224v έγραψε:Μα τα αμερικανικά τα διάσημα, νομίζω είναι μη κερδοσκοπικα.Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά εύκολα το ξεπερνάμε αυτό.
.
Δωρεές.
224v έγραψε:Μα τα αμερικανικά τα διάσημα, νομίζω είναι μη κερδοσκοπικα.Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά εύκολα το ξεπερνάμε αυτό.
.
saxon_747 έγραψε:224v έγραψε:Μα τα αμερικανικά τα διάσημα, νομίζω είναι μη κερδοσκοπικα.Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά εύκολα το ξεπερνάμε αυτό.
.
Δωρεές.
Έδρα ελληνικών σπουδών «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης», προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού, ιδρύεται στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο Στάνφορντ.
Η πρωτοβουλία ανήκει στην οικογένεια Τσακοπούλου-Κουναλάκη, η οποία για το σκοπό αυτό δώρισε δύο εκατ. δολάρια στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του φημισμένου Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια.

Anonymous Founder έγραψε:
Για τον ανθρωπάκο όμως, χρειάζεται αξιολόγηση, Βάση Εισαγωγής, κλπ κλπ. Αυτός, με την αξία του όλα τα πέτυχε. Ναι, αμέ.![]()
dimik έγραψε:Βέβαια το να μπείς σε αυτά τα ιδρύματα πλαγίως είναι ένα θέμα δεν συνεπάγεται όμως ότι θα σου δώσουν και πτυχίο.

bebes έγραψε:Όποιος ήθελε, να έμπαινε σε όποια σχολή ήθελε, αλλά αν δεν περνούσε τα μαθήματα του 1ου έτους να πήγαινε σπίτι του.
bebes έγραψε:Κάποιος που ποτέ δε διάβασε, πόσες πιθανότητες έχει να "στρωθει" μετά τα 18;
bebes έγραψε:Αφού το σύστημα θέλει να μπαίνουν ολοι στην ανωτατη εκπαίδευση, δεν θα έπρεπε να υπήρχαν εξετάσεις, ή έστω, να υπήρχαν κάποιες υποτυπώδεις.

Δεν είναι από τζάκι. Ούτε και κληρονόμησε την εξουσία. Είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Παλεύει μόνος του, εναντίον όλων. Πολιτικών και δημοσιογράφων. Απέναντι σε ένα σκληρό κατεστημένο σύστημα αμάθειας, απάθειας και οικονομικών συμφερόντων. Αντιμετωπίζει τους πάντες με μία απαράμιλλη άνεση που πραγματικά ‘σκοτώνει’.
markvag έγραψε:bebes έγραψε:Αφού το σύστημα θέλει να μπαίνουν ολοι στην ανωτατη εκπαίδευση, δεν θα έπρεπε να υπήρχαν εξετάσεις, ή έστω, να υπήρχαν κάποιες υποτυπώδεις.
Κοίτα, εδώ υπάρχουν πάρα πολλοί που τους ενοχλεί να μπαίνουν φοιτητές με βαθμολογία σε πανελλήνιες κάτω από 10, αλλά όχι να μπαίνουν οι ίδιοι φοιτητές, χωρίς καμία εξέταση και κριτήριο σε οποιοδήποτε ιδιωτικό κολλέγιο... Αν αυτό εσένα δεν σου φαίνεται υποκριτικό, ΟΚ...

EDDIE_147 έγραψε:https://www.anoixtoparathyro.gr/%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%b7%ce%b3%ce%ad%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd/
Ένας ηγέτης που έρχεται από το μέλλονΔεν είναι από τζάκι. Ούτε και κληρονόμησε την εξουσία. Είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Παλεύει μόνος του, εναντίον όλων. Πολιτικών και δημοσιογράφων. Απέναντι σε ένα σκληρό κατεστημένο σύστημα αμάθειας, απάθειας και οικονομικών συμφερόντων. Αντιμετωπίζει τους πάντες με μία απαράμιλλη άνεση που πραγματικά ‘σκοτώνει’.

Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]