Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
sknipper έγραψε:Πολύ ωραία φάση, μπράβο σας. Ειδικά το να την κατεβάζεις ανάμεσα στα πόδια σου κι αυτή να τσιρίζει από ενθουσιασμό το φαντάζομαι, όλα τα λεφτά. :yahoo:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By 224v
#885685 Ο εγγονος μου 16 μηνων το κανει πολυ ομορφα με τον πατερα του υπεροχη φωτογραφια..
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αν πάλι αποφασίσει ότι δεν της αρέσει το σκι, την δίνω στους γυφτους (όπως απειλούσε να κάνει η μάνα μου) και τελειώνει το θέμα.

Μη μου πεις οτι εκτος απο το σκι, θελεις το παιδι σου να αγαπαει τα οπλα και τον Κουλη οπως ο μπαμπακας :omg:

Νταξ, χιουμορ αυτο με τους γυφτους, αλλα προσωπικα δεν προσπαθησα ποτε τα παιδια μου να εχουν τα ιδια βιτσια με μενα. Κανω μεγαλη προσπαθεια να τους περασω τα λιγα καλα στοιχεια που εχω και να τα κρατησω μακρια απο τα πολλα κακα που εχω σαν ανθρωπος.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Χρήστος Λάππας έγραψε:...Αν πάλι αποφασίσει ότι δεν της αρέσει το σκι, την δίνω στους γυφτους (όπως απειλούσε να κάνει η μάνα μου) και τελειώνει το θέμα.
Εκτιμώ τις παιδαγωγικές σου τεχνικές. :lol:

Ωραία η φωτό αλλά πρόσεχε μην της βγάλεις κανένα χέρι.
Άβαταρ μέλους
By glf
#901416 Την Κυριακή πήγα βόλτα στο Πισοδέρι, πολύ κόσμο είχε. Η ουρά για το Lift ήταν μέχρι το σαλέ.
Οκ, εγώ δε πάω πια για σκι, παίζαμε με το σκύλο και έλκυθρο για τα παιδιά, είχαμε μια μικρή ανηψιά.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
bujinkan έγραψε:Και φέτος η καθιερωμένη βδομάδα στις αυστριακές Άλπεις
https://youtu.be/FLKX7kXZd_Q?si=WQaLCxEafqYYCpP5
Εξαιρετική παραγωγή και λίγος κόσμος, θα περάσατε θαύμα. Εύγε. :yahoo:
Πάμε τώρα στα μείον. :twisted: Στιγμιαίο λάθος κάπου στο 1'55'' που δείχνει ξανά την αρχή για 1/10'', το μικρό ηχητικό κενό από το ένα τραγούδι στο άλλο και δεν είμαι σίγουρος για το γύρισμα σελίδας (ναι, όχι, κάτι άλλο, όχι συνέχεια το ίδιο, δεν ξέρω τι θέλω). Πολύ πετυχημένος ο συγχρονισμός χτυπήματος των μπαστουνιών στο beat του τραγουδιού (ή ήταν όντως ο ήχος από τα μπαστούνια;;; :lol: )
Ζηλεύω... :s_sad
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
sknipper έγραψε:
bujinkan έγραψε:Και φέτος η καθιερωμένη βδομάδα στις αυστριακές Άλπεις
https://youtu.be/FLKX7kXZd_Q?si=WQaLCxEafqYYCpP5
Εξαιρετική παραγωγή και λίγος κόσμος, θα περάσατε θαύμα. Εύγε. :yahoo:
Πάμε τώρα στα μείον. :twisted: Στιγμιαίο λάθος κάπου στο 1'55'' που δείχνει ξανά την αρχή για 1/10'', το μικρό ηχητικό κενό από το ένα τραγούδι στο άλλο και δεν είμαι σίγουρος για το γύρισμα σελίδας (ναι, όχι, κάτι άλλο, όχι συνέχεια το ίδιο, δεν ξέρω τι θέλω). Πολύ πετυχημένος ο συγχρονισμός χτυπήματος των μπαστουνιών στο beat του τραγουδιού (ή ήταν όντως ο ήχος από τα μπαστούνια;;; :lol: )
Ζηλεύω... :s_sad
Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι να πολυασχολουμαι πλέον με το σωστό editing ....παλιά για να βγάλω από 30 βίντεο ένα των 4 λεπτών μπορεί και να έκανα σύνολο πάνω από 8 ώρες ...τώρα πλέον σε ένα 4ωρο το ξεπεταω

< >