γίνονται -ειδικά εναντίον της ομάδας μου, αφού εγώ ήμουν ανέκαθεν ο μεγάλος ανταγωνιστής- από τα νεύρα μου παθαίνω και υλικές ζημιές (π.χ. το "και εγώ κάλυπτα τον Κατσουράνη" μου στοίχισε κοντά 600 ευρώ)

Όσο για το σημερινό ματς, εφόσον τόσα χρόνια μου κλέβουν τις προμήθειες και μου έχουν κόψει τις γραμμές ανεφοδιασμού, έχω απομείνει να πολεμάω με σφεντόνες. Ε ότι καταφέρουμε λοιπόν, εγώ δεν περιμένω να σηκώσω τσίγκινο, αλλά απλά να δω λίγη μπαλίτσα....
Άβαταρ μέλους
By GTI_
007 έγραψε:Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή

Deleted User 1 έγραψε:Χόμπιτ: Ενα Αναπάντεχο Ταξίδι

:svivhaha: :svivhaha: :svivhaha: :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Πόσα έδωσε στον Αλαφού για να τον πάρει???
Άβαταρ μέλους
By pro
The Ace έγραψε:http://www.gazzetta.gr/football/article/667356/uefa-still-loves-juve

Απορία 1η: τα γράφει επειδή τα πιστεύει ή επειδή θέλει να τσιμπήσει likes/clicks/views ;
Απορία 2η: τα γράφει ως "ανεξάρτητος" δημοσιογράφος ή ως υπάλληλος της ΠΑΕ ;
Απορία 3η: είναι ή δεν είναι το μεγαλύτερο troll του ελληνικού ποδοσφαιρικού διαδικτύου ;

Bonus Απορία 4η: ποιοι τον διαβάζουν και -κυρίως- ποιοι πιστεύουν αυτά που γράφει ;

Τουλάχιστον το σίγουρο είναι ότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι γελάμε και λιγάκι με αυτά που γράφει :s_rofl

Διαμαρτύρεται για το 9 - 19 στα φάουλ.

- Γάβρος - ΠΑΟ: 8 - 19
- Αστέρας - Γάβρος: 29 - 2

Για τις καθυστερήσεις.

- 4 μιν λεπτά λιγότερα στο Γάβρος - ΠΑΟ.

Για μαιμουδενια καρτα στον Μποτία.

- 5 στον Αστέρα (συν μπονους μια κόκκινη) οχι μαιμουδενια, γοριλένια.

Δεν βρέχει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#34579 Κινήθηκε λέει ο Άρειος Πάγος για τα έκτροπα στο ντέρμπυ...την έχουμε ακούσει αυτή την ιστορία δεκάδες φορές, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι....από εκείνα τα μικροσκοπικά καλαθάκια που έχουν τα παιδικά supermarket παιχνίδια, μην τα γεμίσουμε με κεράσια και μετά δεν έχουμε τι να τα κάνουμε :lol:

Επί του παρόντος ο Αστέρας τρώει κρέας (με ψιλομούφα penalty, but still....) αλλά φαίνεται ότι πέσαμε στο 1 στα 5 ματς που παίζει ο Πέτριτς. Τους κρατάει πίσω μόνος του, και έβαλε και μια γκολάρα. Για να δούμε....

Μεγάλη υπόθεση να μπορείς να έχεις dual screen για να βλέπεις δύο ποδόσφαιρα ή μπάλα και μπάσκετ μαζί :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
The Ace έγραψε:
Μεγάλη υπόθεση να μπορείς να έχεις dual screen για να βλέπεις δύο ποδόσφαιρα ή μπάλα και μπάσκετ μαζί :iconcool:

Στο ενα μονιτορ βλεπω μπαλα,στο λαπτοπ με δευτερο μονιτορ και split εχω ανοιξει 5 τουρνουα pokerstars :lol: :lol: :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#34718 Όλα τα λεφτά είναι το ματσάκι της Κυριακής..
Αν κερδίσει ο Μπάοκ επιβεβαιώνει ότι πάει για πρωτάθλημα φέτος .Διαιτητής ο Τριτσώνης απ΄οτι είδα..
Άβαταρ μέλους
By The Ace
bujinkan έγραψε:
The Ace έγραψε:

Στο ενα μονιτορ βλεπω μπαλα,στο λαπτοπ με δευτερο μονιτορ και split εχω ανοιξει 5 τουρνουα pokerstars :lol: :lol: :metalo: :metalo: :metalo:

Εγώ εννοούσα TV και projector ταυτόχρονα, αλλά και έτσι μια χαρά σε βρίσκω :iconcool:

Πάντως χθες παίξαμε μπαλίτσα, είχε φάσεις, πάνω-κάτω η μπάλα, εντάξει αποκλειστήκαμε, αλλά δεν θα βάλουμε και τα κλάματα.......

:s_cry