Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#80261 Εσύ είχες ψωνίσει αλλά θα διέδιδες την πληροφορία σε άλλον που δεν είχε ψωνίσει.
Στις γιορτές πάντως σε δυο μαγαζιά που ρώτησα για Omega μου είπαν ως και 800€ κάτω από την τιμή που ανέφεραν στο e-shop τους.
Η οποία ήταν ήδη 800€ κάτω από την τιμή καταλόγου.

Μάλιστα ο δεύτερος με ρώτησε επιτόπου πόσο το είχα βρει αλλού και έκοψε επιτόπου 100αρικο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#80265 Καλα δεν ειναι δυσκολο να το διαπιστωσουμε αυτο. Θα παω να ρωτησω καποια στιγμη γιατι κι εμενα μου χε φανει μουφα. Παντως κι εμας μας εκανε καλο ψαλιδι.

< G3
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Deleted User 1 έγραψε:Καλα δεν ειναι δυσκολο να το διαπιστωσουμε αυτο. Θα παω να ρωτησω καποια στιγμη γιατι κι εμενα μου χε φανει μουφα. Παντως κι εμας μας εκανε καλο ψαλιδι.

< G3

Κι εμένα νομίζω μου έκανε καλή τιμή.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#80271 ike,
δεν ξέρω για τους 24-ωρους μηχανισμούς αλλά το μοντέλο που έβαλες έχει σύστημα κορώνας που είναι τρομερά επιρρεπές σε βλάβες...
Άβαταρ μέλους
By Mercyful_Fate
kubiak έγραψε:ike,
δεν ξέρω για τους 24-ωρους μηχανισμούς αλλά το μοντέλο που έβαλες έχει σύστημα κορώνας που είναι τρομερά επιρρεπές σε βλάβες...

Και επιρρεπές στην ασχήμια θα έλεγα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Καλα δεν ειναι δυσκολο να το διαπιστωσουμε αυτο. Θα παω να ρωτησω καποια στιγμη γιατι κι εμενα μου χε φανει μουφα. Παντως κι εμας μας εκανε καλο ψαλιδι.

< G3

ποιο μοντελλο πηρατε;

Η πτωση του ευρω εχει οδηγησει σε αυξησεις σε αρκετα πραγματα, αν μαθεις τι παιζει με τα ρολογια ενημερωσε και εδώ.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Nikos! έγραψε:Αντε να βάλω και το νέο απόκτημα :inlove:

Τελικά το προτίμησα από το omega

Εικόνα

GMT Master II είναι?

ποιο omega ήθελες?

εγώ το ψιλομετάνιωσα με το rolex... μου άρεσε πάντα το sub Date black αλλά το γεγονός ότι πολλοί το θεωρούν επίδειξη με ξενερώνει... κ νέος κάτω των 30 να κυκλοφορεί με αυτό είναι κάπως... αποτέλεσμα: το φορώ κανένα σκ αραιά κ που... άλλωστε στη δουλειά δε βολεύει... θα μου το κλέψουν αργά ή γρήγορα... κ δε θέλω φυσικά να προκαλώ...

ήταν υπερβολική η αγορά του τελικά για εμένα, τουλάχιστον στα 27 που ήμουν όταν μου το πήρε η :inlove: . εγώ φταίω βέβαια, γιατί με ρώτησε τί μου άρεσε κ της είχα πει τούτο...

αν αγόραζα τώρα, θα έπαιρνα αυτό που είχε κ ο πατέρας μου, με το καλύτερο μπρασελέ που έχω δει...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
PeterPan έγραψε:GMT Master II είναι?

ποιο omega ήθελες?

εγώ το ψιλομετάνιωσα με το rolex... μου άρεσε πάντα το sub Date black αλλά το γεγονός ότι πολλοί το θεωρούν επίδειξη με ξενερώνει... κ νέος κάτω των 30 να κυκλοφορεί με αυτό είναι κάπως... αποτέλεσμα: το φορώ κανένα σκ αραιά κ που... άλλωστε στη δουλειά δε βολεύει... θα μου το κλέψουν αργά ή γρήγορα... κ δε θέλω φυσικά να προκαλώ...

ήταν υπερβολική η αγορά του τελικά για εμένα, τουλάχιστον στα 27 που ήμουν όταν μου το πήρε η :inlove: . εγώ φταίω βέβαια, γιατί με ρώτησε τί μου άρεσε κ της είχα πει τούτο...

