Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#772941 Την ερώτηση σου συντακτικά την κατανόησα ακόμα και στην ελληνική , μην ανησυχείς .
Και στα αγγλικά να τη γράψεις πάλι είναι τόσο άστοχη που θα δυσκολευόμουνα να στη απαντήσω.

Και το potential της τεχνολογία του quantum computing εμπιστεύομαι ισχυρά αλλα δε σημαίνει ότι θα κάνω drop το career path μου να πάω εκεί.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#772943 Βασικά την εμπιστεύεσαι τόσο ώστε να παίζεις peanuts, το να βάλεις τελικά κάτι σοβαρό με περισσότερη διασφάλιση (ίδια λεφτά, σοβαρή εταιρία) ούτε που να το σκεφτείς ακόμα και σε θεωρητική βάση :iconcool:

Και μιας και πιάσαμε τις θεωρητικές ερωτήσεις, τί ποσοστό του συνταξιοδοτικού σου απ το υπάρχον carrier path θα έβαζες στα crypto?
Άβαταρ μέλους
By markvag
rx8_drifter έγραψε:
Και μιας και πιάσαμε τις θεωρητικές ερωτήσεις, τί ποσοστό του συνταξιοδοτικού σου απ το υπάρχον carrier path θα έβαζες στα crypto?

Καλά, θα πρέπει κάποιος να είναι παρανοϊκός (ή πολύ αθώος) για να τζογάρει τη σύνταξή του (έστω και ένα μικρό κομμάτι) στη φούσκα που ονομάζεται cryptocurrencies... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#772961 Ποσοστό δεν έχω κάτσει να υπολογίσω , είναι ένα asset ανάμεσα σε αλλά, ότι μπορώ παίρνω .

Τώρα τι Δεν ΘΑ έκανε κάποιος άλλος….
Άβαταρ μέλους
By g8777
#772964 Κανόνισε να τιναξεις στον αέρα 35 χρόνια αποταμίευσης και να περιμένεις τα ψίχουλα της Πρόνοιας όταν φτάσεις 65.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
KiloMeater έγραψε:Ποσοστό δεν έχω κάτσει να υπολογίσω , είναι ένα asset ανάμεσα σε αλλά, ότι μπορώ παίρνω .

Τώρα τι Δεν ΘΑ έκανε κάποιος άλλος….

Για να μην έχεις κατσει να υπολογίσεις, απλα μιλαμε για peanuts και σιγουρα οχι το συνταξιοδοτικο πακετο ππυ σου δίνει ο εκάστοτε εργοδότης

Κι εγω παντως κάποια peanuts που τα έχω εντελως γραμμένα τα εχω βαλει.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#775288 Παντως εγω εχω βαλει εντολη για αγορα Μπιτκοιν που ξεκιναει απο 9αρι και περιμενω. Αν κατσει, εκατσε. Αλλιως εχω κι αλλου να χωσω/χασω τα λεφτα μου :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#781096 Σορρυ αν ειναι στο λαθος τοπικο, αλλα σκεφτομαι μερες να το πω και το ξεχναω... Καπου εδω κοντα εχω την αισθηση οτι θα αρχισει το EUR να παιρνει φαλαγγι το ξοφλημενο USD.

EUR/USD 0.99 :s_omg
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#781112 δεν ισχυροποιειται το $, απλα εμεις (ευρω) πεφτουμε πιο γρηγορα , προς το παρον
μπορει να μας φτασουν φετος το χειμωνα, εχει δρομο ακομα δυστυχως :(
Άβαταρ μέλους
By markvag
George_Prix έγραψε:Σορρυ αν ειναι στο λαθος τοπικο, αλλα σκεφτομαι μερες να το πω και το ξεχναω... Καπου εδω κοντα εχω την αισθηση οτι θα αρχισει το EUR να παιρνει φαλαγγι το ξοφλημενο USD.

EUR/USD 0.99 :s_omg

Τί ακριβώς εννοείς ξοφλημένο USD;; :lol: :lol: :lol:

Ας σοβαρευτούμε...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#786015 https://www.imdb.com/title/tt9203586/

το χαζευε η σύζηγος στο netflix εχθες και εκατσα και το ειδα και εγω
Ενταξει δεν εχει κατι καινουργιο αλλα για τους τουριστες του χωρου ξεκαθαριζει μερικα πραγματα περι του blockchain και το potential του .

Στηρίζουμε σταθερα BTC :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#792192 Τι έγινε ρε παιδιά, πολύ ησυχία έπεσε... :hmmm:

Παρεμπιπτόντως:
glf έγραψε:Ναι τελευταία στιγμή το ξανασκέφτηκα και δε μπήκα (ακόμα). Όταν πάει στις 18.000 θα δω αν έχω διαθέσιμα χαχαχα

$15600 <---- :eat:

-15.41% μέσα σε 24 ώρες. <---- η φάκα.