αν αγόραζα τώρα, θα έπαιρνα αυτό που είχε κ ο πατέρας μου, με το καλύτερο μπρασελέ που έχω δει...

Εικόνα

Το seamaster chronograph σκεφτόμουν αλλά σαν εναλλακτική για τον λόγο που λες. Ήθελα συγκεκριμένα το gmt II.

Ναι, gmt master ii είναι, ceramic και αποφάσισα να το πάρω για μένα χωρίς να με απασχολεί ποιός το φοράει και γιατί. O μόνος μου προβληματισμός ήταν το χρώμα και αντί για το μπλε αποφάσισα να πάρω το μαύρο που είναι all round.

Το ρολόι είναι κάτι εντελώς προσωπικό και νομίζω ότι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Καθημερινό μου ρολόι είναι και είμαι επίσης της άποψης ότι το ρολόι πρέπει να το φοράς και να το χαίρεσαι.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#80415 Καλά κάνεις κ το φοράς, κ εγώ έτσι θα έκανα... απλώς , στο νοσοκομείο κ τα χειρουργεία, πρέπει να βγάζω βέρες κ ρολόγια στον φοριαμό που δεν έχει κλειδί κτλ... έχω χάσει έναν στραυρό έτσι δυστυχώς... τον ξέχασα στο τσεπάκι της ποδιάς...

γενικώς τα ρόλεξ προκαλούν. στον αδερφό όταν τελείωσε το πολυτεχνείο είχα προτιμήσει το

Εικόνα

πολύ όμορφο κ νεανικό σε σχέση με το πιο κλασικό seamaster...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#80419 Νίκο, καλοφορετο... Συμφωνώ άπλυτα με τη λογική σου, μερικά πραγματα τα αγοράζεις για τον εαυτό σου, σκοπός ειναι να τα χαίρεστε οσο περισσότερο μπορείτε

Πανέμορφο το τελευταίο ομεγκα του γιατρού :inlove:
Άβαταρ μέλους
By IKE
kubiak έγραψε:ike,

Ναι, δεν εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη. Από ασχήμια διαφωνώ απόλυτα, βέβαια τα ρολόγια έχουν πολύ συντηρητικό κοινό, και το μάτι εκπαιδεύεται στο να αποζητά το ίδιο πρακτικά σχέδιο σε διάφορες παραλλαγές με τα συγκεκριμένα ΛΟΥΣΑ κλπ, είτε κοστίζει 10 ευρώ είτε 10εκ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
GTS έγραψε:

< G3

ποιο μοντελλο πηρατε;

Η πτωση του ευρω εχει οδηγησει σε αυξησεις σε αρκετα πραγματα, αν μαθεις τι παιζει με τα ρολογια ενημερωσε και εδώ.

:hmmm:

Αφού τα έχουν ήδη εισάγει, γιατί η πτώση του ευρώ να επηρεάσει τις τιμές;
Άβαταρ μέλους
By g8777
EDDIE_147 έγραψε:
GTS έγραψε:

< G3

ποιο μοντελλο πηρατε;

:hmmm:

Αφού τα έχουν ήδη εισάγει, γιατί η πτώση του ευρώ να επηρεάσει τις τιμές;

Εικόνα

Μην μου κάνεις λες και βγηκες απο τις Ουρσουλινες. :x
Άβαταρ μέλους
By drdino
#80432 Mια ακόμα προσπάθεια :lol: :

drdino έγραψε:To chrono 24 το έχει χρησιμοποιήσει κανείς;

Ψήνω το Speedmaster HB-SIA :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By arris
drdino έγραψε:Mια ακόμα προσπάθεια :lol: :

drdino έγραψε:To chrono 24 το έχει χρησιμοποιήσει κανείς;

Ψήνω το Speedmaster HB-SIA :hmmm:

Ειναι site που φιλοξενεί εμπόρους ρολογιών κάτι σαν ebay μόνο για ρολογια. Δεν εχω κανει κάποια αγορά αλλά έχουν κανει γνωστοί μου χωρις προβληματα.
Γενικά όμως θεωρώ πως για καινούργιο μπορείς να πετύχεις καλή τιμη απο ελληνικό κατάστημα